Návštěvník Zmizík Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Odesláno 21. června 2019 (upraveno) Hele 1,5g bílkovin na kg váhy mně vychází na 130g. Když chci žrát max. 6000kJ, tak to dělá 37%. Jak mám zbytek rozdělit mezi tuky a sacharidy?? Třeba 40% sacharidů a 23% tuků? Jenomže to už by mně tuky vycházely jen na 38g denně.... Upraveno 21. června 2019 uživatelem Zmizík
Maxel Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Odesláno 21. června 2019 (upraveno) Čoveče, Zmizíku ? ty do toho teda dobře dupeš. Budem muset zajít na veganskou škvarkovku a škopek, což? Teď tam v tejdnu zas budu. V úterý máme velkou slávu, Havlíček, US velvyslanec, a další... takže pak budu asi potřebovat resetovat, bo to mam celý na hrbu. No a ty bys mi k tomu resetování (nebo rači před) mohl dát gastroosvětu. Pár kilo dolu by se mi zišlo. ? jinak viz. ty čísla.. bych možná otočil poměr sacharidů a tuků. Berte, napíšu na vacap... kdyby ses chtěl přidat. Upraveno 21. června 2019 uživatelem Maxel
gerhard Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Odesláno 21. června 2019 Ja som začal tiez, a asi začnem sledovať aj toto vlakno. Mam 98kg výšku 178cm , žiadne veľké brucho športujem, som zaliaty tukom , sachre hlava nehlava. Teraz žiadne pečivo, 1 deň v týždni inak maso a zelenina. Pridal som karfiol a tym mam 4x tyzdenne. Len vydržať.
blam Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Odesláno 21. června 2019 Podle chytrych knizek si hlava zvykne za 30 dni pokud ne tak za 60 a pokud ani tak ne tak 90 atd. Zmizku: mas toho plno na trhu. Skyry, recky jogurty, nezkotucnej tvaroh, suseny maso, kureci, hovezi, sunky vysoce masove, proteinove tycky, poteinove napoje atd. Pripadne Vas s Maxelem zasvetim. Vy platite piti ja dodam know how. [emoji13][emoji13]
Povidláček Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Odesláno 21. června 2019 Já nedám dopustit na Olomoucké tvarůžky!
morepower Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Odesláno 21. června 2019 Hele 1,5g bílkovin na kg váhy mně vychází na 130g. Když chci žrát max. 6000kJ, tak to dělá 37%. Jak mám zbytek rozdělit mezi tuky a sacharidy?? Třeba 40% sacharidů a 23% tuků? Jenomže to už by mně tuky vycházely jen na 38g denně.... Prostě hlavní jsou bílkoviny a kalorickej deficit, takže to máš nastavený dobře, ostrý, ale dobrý. Uvidíš tak po 14 dnech, jestli nejdeš moc rychle dolu. Upřímně, jak to je míň jak kilo (respektive cenťák) za tejden, tak mě to štve. Ono to z důvodu psychiky chce aspoň ze začátku trošku rychlejc. A k těm bílkovinám. Moje zdroje jsou: Vejce, ryby(jim jenom lososa, k jinejm se bohužel nedostanu moc), hovězí, libový vepřový, někdy kuře a krůta, řecký jogurty, (skyr mi teda nechutná a nízkotučnej tvaroh taky ne), tvaroh tučnej, cottage, sýr, tvarůžky, šunka. V mým případě mám 50 g tuků denně a jde to jen z těhle věcí a vejdu se. Nejsem frustrovanej když je to 60 i 70, ale sundám sachry. Já nejsem žádnej lowkarbista, ale přirozenou cestou sotva ty cukry splňuju. V podstatě, kdybych si nedal k snídani housku a k obědu brambory, tak sachry nemám snad žádný. Jo, rajčata.Zkus třeba taky tuky kolem pade a sachry ti vyjdou v tvým případě kolem 115gr (mimo jiné to je třeba 720gr brambor, to už je kotel).
morepower Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Odesláno 21. června 2019 Tuk je nositel chuti, nechutnaj mi nízkotučný výrobky. Ale zjistil sem, že toho tuku taky nepotřebuju milion
Návštěvník Zmizík Odesláno 21. června 2019 Nahlásit Odesláno 21. června 2019 Podle chytrych knizek si hlava zvykne za 30 dni pokud ne tak za 60 a pokud ani tak ne tak 90 atd. Zmizku: mas toho plno na trhu. Skyry, recky jogurty, nezkotucnej tvaroh, suseny maso, kureci, hovezi, sunky vysoce masove, proteinove tycky, poteinove napoje atd. Pripadne Vas s Maxelem zasvetim. Vy platite piti ja dodam know how. [emoji13][emoji13]Blam, Maxel: Nemuzu jedine v utery ale museli bysme jit na vino, v pivu je moc sacharidu a stejne to sou vsechno prazdny kalorie, to me sere. Sem chlast docela hodne omezil, to je zivot na hovno todle.Morepower: Dik, uz se zacinam trochu orientovat, hodne mne pomohlo to prepocitavani na kalorie a vubec tvoje osveta. Naucil sem se pyct 100% pohankovej chleba, s tim se da docela dobre vybalancovavat pomer energie/ sacharidy, kdyz to potrebuju doladit. Nevadi snad kurva pohankovej chleba???
morepower Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Odesláno 22. června 2019 jasně že nevadí, jen si dej. Sem rád, že ti ty mý kecy sou k něčemu.-------------------------Pod čarou - cca 130gr bílkovin a 50gr tuků ? 200g kuřecí noha, 200g šunka, řeckej jogurt, 3 vejce ? a seš tam
instant Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Odesláno 22. června 2019 až na těch 130kg sou to luxusní čísla, ale Ty bys hubenej vypadal divně:-)) takže žlunčník pujde ven?Prave ze zlcnik mam ukazkovy, tenkostenny, bez kamenov.. nechcu nic operovat, je to zrejme dosledok stresu a potravinovych alergii ktore som (az na laktozu) poctivo ignoroval. Podnikam, nervacim sa s ludmi, v kuse cestujem.. no je to v jednom baliku Inac niekde vyhrabem starsiu fotku este ked som sportoval, kde som bidlo a to som mal tak 98kg.. fakt mam tazke kosti
Axel Odesláno 22. června 2019 Nahlásit Odesláno 22. června 2019 (upraveno) Prosin admina o smazani predchoziho postu.. Nestihnul jsem upravit v limitu, omlouvam se.. Zde oprava: Ovoce, zelenina, nejis? 50g tuku.. To ses v rysovacce, ne? Kure 30g, sunka 40g, jogurt 10g, vajicka 18g - to je 98 gramu by voko.. urcite ale ne 130g.. Zapocital bych proteinak, nejakej mix bilkovin, to lehce udela dalsich 30g.. V prilohach (brambory, ryze) to dal skoci a bude to pres 130g.. Otazkou je, a to nikdo neresi, co v tech proteinech se vlastne prijima za svinstva, protoze ty zvirata krmi pomoci ruznych prumyslovych mixu a antibiotikama.. Lososa bych uz do pusy treba nedal.. Dnes se velebi predevsim proteiny a na tuky a sacharidy se hledi skrz prsty.. Take je k zamysleni, co vlastne telu prospiva a co nikoli. Troufnu si rici, ze mit 5% tuku to rozhodne nebude, stejne tak opacny extrem v podobe obezity. Z pravidelneho prisunu jidla po cely den se stala mantra.. male porce a casto jist.. No ale uz se objevuji i opacne nazory, ze to neni normalni stav pro telo a ze se ma naopak jist mene casteji a vice (a samozrejem kvalitne). Nemluve o kratkodobych pustech (24 hodin a podobne), ktere maji mit na telo a regeneraci blahodarny vliv.. Upraveno 22. června 2019 uživatelem Axel
morepower Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 To je na mě? úplně teda nerozumím, na co reaguješ, ale jak sem psal, mám denně mezi 50-70gr tuku, a cukry denně kolem 100-120gr, podle celkovýho příjmu. V rýsovačce nejsem, chci sundat podkožní tuk, to je celý. Zeleniny jím moc, hlavně listový saláty, rajčata a okurky. Zeleninu miluju. Ovoce nejím, moc mi nechutná. Výjmečně nějaký jabko.Ty gramy, co píšeš, myslíš jako suma bílkovin? Jestli jo, tak já se dostal na těch cca 130gr, je to jen návod, žádný dogma. Taky ti někdo neřekne přesnej obsah maker, že.Proteinový šejky nepoužívám v případě, že do sebe dostanu bílkoviny jídlem. Radši sním kus dobrýho masa, než vypiju nějakej proteiňák, protože mě to maso zasytí. Proti proteiňákům ale nic nemám, je to každýho věc, lepší než drátem do oka.Na tuky ani na sacharidy nekoukám skrz prsty, jsou to makra, tak proč bych měl. Co znamená 5% podkožního tuku říct nedokážu, protože sem to nikdy neměl... A co se týče kvality zdrojů makroživin, jako různý masa plný různejch sraček, tak to je prostě problém. Kterej ovšem nedokážu tak nějak úplně řešit.A co se týče frekvence jídel, to podle každého soudruha. Mě v současný chvíli vyhovuje 5-6 jídel denně, ale není to dogma ..a jestli to nebylo na mě, tak nic no...
Prochy68 Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Ahoj, mate nejake osobni zkusenosti s analyzacnima levnyma vahama typu Xiaomi Mi Body, Huawei AH100 apod.? Jde mi pouze o orientacni vazeni. Diky
morepower Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Nemám zkušenost. Nějakou takovou sem kdysi měl taky, ale popravdě, krejčovskej metr za dvacku je lepší, než kterákoli váha.
Návštěvník Ondra Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Abych rekl pravdu, vahu doma nemam, tak nevim, kolik ted vazim. Ale velikost kalhot se mi od zacatku roku zmensila z 36 na 32. Zacal jsem pravidelne behat a snazim se hlidat si, co jim.
jovani Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Ahoj, mate nejake osobni zkusenosti s analyzacnima levnyma vahama typu Xiaomi Mi Body, Huawei AH100 apod.? Jde mi pouze o orientacni vazeni. Diky... popripade OMRON BF-511
gorlo Odesláno 23. června 2019 Nahlásit Odesláno 23. června 2019 Nevýhoda těchto vah je, že tě přestane bavit se nechat skenovat. Je to i nepřesné, váha velký rozdíl naměří ráno, kdy jsi víc dehydrovany, než večer před spaním, kdy máš v sobě víc vody. Mám Tanita váhu a nejvíc na ní oceňuji, že je přesná na vážení hmotnosti a používá AAA baterku.
Prochy68 Odesláno 24. června 2019 Nahlásit Odesláno 24. června 2019 Diky za podnety, objednal jsem Huawei, tak uvidim.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se