pavolps Odesláno 15. září 2019 Nahlásit Odesláno 15. září 2019 Tak borci, když už jsme to téma tady začali ..... Lukáš je OSMÝ !!!!! Neuvěřitelný úspěch. Skórkarta je tady: http://www.ifbbpro.com/all-categories/results/2019-olympia-scorecards/ Přeji mu, aby se teď pořádně napil a najedl. Zkrátka, aby se cítil jako ve vlákně "Kila nahoru" :-)ešte vdaka za link aj s presnými bodmi
morepower Odesláno 17. září 2019 Nahlásit Odesláno 17. září 2019 Vážení, přidám jednu zkušenost a vím o čem mluvím, bo BMI dosáhlo úrovně, kdy se o mne začal zajímat český zástupce Guinnesovy knihy rekordůa pár místních pohřebních ústavů. A pak jsem byl jednou - loni v červnu - odstaven od piva a strávil jsem kvůli jakési infekci (nevenerologické, zdůrazňuji) strávil pár týdnů v nemocnici, odstaven od pivínka.A ono to bez toho piva šlo. Tak jsem ucítil šanci a "pípu jsem utáh" jak zpívá Nohavica. Ten vypínač jsem měl objevit dávno.A jen tímto přerodem jsem aktuálně o 25 kilo lehčí. No, ještě jich 150 mám, protože ta, jsem se zasekl. (A objevilo se něo dalšího, co se léčí kortikoidy. docela dardy.a to není pro hubnutí zrovna výhra). Ale udělal jsem si i zátěžový test na jedné oslavě, kde jsem si piva bohatě dopřál, ale žádné další bažení se nekonalo.Takže abstinence bez problémů. ale další hubnutí dostane plán. Zapojím jogurt a jablečnou vlákninu jako večerní jídlo a uvidíme, kam poklesneme. Kdysi mi to fungovalo... zdar Tak všechno je o snížení kalorií. Pivo má kolem 200kcal, pár si jich dáš a přestřelíš příjem jedna dvě.Nejde o zapojení jogurtu a jablečný vlákniny, jde spíš o znalost kalorickýho příjmu a nastavení vhodnýho kalorickýho deficitu. Pak ideálně ještě pohyb, třeba silový trénink nebo aspoň cardio, aby taky svaly pracovaly a hubnutí bude pokračovat. Na druhou stranu byla někdy v šedesátých letech populární dieta, tuším, že něco jako předchůdce atkinsona či lowcarbu, kdy byl naopak alkohol součástí. "Drinking Man's Diet", dá se to ještě stále sehnat někde na amazonu či co (napsal R. Cameron). Byla dost populární.
pavolps Odesláno 26. září 2019 Nahlásit Odesláno 26. září 2019 jedna motivacna Uff, to vyzerá úžasne. Na aký sposob sa ho chystáš spraviť ?
odjinud Odesláno 3. října 2019 Nahlásit Odesláno 3. října 2019 Hele, to ma i letokruhy jak kus spalku...
morepower Odesláno 24. října 2019 Nahlásit Odesláno 24. října 2019 No, takže začínám pomalu obměňovat šatník. Koupil sem o číslo menší kalhoty a jak tak koukám, měl sem koupit o dvě menší..
Anela Odesláno 11. prosince 2019 Nahlásit Odesláno 11. prosince 2019 tak dnešní měření potvrdilo, že i ten tuk jde dolů když se tomu jde trochu naproti... a né, že né
odjinud Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Kazdorocne davame nejaky novorocni vyslap. Letos jsme rovnou rezignovali na Milešovku a dali jen Říp (cca tretinove prevyseni), ale i tak me ten "vystup" docela zmohl. Funel jsem jak lokomotiva, potil se jak prase, proste kondice zadna... dneska rano jsem se odvazil zvazit a mam rekordnich 105kg, pritom v rijnu, kdyz jsem koncil sezonu jezdeni na kole do prace, jsem mel 97,5kg...takze jdu do diety (a tentokrat to myslim vazne). Jen tedy musim dojist a dopit ty zbytky od Vanoc... :-) Kdo se prida?
Beet Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Kazdorocne davame nejaky novorocni vyslap. Letos jsme rovnou rezignovali na Milešovku a dali jen Říp (cca tretinove prevyseni), ale i tak me ten "vystup" docela zmohl. Funel jsem jak lokomotiva, potil se jak prase, proste kondice zadna... dneska rano jsem se odvazil zvazit a mam rekordnich 105kg, pritom v rijnu, kdyz jsem koncil sezonu jezdeni na kole do prace, jsem mel 97,5kg...takze jdu do diety (a tentokrat to myslim vazne). Jen tedy musim dojist a dopit ty zbytky od Vanoc... :-) Kdo se prida?Myslis pomoct s tim dojidanim zbytku?
moco Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Chození (nejlépe po horách s batohem) je nejlepší na hubnutí, ale je to časově náročné
Tomas_2002 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Kazdorocne davame nejaky novorocni vyslap. Letos jsme rovnou rezignovali na Milešovku a dali jen Říp (cca tretinove prevyseni), ale i tak me ten "vystup" docela zmohl. Funel jsem jak lokomotiva, potil se jak prase, proste kondice zadna... dneska rano jsem se odvazil zvazit a mam rekordnich 105kg, pritom v rijnu, kdyz jsem koncil sezonu jezdeni na kole do prace, jsem mel 97,5kg...takze jdu do diety (a tentokrat to myslim vazne). Jen tedy musim dojist a dopit ty zbytky od Vanoc... :-) Kdo se prida? Já se vyžral na 95 kg. Koncem září jsem se naštval a přestal jíst smažený, pil jsem míň piva a 4x týdně běhám. Dostal jsem se k 21.12.2019 na 83 kg. Teď jsem přes svátky zase 2 kila nabral, ale s tím jsem počítal. Prostě jsem žral a chlastal jak polskej zájezd. Teď se zas začnu hlídat a jaro bych rád přivítal se 78 kg. Takže úkol je nějakých 7 kilo sundat za 4 měsíce. To vidím docela reálně.
bandicoot Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Kombinace poklesu sportu (utržený vazy v koleně před rokem a půl), nastupující zimy (vždy mám tendence nabírat), žravý chutě (po letech mi nějak začalo chutnat český jídlo vždy zapitý pivkem až dvěma) a výměny cigár za pody mě dostala od léta o 7+ na 96. Stačí mi se dostat o 7 dolu, pod 90 se cítim komfortně. Je ale neuvěřitelný, co pár kilo navrch a omezení sportu ve věku 40+ udělá. V létě jsem Milešovku vyšel s rukama v kapsách, ale něco je od toho podzimu blbě. Cejtim se jak vepř.
Anela Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 (upraveno) v zimě se nabírá objem a rýsuje se až na sezónu, to říká i Věra https://www.instagram.com/veramikulcova/ Upraveno 2. ledna 2020 uživatelem Anela
odjinud Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 No jo, sezónu... ale jakýho roku?... :-)
Pavelpu27 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Už se tu najde někdo s pořádnou figurou, co potřebuje shodit, nebo se v tomhle vlákně pořád dohadujou anorektici? Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
Pepino777 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Podle toho cemu rikas poradna figura Sent from my iPhone using Tapatalk
Pavelpu27 Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 O figuře mluvím od centu nahoru Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk
tyfo Odesláno 2. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2020 Ale to vis ze jo.Ja potrebuji shodit opakovane a stale. A jiz mam zase nad cent.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se