odjinud Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 Tohle nema cenu tahle hrotit. Pokud mas takovou, verim, ze momentalni, nechut. Parkrat to zlomis silou vuli a pak Te to znechuti na zbytecne dlouhou dobu. V tomhle pocasi bych osobne sel max. nekam do hezky vytopenyho fitka, bazenu a pak na hodku do sauny. Jinak ja v zime jezdim v pohorkach, holt musis mit spravny pedály (platformy) a nebo kup dvoje baleni toustovyho chleba a dej si do bot ty pytliky od nej; chodil jsem takhle po horach ve Skotsku, kdyz mi protekly pohorky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 před 17 minutami, hopa26 napsal: kral: zni to dobre, by se mi libilo mit nohu v teple. snad pristi rok, letos uz to nejak pretrpim. ajaj: gut tyhle videa motivacni. hodne mi pomahaj. ... letos přetrpím Dyť byl včera první zimní den a zima jakožto roční období teprve začala. Leda bys to myslel jako těch 9 dnů do konce roku a v lednu že si koupíš zimní tretry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 @odjinud ba ne, mne pravě bavi zlomit a donutit se. vesloval sem i s pomanaou rukou, na kole to bolelo jeste vic, ale nevynechal sem. dycky si predstavim, ze nekdo by treba rad sel ale nemuze-kvuli fyzickemu handicapu, nemoci, casu nebo praci a ja akorat kvuli lenosti vaham. pak kdyz to premuzu, raduju se nad svou chytrosti pac je vysledek najs. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 22. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2024 No, ja ted doma nadhodil, ze bych sel na kolo a dostal jsem do ruky kartáč a šel mejt vanu a umyvadlo. Tak uz radsi mlcim neb hrozi asistence u peceni cukrovi 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 Oživovat vlákno KILA DOLŮ před vánocema, to je něco jako býval vánoční flame??? No ale když už jsem tady, nemáte někdo tip na video jak správně veslovat na trenažéru? Koupil jsem teď na bazoši a chci se do toho pustit po vánocích. Uvítal bych nějaké tipy jak na to technicky správně. V mém posilkovém pravěku mě vždycky někdo usměrnil, ale už si to nepamatuju.. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juk Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 před 4 hodinami, Kotlick napsal: Oživovat vlákno KILA DOLŮ před vánocema, to je něco jako býval vánoční flame??? No ale když už jsem tady, nemáte někdo tip na video jak správně veslovat na trenažéru? Koupil jsem teď na bazoši a chci se do toho pustit po vánocích. Uvítal bych nějaké tipy jak na to technicky správně. V mém posilkovém pravěku mě vždycky někdo usměrnil, ale už si to nepamatuju.. @hopa26 bude vědět. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 23. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2024 @Kotlick videii na yt je spousta, take jsem se zezacatku bal, ale popravde neni moc ceho. nevim jaky mas trenazer, ja dal na doporuceni berta a dalsich co vedi a jsem fakt maximalne spokojeny. jezdim na nem nekolikrat tydne. syn kazdy den. klicove je zacit s lehci zatezi, ktera umozni spravny nacvik, drzeni tela, pomohlo mi koupit si podprdelnik a https://www.concept2.cz/eshop/doplnky/podprdelnik/ , je dobre mit veslarske nebo alespon cyklisticke rukavice proti mozolum a pri veslovani koukat na tablet s uzkejma skvirama, ktery cloveka mohutne zenou vpred. (koukam na video a musim se tlemit. jednak mam jeste malej tablet, a pidi reprak, oboji jsem mocne upgradoval. ) ted k vyuce, cerpal jsem zde: ten pohyb jak si clovek zacne zvykat a zpevnuje se zacne byt prirozeny a ja nevim proc, ale proste mne mega bavi. miluju tu monotonost, ktera po kratkem case vyplavuje endorfiny a oxytociny podobne jako plavco. sem strasne zvedav na letosni statistiky, poprosim kfl aby mi je stahnul do reportu. je mozne ze jedu na rekord. mam ted za sebou 4 mesice sprortovani bez jedineho dne absence, fakt vic nez 120 dnu bez pauzy. tezko to uz nekdy zlepsim. ale epic je, ze se uz tesim, az zejtra vyrazim-jen o tom pisu a mam uplny mravenceni. j 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 V posilce Concepta máme a jsem jeden asi ze tří lidí co na to lezou, jsem hrozně rád, že to majitel nevyhodil, protože domů si to nepořídím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 @Zlý Jabko měls napsat: domu si to "zatím" nepořídím. U nás se projektovala technická místnost tak, aby se tam Concept vešel. Manželka ho oměřovala a s projektantkou po poradě moudře rozhodly, že budu mít fotovoltaiku, čerpadlo po pravé straně a zadní přikládání od krbu po levici. Abych se mohl dopředu krom tabletu koukat i do okna na západ slunce. To jsem si dycky moc přál, mít to takhle hezký. Ale přijde mi to lepší, než abych na tom seděl v zimě v dešti venku na hrázi u rybníka. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 Jenom postřeh k Conceptu. Je to etalon veslovacího trenažéru, je skvělej, a je drahej. Teď zrovna sedím na chalupě, kde Concept není, ale co se veslování týče, mám tady takovou tu srandu, kdy jedeš lopatkama proti vodě. Musím říct, především z pohledu pohybu: taky dobrý. Cena poloviční. Možná to pro někoho bude rada, jak začít veslovat na něčem, co Tě totálně nezkurví, a i trochu ušetříš. Ještě edit: no a pokud by někdo o nákupu jakéhokoli tělotrapiče uvažoval, ať si počká na únorové výprodeje, kdy ledňáčkům dochází dech, síly a motivace 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 To dává smysl, zapisuji se tedy do kategorie "březňáčků". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 před 13 hodinami, hopa26 napsal: @Zlý Jabko měls napsat: domu si to "zatím" nepořídím. U nás se projektovala technická místnost tak, aby se tam Concept vešel. Manželka ho oměřovala a s projektantkou po poradě moudře rozhodly, že budu mít fotovoltaiku, čerpadlo po pravé straně a zadní přikládání od krbu po levici. Abych se mohl dopředu krom tabletu koukat i do okna na západ slunce. To jsem si dycky moc přál, mít to takhle hezký. Ale přijde mi to lepší, než abych na tom seděl v zimě v dešti venku na hrázi u rybníka. On je trochu trabl v paneláku a nerudným sousedovi mašinfírovi, který má o poznání menší pochopení pro sport než ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlý Jabko Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 (upraveno) před 11 hodinami, Bert napsal: Jenom postřeh k Conceptu. Je to etalon veslovacího trenažéru, je skvělej, a je drahej. Teď zrovna sedím na chalupě, kde Concept není, ale co se veslování týče, mám tady takovou tu srandu, kdy jedeš lopatkama proti vodě. Musím říct, především z pohledu pohybu: taky dobrý. Cena poloviční. Možná to pro někoho bude rada, jak začít veslovat na něčem, co Tě totálně nezkurví, a i trochu ušetříš. Ještě edit: no a pokud by někdo o nákupu jakéhokoli tělotrapiče uvažoval, ať si počká na únorové výprodeje, kdy ledňáčkům dochází dech, síly a motivace Naposled jsem ho viděl na Alze ve slevě cca za 25k, to už stálo za hřích. Upraveno 24. prosince 2024 uživatelem Zlý Jabko typo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2024 No, to je dobrý. To s tou vodou pořád za pár šušňů. https://www.ebay.de/itm/235585860890 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 26. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2024 Pánové díky za rady, od zítřka jdu na to... @hopa26 přesně jak píšeš, ještě když jsem tak trochu cvičil, tak veslovací trenažér byl můj nejoblíbenější pohyb. Tak snad mě to bude i teď bavit. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2024 Už aby se vše sežralo a vypilo....to je peklo...a dvě kila nahoře 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 14 hodinami, Gustaf napsal: Už aby se vše sežralo a vypilo....to je peklo...a dvě kila nahoře Úplně stejně tak, já vůl dneska stoupl na váhu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 před 22 minutami, African napsal: Úplně stejně tak, já vůl dneska stoupl na váhu Sem nafouklej jak balón...od rána jsem ještě nejedl a pořád nemam hlad....a čas na pohyb není. Pořád něco. Dneska ješte Silvestr....Tyvle já už chci do práce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Amatéři sem lezete s dvěma kilama jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Nejak predcasne, ještě jste zapomneli zapocitat Silvestr, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se