azeppelin Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 (upraveno) 60kg na 180cm vysokého chlapa? To snad ani možná kdyby dělal balet EDIT: všechny ty poučky a indexy jsou naprosto k ničemu. Každý má naprosto odlišou konstituci. Podle postavy absolutně neodhadneš kondici jedince atd. V tomto kontextu je pro ilustraci zajímavá fotosérie odlišností postav atletů... je to větší série, tak dám pro referenci pár snímů. Komplet na http://prettystrongpowerlifting.com/2012/06/06/athletic-body-diversity-reference-for-artists/ Upraveno 5. ledna 2014 uživatelem azeppelin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 On ani ten pravidelný sport není všemocný. Já to mám s hubnutím tak,že ač chodím už 15 let 6krát týdně plavat na 1,5hodiny a odkloužu si tam 3,5km,tak stejně hubený nebudu.Jedu tak na 3/4 maxima celou dobu tréninku a střídám všechny styly -kraul/kozy/znak/motýl ,ale mám stejně pupek-ne velkej,ale mám.Měřím 187 a vážím 95kg . Vím,že plavání je spíše aerobní aktivita a díky delšímu pobytu ve vodě má tělo tzv. tulení efekt-to je tndence obalit se tukem. Mám ale podezření,že za tím může být to,že při večerním střílení na PS4 dokážu v jednu v noci v rámci občerstvení sežrat 300gramovou Milku. Takže s tím nebojuju,váhu mám furt stejnou a říkám si "kdybych chtěl,tak určitě zhubnu" ,jsem tlustej,ale spokojenej. :-) Nejhorší je,že je ze mne regulérní závislák-ten pocit,když odplaveš-odtrénuješ a tělo je napumpované endorfiny je nepopsatelný.Je v háji,že je to náročné na čas,člověk musí pečlivě plánovat a taky lhát-co má práce,že nestíhá a jít do vody. Ten kdo cvičí pravidelně,asi ví o čem mluvím.A taky musíš jít,i když se Ti nechce,protože jak vynécháš,tak doma mají pocit,že když to můžeš vynechat jednou,tak můžeš vynechat i jindy....... Nejraději mám to,když se nechce ani boha,jsi utahaný,nicméně stejně jdeš,v půlce tréninku se to zlomí a ty jsi na konci čerstvý,nabitý pozitivní náladou a štěstím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 . Díky mým zápiskům a grafům jsem došel k jednoduchému výpočtu, že na jeden kilogram úbytku, jsem musel na rotopedu namrskat 370 km. Jéé kdyby to fungovalo takhle jednoduše tak jsem jako proutek, za loňskou sezonu na kole (což se nedá s rotopedem srovnat) přes 4000 km, najíždím cca. to samé každý rok i víc a výsledek viz moje posty výše.Fyzičku jakousi z kola mám, v zimě lyžuju (pokud je na čem) ale ty kilečka moc dolů jenom pohybem nejdou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
habadej Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Jéé kdyby to fungovalo takhle jednoduše tak jsem jako proutek, za loňskou sezonu na kole (což se nedá s rotopedem srovnat) přes 4000 km, najíždím cca. to samé každý rok i víc a výsledek viz moje posty výše.Fyzičku jakousi z kola mám, v zimě lyžuju (pokud je na čem) ale ty kilečka moc dolů jenom pohybem nejdou.Ono taky záleží v jaký jedeš tepový frekvenci. Na kole mám vysokej tep, jsem už mimo zónu spalování tuku. Na rotopedu se to hlídá líp. Pořád se držím okolo 125 tepů. Na kole to nejde, máš roviny, z kopce, do kopce, tam tu odtučňovací zónu nemáš šanci udržet, tam fakt děláš spíš tu fyzičku, ale zase to nejni nuda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Správná váha chlapa v kg = výška v cm minus 100 a k výsledku přičíst polovinu věku v rocích Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Správná váha chlapa v kg = výška v cm minus 100 a k výsledku přičíst polovinu věku v rocích Přesně tam bych se chtěl dostat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Správná váha chlapa v kg = výška v cm minus 100 a k výsledku přičíst polovinu věku v rocích to mám 187 - 100 = 87 + půl věku což je 23 = a máme to 110 tak mi zbývá sundat 8 kilo, má to vůbec cenu? :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 (upraveno) Tak ja to mam presne opacne...187cm a 75 kg, telesny tuk 8 %. Chtel bych aspon 5-10 nahoru, ale nejde to. Problem je, ze nemam rad posilovnu. V zime 2x tydne lehce bazen, vikendy hory a lyze, cele leto kolo nebo vylety na hory s chozenim. Nedavno jsem byl zkusit uvodni hodinu crossfitu, to se mi docela libilo, z casti se to odehrava venku v prirode, takze to me bavilo, tak uvidime. Nejake dalsi tipy jak dostat par kilo zdrave nahoru? Upraveno 5. ledna 2014 uživatelem kloubik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
IzTaPa Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Nejake dalsi tipy jak dostat par kilo zdrave nahoru? provokatere! na 180cm jsem mel 98kilo. rikam si, zacnu chodit do fitka, at zhubnu. po 2 mesicich mam 104kilo. ale remen u kalhot stale zapinam na stejnou dirku, takze jsem to prestal resit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 No jo, jak muj brácha :-) párkrát zvedne činky a okamžitě nabira, u mě to takhle nefunguje a navíc me činky strašně nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Správná váha chlapa v kg = výška v cm minus 100 a k výsledku přičíst polovinu věku v rocích Když to spočítám, vychází mi jateční váha, co jsem měl před rokem. Od té doby 6800 km na kole a rotopedu, 18 kilo míň a o 25 cm kratší opasek. K tomu pohybu to chce snížit jídlo na třetinu. Jím to, co předtím, akorát jsem vynechal brzdy typu chleba, rohlíky, knedlíky, brambory jím jen to ostatní. Jako motivaci, komu se nechce, stačí vzít do každé ruky pakl balené vody a několik hodin s tím chodit. Ten pocit po odložení je pak dostatečná motivace. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 tak já jsem s 187 cm na cca 84 kolech. ale většina z toho je asi tuk už se mi to břicho nějak houpe...po pekaci buchet ani památky. nejlepší je běh na hubnutí. zkoušel jsem i nezrat, poslední jídlo v 6 hod atp. Váha neklesala. tak teď zeru pořád, dám pivko a jsem celkem stabilní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Tak jsem tě poslechl PNS, k večeři dal místo rohlíků knackerbroty" Večeře jako v pohodě chutná, ale mám hlad jak sviňa, myslím si, že ani neusnu, takhle se prostě hubnout nedá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 60kg na 180cm vysokého chlapa? To snad ani možná kdyby dělal balet Chris Froome měl na loňské TdF 68kg při 185cm a to už je fakt extrém... Správná váha chlapa v kg = výška v cm minus 100 a k výsledku přičíst polovinu věku v rocích Tak to jsem 16kg pod, jdu zakrojit uzený ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 drž se mého návodu jíst málo ale pořád....omezit chlast, přidat trochu pohyb a je to jinak jim docela nezdravé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Tak jsem tě poslechl PNS, k večeři dal místo rohlíků knackerbroty" Večeře jako v pohodě chutná, ale mám hlad jak sviňa, myslím si, že ani neusnu, takhle se prostě hubnout nedá první tejden, desed dní, je nejhorších, to jsem nepsal? Taky jsem je z kraje baštil ve velkým, ale to si sedne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Asi nejlepší by byl prášek, který vyvolá u člověka pocit zvracení při pohledu na jídlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 5. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2014 Zkuste pravidelnou jízdu na koloběžce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Asi nejlepší by byl prášek, který vyvolá u člověka pocit zvracení při pohledu na jídlo Zkus zprávy v TV. Účinek zaručený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 6. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2014 Chris Froome měl na loňské TdF 68kg při 185cm a to už je fakt extrém ...hmmmm, 187cm a 70.5 kg zo 123 kg doktori povedali "prestante jest, Vas metabolizmus sa neskutocne otocil" prestal som, a mam 75 kg, ale cokoladu syry a original jogurty si neodpustim v akomkolvek mnozstve a kedykolvek samozrejme kvalitnu cokoladu, nie beznu supermarketovu aj ked ma 70% a viac ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se