Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Perfektní přístup, perfektní výsledky aneb Choroba Seiko v plném rozsahu ve zvlášť sledované konzervativní léčbě se pod vedením zkušeného a skutečného léčitele daří chronicky udržovat v předpokládané úrovni. Vzhledem ke kvalitě japonských materiálů doporučuji všem členům zvláštní dávku této léčby pod stromeček.  :newyear:

**

• po 3 týdnech...
  • Odpovědi 56
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Leč nešlo o přímý obchod, ale o jeho zprostředkování, mohu doporučit!

Komunikace naprosto jasná, rychlá, rozumná..Nepochybuji o Chumpusově solidnostni!

Díky Vojto..

• po 2 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Připojuji se s hodnocením. Od Mistra Chumpuse jsem bral hodinky a tyto vůbec neodpovídaly jeho popisu. Jsou totiž v mnohem lepším  stavu než mi bylo popisováno.  :)  Vojto díky moc, těším se na další Seikokšeft a uděluji Ti hodnocení "Wizard;s choice"  !!! 

• po měsíci...
Odesláno

pridavam kladne hodnoceni (i kdyz uz asi zbytecne - sak je tu toho na dve stranky). Za me super, hodinky dorazily v lepsim stavu nez bylo avizovano, zabalene poctive. 

Dekuji za spolecny obchod.

• po měsíci...
  • po 2 týdnech...
  • po 4 týdnech...
Odesláno

Stavim se do rady spokojenych zakazniku. Koupil jsem hodinky, domluva bezproblemova, odeslani okamzite, zabaleni vzorne, hodinky nadherne... Dekuji a vrele doporucuji.

• po měsíci...
Odesláno

Pohodový obchod, rychlé odeslání zásilky. Mužu jen a jen vřele doporučit. 1*

• po měsíci...
Odesláno

Vše v naprostém pořádku = Seika obratem odeslány, perfektní zabalení, stav odpovídající zcela popisu. 

Potvrzuji předchozí reference = 1*.

• po měsíci...
Odesláno

Asi napíšu do Seika, že krom globálního ambassadora Djokoviče, mají výborné zastoupení i v Česku. Krom perfektní domluvy a předmětu obchodu jsem měl možnost shlédnout dvoje zajímavé hodinky a dobře pokecat.

Odesláno

DOplním seznam spokojených zákazníku místního Seiko premium sellera, na stole mi bzučí letadlo co se furt točí, prostě paráda, díky a samoozřejmě doporučuji komukoli

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
Odesláno

Komunikace v pohodě, platil jsem předem na účet, hodiny dorazily v pořádku, zabalené tak, že by přežily nájezd tanku, baterka zdarma přiložena.

Díky moc a doporučuji :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...