Hasňa Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Taky se mi to velmi nelibi. Uz jsem si odvykl na hodinky z blata. A pokud za to postavim cedulku s cenou, tak to je zcela mimo vyrez toho, co by se mi libilo mit na ruce.
Andrew Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Z jakého bláta? Oproti Damasko, nebo s čím to porovnáváš možná (neznám, jen vím, že mají něco speciálního), ale ocel na RLX je údajně stejně tvrdá, i když marketing tvrdí něco jiného, nebo maximálně podobně tvrdá. Zásadní rozdíl by být neměl.... Ale nechci vyvolávat flame, řekl bych, že na RO bude ocel tvrdá, jako jinde, rozdílem je množství broušených/leštěných ploch a různé směry brusu.
Hasňa Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Bude to normalni mekka 316l. Odhaduju. Nevim, presnou specifikaci ocele u AP samozrejme neznam. Ale videl bych to na tento bezny standard. Rolex ma jiny material. Jde mi o to, ze ty hodinky stoji pul mega a na techto fotkach vypadaji jak fejky, co spadly do michacky.
Andrew Odesláno 10. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 (upraveno) Ale to na těchhle taky... (zdroj) Záleží, jak se k nim kdo chová, někdo je opečovává a kouká, aby se jim nedejbůh nic nestalo, někdo jako prase a někdo je prostě nosí. Já se vždy po nějaké době dostanu maximálně do té poslední fáze. Upraveno 10. prosince 2015 uživatelem Andrew
Exiztence Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Já samozřejmě nebudu nikoho obhajovat ale myslím že když dáš jakékoliv používané hodinky pod umělé světlo v přítmí a vycvakneš to mobilem tak budou všechny vypadat jak fake z aukra.
Hasňa Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 No, jakekoli, ..skoro jakekoliv. :-) Na tech Roladach mi ten odreny vzhled pripada tak nejak mene neparicny.
Exiztence Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 No, jakekoli, ..skoro jakekoliv. :-) Na tech Roladach mi ten odreny vzhled pripada tak nejak mene neparicny.Protože plechovej tah vypada jak fake dycky
ondralbc Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Po tech JLC oblekovkách co pokukuju víš, tohle jsem celkem zvažoval - zlato za super cenu ... Co ty na to? http://www.gemnation.com/watches/Eterna-Vaughan-Big-Date-7630.69.10.1185-37791.html
bandicoot Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Já myslel, že nejhorší dodrbaný hodinky jsou bílý Daytony. Tohle jim slušně konkuruje.
ivan_989 Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Tady máš v mizerný světle dorubaný (myslím že při denním světle to zas takový drama nebude)Mal som obdobie kedy som mal AP RO plnu hlavu. Fakt som vazne uvazoval o kupe. Nakoniec z toho bola kupa 2ks CBB (his&her) . Ale v podvedomi to trvalo nadalej. Az doteraz. Ked som si precital tuto diskusiu, videl fotky, tak som z toho definitivne vonku.Dufam
jacob Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Jeden můj známý má 15400 v oceli a bicoloru. Dává jim docela zabrat (tj. není členem chronomagu a bere hodinky jako součást image) a nepřipadá mi to horší než např. moje leštěné PAM.
sery.vlk Odesláno 10. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 10. prosince 2015 Já viděl RO 15400 cca po 4 letech prakticky denního nošení, mladý chlápek, jedny hodinky do práce, do města i na ven. Měly své šrámy, viditelně ťuknutím poškozenou ostrou linii lunety (hranu leštěné a kartáčované plochy), nějaké lehké škrábance, zkrátka byly to hodinky s lehkou patinou (až na ten < 0,5 mm ťukanec nic, co by nešlo rozleštit), velmi přitažlivé.Možná ten kartáčovaný povrch je na škrábance trochu silnější magnet, ale jinak je to zkrátka ocel 316L.
honza71 Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Andrew kup si je uz sakra ! Ja tu odvahu nesebral :-DMas tak pekny hodinky a stejne myslis na jiny. Prestan se trapit a udelej si radost.
African Odesláno 11. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2015 Dle mého názoru škrábance k hodinkám patří, aspoň mě se dodrbané luxusní kousky líbí a a AP škrábance obzvláště sluší :-) Jsou to krásné hodinky, já mít škváru, tak jdu do nich.
Andrew Odesláno 12. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) No chlapi, už se to pomalu rozjíždí, sice to nebude asi zítra a je možné, že dopadnu s odvahou jako honza71 a tím pádem vás tady budu zase za 4 roky otravovat, zda AP koupit, či ne...,ale... BTW: Protože jsem lenoch bez foťáku, nechce někdo letošní 116610 LN v "s láskou nošeném" stavu? Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem Andrew
honza71 Odesláno 12. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 No chlapi, už se to pomalu rozjíždí, sice to nebude asi zítra a je možné, že dopadnu s odvahou jako honza71 ........Ty to das !!! ;-)
Andrew Odesláno 12. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 (upraveno) Upraveno 12. prosince 2015 uživatelem Andrew
Andrew Odesláno 12. prosince 2015 Autor Nahlásit Odesláno 12. prosince 2015 To je vlákno tohle ...K té ceně, AP RO 15300 se dají sehnat nové (podle chrono24) kolem 200.000 Kč (+/-)... .... Také bych si RLX asi nikdy nekoupil....
Chosef76 Odesláno 13. prosince 2015 Nahlásit Odesláno 13. prosince 2015 Jsem rád, že v té chronoposedlosti nejsem sám . RO tady moc nebude, těším se až mi je ukážeš. ;-) Bavím se, jak Hasňa rozděluje chronosvět na Damasko a hodinky z bláta. :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se