mondeo2 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Dcéra moje rodná (takto zdravotní sestra) mě zase straší, že když na ty doplňky a laktobaciluse nejsem zvyklej, anžto místo jogurtů holduju spíš klobásám, tak se poseru už z těch laktobacilů v těch tabletách...tak teď nevim. :lol2: jó klobasa je prostě klobása, kam se na ní hrabe ňákej jogurt s miliardou přátelských bakterií................
gorlo Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 (upraveno) Co takhle spojit příjemné s užitečným a zakrojit uherák v něm jsou probiotika taky a jejich i víc, než v jogurtu. Ten nechte manželce. Upraveno 25. června 2015 uživatelem gorlo
Hasič Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Není nic lepšího než Ercefuryl. Probiotika sou fajn ale ty si Vem až budeš ok. Kdo jede do Egypta tak tam v každé lékárně Antinal.Není nic lepšího než Ercefuryl. Probiotika sou fajn ale ty si Vem až budeš ok. Kdo jede do Egypta tak tam v každé lékárně Antinal.Antinal je slozenim ercefuryl!
SCIFI Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Antinal je slozenim ercefuryl!no vidíš zase su chytřejší. Pak ercef do každé rodiny.
Klotzman Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Mám ho!Teda...myslím ten Ercefuryl...
SCIFI Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 K tomu ještě živočišný uhlí a můžeš pít z kaluže ?
Karlos Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Jestli můžu přidat malou radu, tak na dovolenou si vezměte stejnou zubní pastu a ústní vodu, jako používáte doma. Tyhle věci dnes obsahují různé, často silně antibakteriální přísady, tělo si na ně časem přivykne a přizpůsobí tomu svoji vnitřní rovnováhu. Když pastu změníte, vnitřní rovnováhu si tím rozhodíte a tím to těm cizím bakteriím ulehčíte. To samé platí pro chřipkové období.
mato57 Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Odesláno 26. června 2015 Má někdo zkušenost se světlomety firmy Van Wezel?Není to nějaký šunt?
sejkoram Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Pomalu si hledám byt v Praze, a jako svobodného, bez závazků, po škole, mě láká centrum (Praha 2,3). Lidi o generaci starší mě od toho zrazují. Jaký na to máte pohled? Litovali jste někdy toho, kde jste bydleli? Proč? Alternativou k centru jsou pro mě asi Hrdlořezy, Vysočany, okolí Rokytky. Ď
Micey Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Mne se teda vyborne takhle po skole bydlelo v Dejvicich u Kulataku. Spousta vybornejch hospod, kousek do centra, do Stromovky, do Sarky.. Supr to tam bylo. Akorat uz je to tam celkem drahy.
Návštěvník Kamil Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 ... mě láká centrum (Praha 2,3). To centrum není, jsou to Vinohrady, Nové Město, Žižkov, apod. A tam se bydlí celkem v pohodě. Záleží samozřejmě na konkrétní ulici a sousedech.
Klotzman Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Potřebuju cca 32 listů nějakýho černýho papíru ve formátu 40x50cm (nebo větší), může to být i něco v ruli. Jediný co jsem našel jsou archy v potřebách pro výtvarníky, ale jednak jsou velký a taky drahý, potřebuju něco spíš se symbolickou cenou. Nemáte někdo nějakej nápad?
JaRooN Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Odesláno 22. července 2015 Podívej se na eBay... Třeba tady http://www.ebay.com/itm/171402094834
siwi Odesláno 23. července 2015 Nahlásit Odesláno 23. července 2015 Podívej se do nějakého obchodu s tapetami, jestli by tam pro tebe něco nebylo. Odesláno z mého LENOVO YOGA Tablet 2-830F pomocí Tapatalk
Lamiczka Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Neb tu bude spousta lidí se zkušeností se zakládáním sro a právníků - napsali byste si někdy sídlo firmy do nájemního bytu (povaha činnosti to umožňuje, ale možná bych se o tom musel chvíli hádat)? Souhlas majitele není problém...
SCIFI Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Proč ne. Můžeš sídlo kdykoli lehce změnit takže v rámci šetření do začátku to klidně udělej. V dnešní době je to navíc lepší než mít virtuální sídlo v Office housu.
Lamiczka Odesláno 24. července 2015 Nahlásit Odesláno 24. července 2015 Proč ne. Můžeš sídlo kdykoli lehce změnit takže v rámci šetření do začátku to klidně udělej. V dnešní době je to navíc lepší než mít virtuální sídlo v Office housu. Já jsem to tak právě původně měl v plánu, napsat si to do bytu. Virtuální sídlo jsem zavrhnul hned na začátku právě kvůli důvěryhodnosti, byť teda hlavně ze startu budu dělat jen se společnostma, kde už se známe. Nicméně v některým článku jsem četl, že by mohl být problém s odvodem daně z nemovitosti, kde by se musela část, která je využívána jako office, danit jinak a nechtěl jsem dělat problémy majiteli. Taky mě zajímalo, jestli máte někdo zkušenost s tím, jak moc to hrotí živnostenský úřad, nebo kdo to kontroluje - jestli by nechtěli třeba fotky a plány bytu, kvůli tomu, jak to pracovní místo vypadá a zda z něj fakt jde podnikat. Mám vybranej sice malej, ale pěknej kanclík na dobrý adrese za 4k měsíčně, tak si říkám, jestli si za tu cenu dělat násilí s bytem, navíc kdybych chtěl využít nějaký coworkingový centrum, bude mě to stát stejně, možná víc
bandicoot Odesláno 8. srpna 2015 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2015 Mame ve stříšce nad vchodem do baráku vosy. Jsou za oplechováním.Když vymyslím jak tam vylézt, mám to něčím vystříkat nebo existuje méně rizikový zásah?Díky za radu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se