Sphinxx Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 No, Jene, když to řekneš Ty, tak to tak bude. Neznám většího odborníka přes: feine salami, schwarzwäld schinken, geräucherter speck und feine wurstspezialitäten! Až půjdu do makra, píšu poznámku na začátek seznamu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 No, Jene, když to řekneš Ty, tak to tak bude. Neznám většího odborníka přes: feine salami, schwarzwäld schinken, geräucherter speck und feine wurstspezialitäten! Až půjdu do makra, píšu poznámku na začátek seznamu.Napiš, David a bude-li možnost, zakup. Garantuji, že nebudeš litovat. Je to trochu jiné, než Pick, ale i tak výborné! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 ja uz som sa informoval, ci mozu zaslat postou mozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Frostie: Díky za tip! Pak podám hlášení! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 ja uz som sa informoval, ci mozu zaslat postou mozu Již jsem s Buštěhradem také v kontaktu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 26. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2020 Frostie: Díky za tip! Pak podám hlášení! Budu se těšit na info od tebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Od zítra v Kauflandu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 V 23. 12. 2020 v 10:24, M.K. napsal: Kde kupujete ty starší varianty Džiugase? V Tesku jenom 12 m a jinde jsem ho neviděl... Globus? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Dík, ale taky ne a šel jsem po něm cíleně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Hoši, nějak se nám tady to hype kolevá salámu zvrhává. Jsem se právě vrátil z krámu a 400g jsou vyprodaný. Přitom žádná akce, sleva, normálně za plnou a fuč. Vzal jsem teda osmistovky, ale proti svýmu přesvědčení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Army11 Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 V 23. 12. 2020 v 10:24, M.K. napsal: Kde kupujete ty starší varianty Džiugase? V Tesku jenom 12 m a jinde jsem ho neviděl... Podniková prodejna Olomoucké tvarůžky Loštice (u Mohelnice). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Srnka Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 (upraveno) před 5 hodinami, M.K. napsal: Dík, ale taky ne a šel jsem po něm cíleně... Pozeral si poriadne? https://cz3.staticac.cz/foto/letaky/97642/l9764202.jpg Upraveno 28. prosince 2020 uživatelem Srnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 22 hodinami, Petr.S napsal: Od zítra v Kauflandu. Dík za tip, dneska jsem ho za tu cenu vzal místo Big Picku a přihodil 250 g Gran Moravii za 69,90 boulí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milomac Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 (upraveno) Taky výborný sýr chlapi je taky tenhle, dá se koupit ve speciálkách z origo bochníku a nedávno ho měli v TESCu balený - výseč 150 g asi za 89 Kč. Viděl jsem ho poprvé před lety na výstavě v Paříži Upraveno 28. prosince 2020 uživatelem milomac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 38 minutami, Srnka napsal: Pozeral si poriadne? https://cz3.staticac.cz/foto/letaky/97642/l9764202.jpg Evidentně ne. Resp. pultovej prodej jsem do pátrání nezahrnul, pitomec... Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 6 hodinami, M.K. napsal: Dík, ale taky ne a šel jsem po něm cíleně... Teď jsem byl V Globusu v Olomouci a mají je tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 před 6 hodinami, M.K. napsal: Dík, ale taky ne a šel jsem po něm cíleně... Teď jsem byl V Globusu v Olomouci a mají je tam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M.K. Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 OK, díky... Ať nejsem mimo téma - moje industriální zrání, aneb Najdi Pick: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 28. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2020 Mám ho! Ale dal mi zabrat Co budeš vařit z těch vepřovejch žaludků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr.S Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Taky jsem tam dnes zašel... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se