eloga Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2014 Perfektní přístup, perfektní výsledky aneb Choroba Seiko v plném rozsahu ve zvlášť sledované konzervativní léčbě se pod vedením zkušeného a skutečného léčitele daří chronicky udržovat v předpokládané úrovni. Vzhledem ke kvalitě japonských materiálů doporučuji všem členům zvláštní dávku této léčby pod stromeček. **
Martyp Odesláno 28. listopadu 2014 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2014 Leč nešlo o přímý obchod, ale o jeho zprostředkování, mohu doporučit!Komunikace naprosto jasná, rychlá, rozumná..Nepochybuji o Chumpusově solidnostni! Díky Vojto..
VojtaB Odesláno 8. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2014 Od Vojty už jsem párkrát Seika bral a vždycky to byl obchod naprosto na jedničku, takže můžu jen doporučit.
Mirek Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Odesláno 9. prosince 2014 Budu další, kdo pěje chválu, prostě všecko v cajku, tak jak to má být!
Pavel K. Odesláno 28. ledna 2015 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2015 Skvělá domluva, obchod v naprostém pořádku. Vojtu mohu jen doporučit.
wizard-ov Odesláno 7. května 2015 Nahlásit Odesláno 7. května 2015 Připojuji se s hodnocením. Od Mistra Chumpuse jsem bral hodinky a tyto vůbec neodpovídaly jeho popisu. Jsou totiž v mnohem lepším stavu než mi bylo popisováno. Vojto díky moc, těším se na další Seikokšeft a uděluji Ti hodnocení "Wizard;s choice" !!!
mAra_ Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 pridavam kladne hodnoceni (i kdyz uz asi zbytecne - sak je tu toho na dve stranky). Za me super, hodinky dorazily v lepsim stavu nez bylo avizovano, zabalene poctive. Dekuji za spolecny obchod.
villain83 Odesláno 30. července 2015 Nahlásit Odesláno 30. července 2015 Rychla domluva,hodinky odeslany bleskove,diky!
daur Odesláno 7. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2015 Mohu doporučit. Rychlé a vstřícné jednání určitě nezůstane u jednoho obchodu .) Děkuji
Xenomorfus Odesláno 2. září 2015 Nahlásit Odesláno 2. září 2015 Stavim se do rady spokojenych zakazniku. Koupil jsem hodinky, domluva bezproblemova, odeslani okamzite, zabaleni vzorne, hodinky nadherne... Dekuji a vrele doporucuji.
guzmic Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Pohodový obchod, rychlé odeslání zásilky. Mužu jen a jen vřele doporučit. 1*
ggrand Odesláno 8. října 2015 Nahlásit Odesláno 8. října 2015 Taktéž jsme spolu měli obchodní techtle a vše na výbornou s hvězdičkou.
perlas Odesláno 3. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2015 Vše v naprostém pořádku = Seika obratem odeslány, perfektní zabalení, stav odpovídající zcela popisu. Potvrzuji předchozí reference = 1*.
organic Odesláno 26. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 26. ledna 2016 Asi napíšu do Seika, že krom globálního ambassadora Djokoviče, mají výborné zastoupení i v Česku. Krom perfektní domluvy a předmětu obchodu jsem měl možnost shlédnout dvoje zajímavé hodinky a dobře pokecat.
Moty Odesláno 28. ledna 2016 Nahlásit Odesláno 28. ledna 2016 DOplním seznam spokojených zákazníku místního Seiko premium sellera, na stole mi bzučí letadlo co se furt točí, prostě paráda, díky a samoozřejmě doporučuji komukoli
Sacíbagr Odesláno 16. února 2016 Nahlásit Odesláno 16. února 2016 ...tak s Šampusem opět krásný business, díky moc, ogare.
Lihard Odesláno 21. března 2016 Nahlásit Odesláno 21. března 2016 Komunikace v pohodě, platil jsem předem na účet, hodiny dorazily v pořádku, zabalené tak, že by přežily nájezd tanku, baterka zdarma přiložena.Díky moc a doporučuji
straspol Odesláno 26. března 2016 Nahlásit Odesláno 26. března 2016 Pohodová komunikace, radost obchodovat s tímto kolegou ! Díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se