Přejít na obsah

Maďarský uherák PICK - kdo ho miluje ?

prizak

Doporučené příspěvky

tak jsem tu svou 400g šištičku taky zadávil a jako dobrý, no. líbí se mi na něm ten zasmrádlesýrový odér, promítající se do chuti po okraji, uvnitř je to taková lepší vysočina :D. předtím jsem koupil od Picku ten tenčí salám a přišel mi stejně dobrý.

..něco na mě leze, asi se půjdu podívat co kde mají. nejspíš dám fuet nebo osvědčené chorizo, které vyniká i krásnou kresbou :).

post-5667-021048100 1326125887.jpg

post-5667-034149200 1326125898.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• po 3 týdnech...

lub: jo Chorizo mi také chutná, dokonce víc ten vyráběný v ČR (je ostřejší), než ten originál španělský. Dneska končí akce na ten český v Tescu.

Uherák není špatný, taky si občas dám, ale třeba nepoznám rozdíl mezi Pick a Herz

Upraveno uživatelem Patrik
Odkaz ke komentáři

Panove musim rict, ze jsem se napred krasne zasmal, za coz dekuji.

A hned druha reakce na toto tema je, ze hledam, kde se da tento uherak koupit :). Doufam, ze bude chutnat :D

Uherák mají vždy v Makru a často za slušnou cenu. Kromě pravého tam mají i ten pod vlastní privátní značkou - Metro. Rovněž vyráběný v Maďarsku a není vůbec špatný.
Odkaz ke komentáři

Končim, uheráku jsem přežranej. Pokračuju Schwarzwaldskou šunkou.

Jo, taky není špatná, občas si jí koupím v Normě za 29,90 nebo v Lidlu (teď jí zdražili na 32,90, ale často jí mají v akci o 10 Kč levněji). Ale raději mám tu vzduchem sušenou (mají jen v Normě).
Odkaz ke komentáři

Ale dá, vím to :-))))))

Bez pravidelného tréninku nedá :) . Ty máš samozřejmě dlouholetou praxi a postupně jsi zvyšoval zátěž až jsi to dokázal. Ale obyčejný člověk, jako třeba já, dá maximálně 10 koleček a má dost. Je to mastný a bez chleba jsem to nezvládl ani náhodou
Odkaz ke komentáři

Moje expartnerka je řeznice, nedala dopustit na Herz, na který mně naučila. Bohužel není moc v Pze k sehnání.

V Normě (tedy alespoň u nás na Pankráci) ho mají zrovna v akci - 350 g za 99 Kč, neodolal jsem a koupil.
Odkaz ke komentáři

Přesně tak. Jinak už mám 2/3 miništangle v sobě. Jo a bez chleba se to fakt jíst nedá :D

Otevřeno mají 7-20 i o víkendu a dokonce už berou i karty. Je to hned vedle čínské restaurace Peking, před obchodem je parkoviště.

Upraveno uživatelem Patrik
Odkaz ke komentáři

Tak omluva - šel jsem nakupovat hladovej, že jsem si ten název ani pořádně nepřečetl. Až když jsem teď uklízel obal, tak jsem zjistil, že je to Hungaria, já si pamatoval jen to H na začátku :). Ale je taky dobrej :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...