Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nedávno jsem doplnil SKX013 o safír s AR a musím říct, že to jsou teď relativně neprůstřelný hodinky.. Jsou težší ale jakoby líp vyvážený, vypadá to dobře, hodinky hodinkujou cca +7s/24h a to mi asi stačí.. Navíc sklo, co z nich hodinář vyndal mi přijde překvapivě až moc aušus na to, že mi doteď přišli v pohodě 33f78ac3ba37a4fd8fc5f921b31ecfb6.jpg fdfb9aa125ff10a395a8dff8098ed813.jpg

Odesláno

Tak se mi sešli dva brášci. Původně jsem chtěl ze svého kousku co je vlevo udělat voňavky jako na pravo. Aftermarketová luneta čeká v šuplíku, přeleštění není problém. Postupem času si říkám, že je nechám tak jak jsou. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak se mi sešli dva brášci. Původně jsem chtěl ze svého kousku co je vlevo udělat voňavky jako na pravo. Aftermarketová luneta čeká v šuplíku, přeleštění není problém. Postupem času si říkám, že je nechám tak jak jsou.

[emoji1303] Ale na tom, kolik je hodin, jste se nedomluvili [emoji2]
Odesláno
Takový nápad. Co zkombinovat modrý a červený silikonový pásek půl na půl? K těm pepsinam by to nebylo marný. Co, je to dobrej nápad nevo jakej je to nápad?

Odesláno z mého M2 pomocí Tapatalk

Odesláno

No, nápad to neni zlej [emoji6] . Ten modrej použivam na válečku u vody (moře rybnik, bazen), jinak právě na barevné kombinace použivam několik nato strapu a vyhovuje mi to více.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...