Přejít na obsah

64 hlasů

1. 1. Co je lepší řešení?

• Nechat si JLC a dokoupit oblekovky?
    • Koupit Audemars Piguet a mít jedny "univerzální" hodinky?
    • Hledat dál (poraďte)...

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 84
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Z jakého bláta? Oproti Damasko, nebo s čím to porovnáváš možná (neznám, jen vím, že mají něco speciálního), ale ocel na RLX je údajně stejně tvrdá, i když marketing tvrdí něco jiného, nebo maximálně podobně tvrdá.

Zásadní rozdíl by být neměl.... Ale nechci vyvolávat flame, řekl bych, že na RO bude ocel tvrdá, jako jinde, rozdílem je množství broušených/leštěných ploch a různé směry brusu.

Odesláno

Bude to normalni mekka 316l. Odhaduju. Nevim, presnou specifikaci ocele u AP samozrejme neznam. Ale videl bych to na tento bezny standard. Rolex ma jiny material. Jde mi o to, ze  ty hodinky stoji pul mega a na techto fotkach vypadaji jak fejky, co spadly do michacky. 

Odesláno (upraveno)

Ale to na těchhle taky... (zdroj)

Záleží, jak se k nim kdo chová, někdo je opečovává a kouká, aby se jim nedejbůh nic nestalo, někdo jako prase a někdo je prostě nosí. Já se vždy po nějaké době dostanu maximálně do té poslední fáze.

3.jpg

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

Já samozřejmě nebudu nikoho obhajovat ale myslím že když dáš jakékoliv používané hodinky pod umělé světlo v přítmí a vycvakneš to mobilem tak budou všechny vypadat jak fake z aukra.

Odesláno

Tady máš v mizerný světle dorubaný (myslím že při denním světle to zas takový drama nebude)

Mal som obdobie kedy som mal AP RO plnu hlavu. Fakt som vazne uvazoval o kupe. Nakoniec z toho bola kupa 2ks CBB (his&her) :). Ale v podvedomi to trvalo nadalej. Az doteraz. Ked som si precital tuto diskusiu, videl fotky, tak som z toho definitivne vonku.Dufam :)

Odesláno

Jeden můj známý má 15400 v oceli a bicoloru. Dává jim docela zabrat (tj. není členem chronomagu a bere hodinky jako součást image) a nepřipadá mi to horší než např. moje leštěné PAM.

Odesláno

Já viděl RO 15400 cca po 4 letech prakticky denního nošení, mladý chlápek, jedny hodinky do práce, do města i na ven. Měly své šrámy, viditelně ťuknutím poškozenou ostrou linii lunety (hranu leštěné a kartáčované plochy), nějaké lehké škrábance, zkrátka byly to hodinky s lehkou patinou (až na ten < 0,5 mm ťukanec nic, co by nešlo rozleštit), velmi přitažlivé.

Možná ten kartáčovaný povrch je na škrábance trochu silnější magnet, ale jinak je to zkrátka ocel 316L.

Odesláno

Dle mého názoru škrábance k hodinkám patří, aspoň mě se dodrbané luxusní kousky líbí a a AP škrábance obzvláště sluší :-) Jsou to krásné hodinky, já mít škváru, tak jdu do nich.

Odesláno (upraveno)

No chlapi, už se to pomalu rozjíždí, sice to nebude asi zítra a je možné, že dopadnu s odvahou jako honza71 a tím pádem vás tady budu zase za 4 roky otravovat, zda AP koupit, či ne...,ale... ;)

BTW: Protože jsem lenoch bez foťáku, nechce někdo letošní 116610 LN v "s láskou nošeném" stavu? :)

Upraveno uživatelem Andrew
Odesláno

No chlapi, už se to pomalu rozjíždí, sice to nebude asi zítra a je možné, že dopadnu s odvahou jako honza71 ........

Ty to das !!! ;-)

Odesláno

To je vlákno tohle  :suicide_anim:

...K té ceně, AP RO 15300 se dají sehnat nové (podle chrono24) kolem 200.000 Kč (+/-)...

.... Také bych si RLX asi nikdy nekoupil....

Odesláno

Jsem rád, že v té chronoposedlosti nejsem sám :). RO tady moc nebude, těším se až mi je ukážeš. ;-)

Bavím se, jak Hasňa rozděluje chronosvět na Damasko a hodinky z bláta. :-)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...