vraby Odesláno 24. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2020 Ahoj Mám tu tenhle obraz.Můžete poradit jestli to má nějakou cenu nebo vyhodit? Ta druhá fotka je asi autor? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 (upraveno) nebyli jste někdo na výstavě "malevič - rodčenko - kandinskij a ruská avantgarda"? Chystám se v sobotu, obecně to vypadá, že v Hluboké to docela valí. Upraveno 22. července 2021 uživatelem ismit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2021 tvl dík zy tip. Jinak jsem byl v DOXu na Vanitas a hodně dobrý! https://www.dox.cz/program/vanitas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Obraz od Faltýnka. Jen nevím jestli portrét Babiše nebo autoportrét. https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/hnuti-ano-jaroslav-faltynek-obraz-podekovani-babisovi.A220212_163953_domaci_mgn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Hmm,tak to bych si nepověsil ani do sklepa. Nejspíš tomu "umění" nerozumím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Před hodinou, bobi napsal: Hmm,tak to bych si nepověsil ani do sklepa. Nejspíš tomu "umění" nerozumím Neboj se, dle tvého názoru umění rozumíš.. Tohle opravdu není žádné umění. Navíc je to velice depresivní až , dalo by se říci, zlý obraz...dost to vystihuje duši "umělce". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Nebo obdarovaneho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. února 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 před 2 hodinami, bobi napsal: Hmm,tak to bych si nepověsil ani do sklepa. Nejspíš tomu "umění" nerozumím Já taky ne, už jenom kvůli tomu že mám malé děti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
azeppelin Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 Tyjo, ale mít malé děti ve sklepě! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 13. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2022 (upraveno) A s tímhle obrazem.... Upraveno 13. února 2022 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seaman Odesláno 14. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2022 Dostali sa ku mne do ponuky nejake diela Filla, Milevic, ale aj Picasso, ktore su na predaj. Mam ich priamo od majitela.Nie su to diela na verejne inzerovanie, ale v pripade zaujmu rad poskytnem blizsie info.Snad som neporusil nejake pravidla :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KurtCz Odesláno 18. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2022 Před pár lety jsme na nějaké výstavě narazili na obrazy pana Eduarda Bárty. Jak dalece je to umění nedokážu posoudit, ale z nějakého důvodu se nám to zalíbilo, tak jsme si pár malůvek pořídili. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 19. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2022 Jestli se ti to líbilo, tak je to v pořádku, jestli je to umění asi nemusíš vůbec řešit. Je to trošku naivní (což neznamená špatný), ale jestli se ti to líbí tak je to cajk. Krom toho je dobře podporovat umělce ať už jakýhokoliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ismit Odesláno 20. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2022 tak co, taky si hrajete s AI? mě se zatím nejvíc "povedlo" asi: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Zdravím, dokáže mi prosím někdo poradit na koho se obrátit s prodejem obrazů? Nemám bohužel na ně vhodné místo. Ten tmavý je Vladimír Tesař, zabalené koláže (Hendrix a Stallone) od pana Josefa Blechy. Děkuji předem za doporučení. PJ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2023 Jedna z takových galerií kam bych se šel poradit je Galerie Kodl na Národní v Praze. Ty ale jedou už nejdražší český malíře, ale určitě by poradili. Klidně bych jim poslal mejla. Samozřejmě pořádně nafocený (zepředu, zezadu, detail signatury) a podrobnější informace: rozměry, o co jde (olej, akryl, grafika, litografie). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pjurcik Odesláno 21. září 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2023 před 22 hodinami, Strocek napsal: Jedna z takových galerií kam bych se šel poradit je Galerie Kodl na Národní v Praze. Ty ale jedou už nejdražší český malíře, ale určitě by poradili. Klidně bych jim poslal mejla. Samozřejmě pořádně nafocený (zepředu, zezadu, detail signatury) a podrobnější informace: rozměry, o co jde (olej, akryl, grafika, litografie). Děkuji za tip - zkusím se tam stavit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 (upraveno) Zkusím taky poprosit o radu místní. Při vyklízení domu po babičce se narazilo i na nějaký asi litografie/grafický listy od Adolfa Zábranského. Jsou i označené včetně původní ceny, ale to logo mi nic neříká a google mlčí, netuším zda je to jen obyč tisk, nebo něco rozumnějšího... Nechal jsem je zatím zaprášený, abych jim ještě neublížil, byly v místě, kam nikdo roky nechodil. Uměl by někdo prosím poradit? Upraveno 11. února 2024 uživatelem Lamiczka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dykmore Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 To logo je Státní nakladatelství krásné literatury, hudby a umění, cca padesátá léta. Původní cenu vidíš sám, nejsem sice odborník na obrazy, ale domnívám se, že dnes bude přibližně stejná.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 11. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. února 2024 před 38 minutami, dykmore napsal: To logo je Státní nakladatelství krásné literatury, hudby a umění, cca padesátá léta. Původní cenu vidíš sám, nejsem sice odborník na obrazy, ale domnívám se, že dnes bude přibližně stejná.. Díky moc za pomoc, nerad vyhazuju věci, pokud by někomu mohly udělat radost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se