dknespl Odesláno 16. října 2012 Autor Nahlásit Odesláno 16. října 2012 Ad stránky - měním providera, bude brzo.
cedric Odesláno 1. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2012 Tak GSARy se mi vrátily z Ateliéru pana Knespla a Majzlíka a to AR na sklíčku je famózní... Tímto velice děkuji a Ateliér vřele doporučuji..
cedric Odesláno 2. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 2. listopadu 2012 Tak takto vypadají po plastice. AR jim moc sluší. Tímto bych chtěl poděkovat pánům z Ateliéru Knespl a Majzlík. Foto jsem už vkládal jinám, ale sem patří rovněž..
Tittus Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Byla by ještě šance lehce zrestaurovat starší Omegy do Vánoc? Nějak se nemůžu dovolat... :-(
mechano Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 V 27. 11. 2012 v 12:32, Tittus napsal: Byla by ještě šance lehce zrestaurovat starší Omegy do Vánoc? Nějak se nemůžu dovolat... :-(Záleželo by na tom, jak moc lehce. Spíš ale ne.
Tittus Odesláno 27. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 27. listopadu 2012 Škoda, ale stejně se s nimi asi stavím, tak holt manželka dostane dárek po Novém roce, co se dá dělat. :-)Díky za rychlou odpověď
mechano Odesláno 28. listopadu 2012 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2012 V 27. 11. 2012 v 15:57, Tittus napsal: Škoda, ale stejně se s nimi asi stavím, tak holt manželka dostane dárek po Novém roce, co se dá dělat. :-)Díky za rychlou odpověďNo, ale tak zrychli pohyby.
vikhra Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Opět děkuji za perfektní práci, ať se Vám v Novém roce daří.
Návštěvník maxipesfik Odesláno 13. února 2013 Nahlásit Odesláno 13. února 2013 Planujete vyrobu hodinek?
M-72 Odesláno 14. března 2013 Nahlásit Odesláno 14. března 2013 Diky chlapi za profesionální přístup při kontrole mých Tutim. A samozřejmě doporučuji také všem ostatním!
Jeremy Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2013 Tak se mi po čase vrátily Opusy od pánů z K&M!Opět vynikající výkon za fajn cenu, šlapou parádně, ovšem nebylo to jednoduché:- kupoval jsem je z druhé ruky- předchozímu majiteli zřejmě upadly z mrakodrapu, takže prasknul kousek můstku (k čemuž jsou skeletony evidentně náchylnější)- kromě toho bylo na pár místech ťuknuté safírové sklo- a protože asi chudinky na servisu nikdy nebyly, bylo v nich sucho. Divím se, že vůbec fungovaly.. Pánové předvedli neuvěřitelný výkon, kdy z Chronoswissu vydyndali náhradní můstek - samozřejmě stříbrnou base variantu jsem tam nechtěl. A ještě nabídli dvě další alternativy, kdyby tahle neklapla. Takže ještě jednou díky! Začínám věřit tomu, že kdybych Vám, kouzelníci, přinesl Seika a chtěl z nich udělat Pateky, možná to zvládnete :-)
schrapnel Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2013 no to je parada! Ak prides na Prazsky zraz, tak ich isto vezmi so sebou!
emef Odesláno 26. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2013 Poslintal jsem si displej. Velká paráda!
sery.vlk Odesláno 14. května 2013 Nahlásit Odesláno 14. května 2013 Tohle taky patří částečně do vlákna Co mne dnes potěšilo: pánové K&M dokončili zakázku minimálně s měsíčním předstihem oproti avizovanému termínu, takže oboje orisky jsou už doma .-) Speciální díky za opravu lumi bodu na lunetě a za luxusní servis - dodávku hodinek až do kanceláře .-)
xtemp Odesláno 28. května 2013 Nahlásit Odesláno 28. května 2013 Musim se pridat s pochvalou za servis Omega Speedmaster, komplet servis s prelestenim, a pretesnenim. Jen je potreba potreba pocitat s delsim casem.
prischera Odesláno 29. května 2013 Nahlásit Odesláno 29. května 2013 Musím moc poděkovat za skvělou práci, více v galerii.
Levit Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Nebudete zase dávat dohromady skla na antireflex?Nebo se to řeší individuálně?díky
dknespl Odesláno 30. května 2013 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Skla řešíme i individuálně. Samozřejmě je lepší, pokud se pošle více najednou. Jestli potřebujete, klidně přineste nebo pošlete.
pusher... Odesláno 30. května 2013 Nahlásit Odesláno 30. května 2013 Zvladate opravy seiko,prosim? Konkretne Skx007, po padu na zem nejdou. Diky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se