Chronař Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Odesláno 15. října 2019 prizak se kultivuje. Vsadím se, že už při tom krájení uheráku ani nevrčí Sakra, taky už jsem ho dlouho neměl, asi absťák, nebo co ...
bandicoot Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Odesláno 15. října 2019 DOTAZ do pléna - máte uherák radši sušší nebo měkčí?
Tobi Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Odesláno 15. října 2019 Až budete někdy v Německu ,nejlíp v NDR ,jezdím do Netta v Altenbergu tak si kupte za 4 eura tento salám,je vynikající,jako Pick,už 2x jsem dostal vynadáno kde je salám,já furt krájel von furt ubejval.......
prizak Odesláno 15. října 2019 Autor Nahlásit Odesláno 15. října 2019 Až budete někdy v Německu ,nejlíp v NDR ,jezdím do Netta v Altenbergu tak si kupte za 4 eura tento salám,je vynikající,jako Pick,už 2x jsem dostal vynadáno kde je salám,já furt krájel von furt ubejval.......Jasně, máš pravdu. Origo PICK je jen jeden (a má známku), ale UNGAR se dělá ve stejném podniku ze stejných prasátek, jen s jiným postupem. Tady stojí v KAUFU 170,-Kč 380 gramů. V německu výjde levněji.
Mari Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Odesláno 15. října 2019 Teď bylo v AZ kvízu, že pravý uherák se dělá z oslího masa. Můžeš se prizaku podívat na etiketu, jak je na tom Pick? A ještě kdes koupil to prkýnko?
milomac Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Odesláno 15. října 2019 (upraveno) Tyhle příspěvky se krásně čtou, já říkám, že musím zase pro léky/vitamíny (buď uherák nebo nějaký dobrý zákusek ke kafi).Abych ho tolik "nežral", tak jsem najel na malé šišky 250g, které mají v Plzni v Kaufu stabilně, že si ho jako budu víc šetřit, ale ve výsledku tam jen chodím častěji než kdybych vzal velkou štangli . Jo a jinak, dříve radši asi sušší, dnes mi to je nějak jedno, možná i ty menší šišky jsou spíš měkčí, nevadí mi to. Prkýnko by se mi taky líbilo. Upraveno 15. října 2019 uživatelem milomac
JaRooN Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Odesláno 15. října 2019 Fakt jako u vás doma stihne Pick vyschnout...?
Frostie Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Odesláno 15. října 2019 Fakt jako u vás doma stihne Pick vyschnout...?ne, to už se suchý musí koupit
siwi Odesláno 15. října 2019 Nahlásit Odesláno 15. října 2019 Přesně tak. Musí se tak už koupit, páč jinak uschnout nestihne
odjinud Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Leda hodit na topeni... Btw, furt nevim rozdil mezi Pick Rakoczi a Pick uherak... jak uherak v lete podrazil, kupuju spis Rakoczi.
Conrad Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Teď bylo v AZ kvízu, že pravý uherák se dělá z oslího masa. Můžeš se prizaku podívat na etiketu, jak je na tom Pick? A ještě kdes koupil to prkýnko? je vyroben z libového vepřového masa maďarských bagounů plemen mangalica s přidáním uzené slaniny. Dnes již je nabíjen výhradně do umělých střev. Tradovalo se, že při jeho výrobě se používá i oslí maso, ve skutečnosti je to však jen legenda.
Horhe Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Tvl vy mě serete. Tak jsem skočil na motorku, dojel do Netta, tam nic, prolezl jsem Rewe, taky nic, tak jsem si koupil aspoň suvenýr v podobě baby jagy a střihl to k nám do lídlu. Zítra začíná akce na Pick, tak jsem si ho rovnou potěšen vzal.
Conrad Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 (upraveno) Jak je to tedy, myslel jsem že Pick je Pick bez přívlastku ten Rakoczi je také ze Segedu , značen Pick jaký je rozdíl? Upraveno 16. října 2019 uživatelem Conrad
Frostie Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 Jak je to tedy, myslel jsem že Pick je Pick bez přívlastku ten Rakoczi je také ze Segedu , značen Pick jaký je rozdíl?v použitých surovinách a způsobu výroby.
vojt Odesláno 16. října 2019 Nahlásit Odesláno 16. října 2019 (upraveno) Já jsem ten Rakoczi jednou měl a moc mně nevoněl, byl cejtit jakoby ponožkama. ale zas mi chutnal ten Rakoczi paprikovej.. Upraveno 16. října 2019 uživatelem vojt
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se