Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak borci, když už jsme to téma tady začali ..... Lukáš je OSMÝ !!!!! Neuvěřitelný úspěch. Skórkarta je tady:

http://www.ifbbpro.com/all-categories/results/2019-olympia-scorecards/

Přeji mu, aby se teď pořádně napil a najedl. Zkrátka, aby se cítil jako ve vlákně "Kila nahoru" :-)

ešte vdaka za link aj s presnými bodmi :notworthy: :flex:

Odesláno

Vážení,

přidám jednu zkušenost a vím o čem mluvím, bo BMI dosáhlo úrovně, kdy se o mne začal zajímat český zástupce Guinnesovy knihy rekordů

a pár místních pohřebních ústavů. A pak jsem byl jednou - loni v červnu - odstaven od piva a strávil jsem kvůli jakési infekci (nevenerologické, zdůrazňuji) strávil pár týdnů v nemocnici, odstaven od pivínka.

A ono to bez toho piva šlo. Tak jsem ucítil šanci a "pípu jsem utáh" jak zpívá Nohavica. Ten vypínač jsem měl objevit dávno.

A jen tímto přerodem jsem aktuálně o 25 kilo lehčí. No, ještě jich 150 mám, protože ta, jsem se zasekl. (A objevilo se něo dalšího, co se léčí kortikoidy. docela dardy.

a to není pro hubnutí zrovna výhra). Ale udělal jsem si i zátěžový test na jedné oslavě, kde jsem  si piva bohatě dopřál, ale žádné další bažení se nekonalo.

Takže abstinence bez problémů. ale další hubnutí dostane plán. Zapojím jogurt a jablečnou vlákninu jako večerní jídlo a uvidíme, kam poklesneme. Kdysi mi to fungovalo...

zdar

Tak všechno je o snížení kalorií. Pivo má kolem 200kcal, pár si jich dáš a přestřelíš příjem jedna dvě.

Nejde o zapojení jogurtu a jablečný vlákniny, jde spíš o znalost kalorickýho příjmu a nastavení vhodnýho kalorickýho deficitu. Pak ideálně ještě pohyb, třeba silový trénink nebo aspoň cardio, aby taky svaly pracovaly a hubnutí bude pokračovat.

Na druhou stranu byla někdy v šedesátých letech populární dieta, tuším, že něco jako předchůdce atkinsona či lowcarbu, kdy byl naopak alkohol součástí. "Drinking Man's Diet", dá se to ještě stále sehnat někde na amazonu či co (napsal R. Cameron). Byla dost populární.

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po 3 týdnech...
Odesláno

Kazdorocne davame nejaky novorocni vyslap. Letos jsme rovnou rezignovali na Milešovku a dali jen Říp (cca tretinove prevyseni), ale i tak me ten "vystup" docela zmohl. Funel jsem jak lokomotiva, potil se jak prase, proste kondice zadna... dneska rano jsem se odvazil zvazit a mam rekordnich 105kg, pritom v rijnu, kdyz jsem koncil sezonu jezdeni na kole do prace, jsem mel 97,5kg...takze jdu do diety (a tentokrat to myslim vazne). Jen tedy musim dojist a dopit ty zbytky od Vanoc... :-)

Kdo se prida?

Odesláno

Kazdorocne davame nejaky novorocni vyslap. Letos jsme rovnou rezignovali na Milešovku a dali jen Říp (cca tretinove prevyseni), ale i tak me ten "vystup" docela zmohl. Funel jsem jak lokomotiva, potil se jak prase, proste kondice zadna... dneska rano jsem se odvazil zvazit a mam rekordnich 105kg, pritom v rijnu, kdyz jsem koncil sezonu jezdeni na kole do prace, jsem mel 97,5kg...takze jdu do diety (a tentokrat to myslim vazne). Jen tedy musim dojist a dopit ty zbytky od Vanoc... :-)

Kdo se prida?

Myslis pomoct s tim dojidanim zbytku? :)

Odesláno

Chození (nejlépe po horách s batohem) je nejlepší na hubnutí, ale je to časově náročné

Odesláno

Kdo se prida?

Já se vyžral na 95 kg. Koncem září jsem se naštval a přestal jíst smažený, pil jsem míň piva a 4x týdně běhám. Dostal jsem se k 21.12.2019 na 83 kg. Teď jsem přes svátky zase 2 kila nabral, ale s tím jsem počítal. Prostě jsem žral a chlastal jak polskej zájezd. Teď se zas začnu hlídat a jaro bych rád přivítal se 78 kg. Takže úkol je nějakých 7 kilo sundat za 4 měsíce. To vidím docela reálně. 

Odesláno

Kombinace poklesu sportu (utržený vazy v koleně před rokem a půl), nastupující zimy (vždy mám tendence nabírat), žravý chutě (po letech mi nějak začalo chutnat český jídlo vždy zapitý pivkem až dvěma) a výměny cigár za pody mě dostala od léta o 7+ na 96.

Stačí mi se dostat o 7 dolu, pod 90 se cítim komfortně. Je ale neuvěřitelný, co pár kilo navrch a omezení sportu ve věku 40+ udělá. V létě jsem Milešovku vyšel s rukama v kapsách, ale něco je od toho podzimu blbě. Cejtim se jak vepř.

Odesláno

Už se tu najde někdo s pořádnou figurou, co potřebuje shodit, nebo se v tomhle vlákně pořád dohadujou anorektici?

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...