Bob Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 https://www.nespresso.com/cz/cs/order/capsules/original/kava-kapsle-napoli tohle je nej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Dík. Ten popis vypadá slibně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 4. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2022 Na mě už trochu moc silná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommir Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 Shodou okolností ji právě popíjím ,je výborná , kupuji pravidelně ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 5. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2022 před 22 hodinami, Bert napsal: Dík. Ten popis vypadá slibně. Starbucks Blonde. Vyvážená. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 (upraveno) Zdravím zkušené Nespressáře Doma nové Nespresso a jsem z toho trochu vedle.Banální věc,vložit kapsli a hurá na kafe. Jenže první kapsle a hned problém,nějak se šprajcla a nešlo to zavřít.Vyndám kapsli,zdeformovaná. Druhy pokus,zavřeno teče jen voda. Blbě vložená kapsle nebo co? Druhá kapsle to samé,zdeformováno a kafe nikde. Co kuwa dělám tak blbě na tak jednoduché věci? Až na čtvrté kapsli to vyšlo,ale jsem z toho vedle. Upraveno 17. listopadu 2022 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 před 7 minutami, vraby napsal: Zdravím zkušené Nespressáře Doma nové Nespresso a jsem z toho trochu vedle.Banální věc,vložit kapsli a hurá na kafe. Jenže první kapsle a hned problém,nějak se šprajcla a nešlo to zavřít.Vyndám kapsli,zdeformovaná. Druhy pokus,zavřeno teče jen voda. Blbě vložená kapsle nebo co? Druhá kapsle to samé,zdeformováno a kafe nikde. Co kuwa dělám tak blbě na tak jednoduché věci? Až na čtvrté kapsli to vyšlo,ale jsem z toho vedle. Tak jestli to tam nedavas blbe, tak to musi byt vadne, to se nestava ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Ještě pár pokusu a uvidím,tak banální věc a jak to dokáže nas..t Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 před 29 minutami, vraby napsal: ........ Až na čtvrté kapsli to vyšlo,ale jsem z toho vedle. Aneb, jak si doma udělat kafe za 50 kaček. Vraby, nezlob se, nešlo odolat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 před 27 minutami, Bert napsal: Aneb, jak si doma udělat kafe za 50 kaček. Vraby, nezlob se, nešlo odolat nenene já ty kapsle tam nakonec nějak našteloval a to kafe bylo,jen mě sere ta nejistota když to kafe budu dělat znova. Čuměl jsem dovnitř a nic technicky zásadního tam není asi budu muset víc s rozvahou a né to tam jebnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Vraby, určitě neříkám, že něco děláš blbě, ale pojďme na to od začátku. Měl bych tady takový malý test .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 (upraveno) červená? co jsem koukal tak budu muset asi zasunout víc,na kapsli byla vymáčklá hrana od té díry kam to má vklouznout ....uff Upraveno 17. listopadu 2022 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 17. listopadu 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. listopadu 2022 jako já včera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 V 17. 11. 2022 v 10:12, vraby napsal: Zdravím zkušené Nespressáře Doma nové Nespresso a jsem z toho trochu vedle.Banální věc,vložit kapsli a hurá na kafe. Jenže první kapsle a hned problém,nějak se šprajcla a nešlo to zavřít.Vyndám kapsli,zdeformovaná. Druhy pokus,zavřeno teče jen voda. Blbě vložená kapsle nebo co? Druhá kapsle to samé,zdeformováno a kafe nikde. Co kuwa dělám tak blbě na tak jednoduché věci? Až na čtvrté kapsli to vyšlo,ale jsem z toho vedle. jen dotaz,používáš origo kapsle? protože tento problém je většinou u jiných výrobců kompatibilní Nespresso Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 Kapsle správné,byla to moje chyba. Vkládal jsem je rovně a to byl ten problém. Už jsem se polepšil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 1. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. prosince 2022 no jen si dej bacha že u těch neorigo to jde trošku blbě,stalo se mi to taky jen nevím už jaká značka to byla Lor/starbucks/davidoff/segafredo něco z toho tuším to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Zdravím chlapi, asi už to tady proběhlo, ale nechci to studovat zpětně. Jelikož není v práci moc čas na přípravu zrnkove kávy, tak uvažuji pořídit toto Nespresso....je to dobrá volba? Lze na tom udělat i vrší káva typu americano? Jaké doporučite případné kapsle? Zrnkovou kupuji mezzo caffe směs latino extra blend 70/30 . Díky https://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/krups-xn-110b/?gclid=CjwKCAiA_vKeBhAdEiwAFb_nrTxTGCz-w2FtI3LbtTBwEd87UzeGNuNsvuzWOZ95jgqnPI2q33FTzBoCVZQQAvD_BwE#prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 před 2 minutami, Gustaf napsal: Zdravím chlapi, asi už to tady proběhlo, ale nechci to studovat zpětně. Jelikož není v práci moc čas na přípravu zrnkove kávy, tak uvažuji pořídit toto Nespresso....je to dobrá volba? Lze na tom udělat i vrší káva typu americano? Jaké doporučite případné kapsle? Zrnkovou kupuji mezzo caffe směs latino extra blend 70/30 . Díky https://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/krups-xn-110b/?gclid=CjwKCAiA_vKeBhAdEiwAFb_nrTxTGCz-w2FtI3LbtTBwEd87UzeGNuNsvuzWOZ95jgqnPI2q33FTzBoCVZQQAvD_BwE#prehled/ Mám něco podobnýho. Jde na tom udělat buď espresso nebo lungo. A na to lungo by měli být speciální kapsle na lungo. Pokud děláš lungo kapslí na espresso, tak už to neni moc dobrý. A kapsle nejlépe kupovat originál Nespresso. Zkoušel jsem kapsle od jiných firem, které je dělají kompatibilní do těchto Nespresso kávovarů a nikdy to nebylo úplně ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. února 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2023 Právě teď, Geodet napsal: Mám něco podobnýho. Jde na tom udělat buď espresso nebo lungo. A na to lungo by měli být speciální kapsle na lungo. Pokud děláš lungo kapslí na espresso, tak už to neni moc dobrý. A kapsle nejlépe kupovat originál Nespresso. Zkoušel jsem kapsle od jiných firem, které je dělají kompatibilní do těchto Nespresso kávovarů a nikdy to nebylo úplně ono. Jj, jsou na tom dvě tlačítka...na velkou a malou kávu. No v Bille prodávají nějaké Starbucks kapsle, tak nevím. Kde koupit propadne origo Nespresso? Takže by to měli bejt asi cajk. Za cca 2,5k to asi koupím.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se