Qwuiddo Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Tak jsem konečně dorazil a cestou jsem se stavoval v Kauflandu a v Bille - co vám budu povídat, naprostý davový šílenství! Ale máááám!!! Madarsky klobasky Pick v Kaufu za 109,- a ta 400g šiška Pick v Bille za 159,-. Tedka se pohodlne usadim k Forestovi a jdu okostovat . Omlouvam se za kvalitu fotky - iPhone; take se omlouvam za psa - dole v rohu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 A magyar kolbasznal az a fontos hogy csipos legyen. Mert ha nem csipos, akkor bizony egy nagy sza** er. szoval en azt tanacsolnam, hogy csak igazi magyarorszagban keszult szalamit es kolbaszt vasaroljatok! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 To musím zkusit. Kde to mají? Jinak já miluju salámky, co maj u nás u Holanďánka. K praseti míchají buď koně nebo osla, bažanta, pštrosa... včera jsem ho kupoval v Penny, ale mívají ho různě ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Jo, na přívěsek jsem zapoměl :-) Za 15 minut koncim a jedu do Hanychov pro mou fenku, je po operaci, ale nejdriv se stavim v TESCU, bo jsem jeste nevecerel. Dik za tipa a dalsi znamka pribude na privesek. Cest, musim s sebou hnout, aby tam nebyla fronta az k Jestedu a same tlamy s mega hodinkama na rukach. To by mi jeblo. :-) Tak to byl dnešní skorooběd v 17,00 hodin. V práci jsem moc času neměl, ale pochutnal jsem si a přibyla další známka na přívěsek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 22. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 A magyar kolbasznal az a fontos hogy csipos legyen. Mert ha nem csipos, akkor bizony egy nagy sza** er. szoval en azt tanacsolnam, hogy csak igazi magyarorszagban keszult szalamit es kolbaszt vasaroljatok! Mégis, a szalámi PICK eszik hideg, legalábbis nem működik. PICK szalámi feltaláló kell kapnia a Nobel-békedíjat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 na sve madarstine budes muset jeste zapracovat, google translator tyhle exoticke jazyky uplne kvalitne nezvlada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 jo, mám ho rád, ale rychle se mi ta výrazná chuť přejí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 já se PICKNU, to je zase téma... zítra si ho koupím, ať nejsem pozadu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qwuiddo Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Tak tedy pro mě to je silně kořeněné a tuto meducínu budu raději užívat po malých dávkách.PS: rozhodně lepší jak salamy ze soba nebo losa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ludwig Wittgenstein Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Na fejsu jsem pred nedavnem povesil ,,Klub pratel uheraku PICK, jste vitani. Staci zadat. Kurňa, teď jsem se zkoušel přidat, ale robot, udržující tématickou čistotu ve vláknech na FB mně odepsal, že: "Bohužel, vaší žádosti nemůže být vyhověno, protože jste zároveň členem těchto Klubů: - Klub vegetativního klidu - Pompela, to byl veget - Vegeta - mýty a předsudky - Máte rádi Vegetol?" Tak nevím. Je to nějaký divný. To, že jsem členem "Společnosti přátel Sanytru" a "Klub následníků vepřové hlavy" mu třeba nevadilo. Nechám to bejt, ale už moc nevěřím v demokracii na FB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kaja Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 už mě s tu s tim neserte provokatéří, musel jsem si koupit taky dvě štangle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 já teda nejradši bulharský sudžuk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 já teda nejradši bulharský sudžuk To vypadá jak sešlápnutý jelito Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milis Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Dnes končím na 300g, zejtra se těším na snídani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník tolja Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Panove musim rict, ze jsem se napred krasne zasmal, za coz dekuji. A hned druha reakce na toto tema je, ze hledam, kde se da tento uherak koupit . Doufam, ze bude chutnat Ve Strašnicích, na rohu Průběžný a V Olšinách ho maj kilo pod čtyři kila, dědek dostane štangli pod stromeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 22. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2011 Trochu OT. Nevíte co je zač "bagetkový salám"? Je to štanglička cca 30c dlouhá, cca 3,5cm v průměru. Když se rozřízne vypadá to jako Čabajka ale te to spíš měké. Ne úplně, asi jako Dunajská klovása. Musel jsem to krájet na fakt tenký kola, abych to užvejkal. Jednou jsem si to koupil a půlku sežral. Bylo to moc dobrý, ale měl jsem pocit, že jím syrové maso. A nebylo mi ráno na toaletě do zpěvu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Kurňa, teď jsem se zkoušel přidat, ale robot, udržující tématickou čistotu ve vláknech na FB mně odepsal, že: "Bohužel, vaší žádosti nemůže být vyhověno, protože jste zároveň členem těchto Klubů: - Klub vegetativního klidu - Pompela, to byl veget - Vegeta - mýty a předsudky - Máte rádi Vegetol?" Tak nevím. Je to nějaký divný. To, že jsem členem "Společnosti přátel Sanytru" a "Klub následníků vepřové hlavy" mu třeba nevadilo. Nechám to bejt, ale už moc nevěřím v demokracii na FB. Vecer na Fb mrknu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 Sudžuk vozí švagr z Turecka. Paráda. Výbornej je do míchanejch vajíček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 23. prosince 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 (upraveno) Kurňa, teď jsem se zkoušel přidat, ale robot, udržující tématickou čistotu ve vláknech na FB mně odepsal, že: "Bohužel, vaší žádosti nemůže být vyhověno, protože jste zároveň členem těchto Klubů: - Klub vegetativního klidu - Pompela, to byl veget - Vegeta - mýty a předsudky - Máte rádi Vegetol?" Tak nevím. Je to nějaký divný. To, že jsem členem "Společnosti přátel Sanytru" a "Klub následníků vepřové hlavy" mu třeba nevadilo. Nechám to bejt, ale už moc nevěřím v demokracii na FB. Vecer na Fb mrknu :-) Nazdárek aj bazárek ALL, tak na fejsu jsem klub přátel uheráku PICK už upravil, takže už snad bude k dispozici. Kdo má zájem, zkuste zde prosím http://www.facebook.com/group.php?gid=235033546407&v=wall . Přeji dobrou chuť. Upraveno 23. prosince 2011 uživatelem prizak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 23. prosince 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2011 To vypadá jak sešlápnutý jelito to je telecí salám výborně kořeněný Sudžuk vozí švagr z Turecka. Paráda. Výbornej je do míchanejch vajíček. měl jsem i turecký sudžuk a musím říct, že bulharský je nebe a turecký dudy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se