CEGY Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Darth tunaTo jsou furt ty stejný? Nejsou, že?
Dantechno Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Jsou , musel jsem je proste koupit zpatky.. Ten novej model s tou sipko-ruckou se mi nelibi...
CEGY Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Jsou , musel jsem je proste koupit zpatky.. Ten novej model s tou sipko-ruckou se mi nelibi...Mě taky ne
Vojtic883 Odesláno 25. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2016 Nedávno jsem doplnil SKX013 o safír s AR a musím říct, že to jsou teď relativně neprůstřelný hodinky.. Jsou težší ale jakoby líp vyvážený, vypadá to dobře, hodinky hodinkujou cca +7s/24h a to mi asi stačí.. Navíc sklo, co z nich hodinář vyndal mi přijde překvapivě až moc aušus na to, že mi doteď přišli v pohodě
Jeronimo Odesláno 26. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2016 Tak se mi sešli dva brášci. Původně jsem chtěl ze svého kousku co je vlevo udělat voňavky jako na pravo. Aftermarketová luneta čeká v šuplíku, přeleštění není problém. Postupem času si říkám, že je nechám tak jak jsou. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jimmy-Jimmy Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Pepsi u moře Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
AndyAaron Odesláno 29. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 29. srpna 2016 Tak se mi sešli dva brášci. Původně jsem chtěl ze svého kousku co je vlevo udělat voňavky jako na pravo. Aftermarketová luneta čeká v šuplíku, přeleštění není problém. Postupem času si říkám, že je nechám tak jak jsou.[emoji1303] Ale na tom, kolik je hodin, jste se nedomluvili [emoji2]
Kotlick Odesláno 1. září 2016 Nahlásit Odesláno 1. září 2016 Pepsi u moře IMG-20160820-WA0000.jpgTakový nápad. Co zkombinovat modrý a červený silikonový pásek půl na půl? K těm pepsinam by to nebylo marný. Co, je to dobrej nápad nevo jakej je to nápad? Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk
Jimmy-Jimmy Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 No, nápad to neni zlej [emoji6] . Ten modrej použivam na válečku u vody (moře rybnik, bazen), jinak právě na barevné kombinace použivam několik nato strapu a vyhovuje mi to více. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
John_Lenon Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Pepsi u moře Kde si kupoval ten silikon? Má překlápěčku?
Jimmy-Jimmy Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Překlápěčku má, je to z Ebaye. Tomu odpovida cena a kvalita [emoji17]
Dantechno Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 Keramicko - titanovou plechovku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pebe Odesláno 2. září 2016 Nahlásit Odesláno 2. září 2016 paráda, a kdy budou MM300? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
pepescom Odesláno 9. září 2016 Nahlásit Odesláno 9. září 2016 Dachstein - 3000 mnm Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
blackhead Odesláno 10. září 2016 Nahlásit Odesláno 10. září 2016 Na ceste Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Daemonultimate Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 A co je to tu všude kolem??? Želvy, želvy, želvy...Á tak želvy, tak to jo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
CEGY Odesláno 11. září 2016 Nahlásit Odesláno 11. září 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se