Cyril Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Díky. Stáhnul jsem to a vypadá to, že je to Tomel japonský, který potřebuje druhé pohlaví. Tak teď ještě vymyslet jesti mám babu nebo chlapa a sehnat protějšek...https://cs.wikipedia.org/wiki/Tomel_japonsk%C3%BD
Návštěvník km.kmk Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 (upraveno) Tak kluk bude mit pindoura a holka frndu.Edit...i kdyz u Japoncu clovek nikdy nevi Upraveno 18. června 2018 uživatelem km.kmk
Návštěvník km.kmk Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Taky se zeptam. Ridicak BE kvuli karavanu nad 3,5t. Hotovo,vse odevzdano na urade a ridicak pry bude za 3tydny. Co kdyz me chyti...zatim v CR. Ven se chystam az o prazdninach,tak to uz ho budu mit vyzvednuty. Jde me spis o to kdyby me chytli tady. Stavi se k tomu jako kdyz ho nemam? Nebo to zkusebni komisar hned po zavereckach da nekam do el dazabaze a oni to v systemu uz uvidi?
Cyril Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Taky se zeptam. Ridicak BE kvuli karavanu nad 3,5t. Hotovo,vse odevzdano na urade a ridicak pry bude za 3tydny. Co kdyz me chyti...zatim v CR. Ven se chystam az o prazdninach,tak to uz ho budu mit vyzvednuty.Jde me spis o to kdyby me chytli tady. Stavi se k tomu jako kdyz ho nemam? Nebo to zkusebni komisar hned po zavereckach da nekam do el dazabaze a oni to v systemu uz uvidi?Ptal jsem se na to na Referátu dopravy když dcera udělala řidičák na motorku. Vyjádření úřednice: "Dokud nebyl vydán proti podpisu, řidičák nemáte". Spíš jde o to, na koho narazíš na silnici, případně co s tím provedeš...nehoda, krádež a td.
Mari Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Nainstaluj Pl@ntNet , vyfotis list,kvet nebo plod a ono ti to rekne co to je...Dík za tip, super aplikace. Nevíš ještě o nějaké na hmyz?
Návštěvník km.kmk Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 (upraveno) Hmyzaky nesnasim...kdysi pred lety v Jiznich cechach od nejaky infikovany mochnicky zanet zil v lytku. To sou pekny svine Upraveno 18. června 2018 uživatelem km.kmk
Návštěvník Zmizík Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Hmyzaky nesnasim...kdysi pred lety v Jiznich cechach od nejaky infikovany mochnicky zanet zil v lytku. To sou pekny svineJa nejdriv cet zanet zil v pytliku a predstavil si to.
nickolas Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Me kdysi cosi do pytliku kouslo! Zanet zil jsem z toho nemel, ale hnusny to bylo docela dost...
DavidLC Odesláno 18. června 2018 Nahlásit Odesláno 18. června 2018 Me kdysi cosi do pytliku kouslo! Zanet zil jsem z toho nemel, ale hnusny to bylo docela dost...Mě taky a málem dostala pohlavek....
leebauer Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Mě zas přímo do něj.Ale v tu chvíli se mi to docela líbilo.
luka Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Me kdysi cosi do pytliku kouslo! Zanet zil jsem z toho nemel, ale hnusny to bylo docela dost...ja mam teda radši hezký, ne hnusný...
stankoff Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Taky se zeptam. Ridicak BE kvuli karavanu nad 3,5t. Hotovo,vse odevzdano na urade a ridicak pry bude za 3tydny. Co kdyz me chyti...zatim v CR. Ven se chystam az o prazdninach,tak to uz ho budu mit vyzvednuty. Jde me spis o to kdyby me chytli tady. Stavi se k tomu jako kdyz ho nemam? Nebo to zkusebni komisar hned po zavereckach da nekam do el dazabaze a oni to v systemu uz uvidi?Jestli si neměl propadlý starý tak ti k němu vystaví kartičku platnou v ČR . Jestli jsi ho měl propadlý tak Smolík. Jakoby si ho neměl a s toho vyplývající sankce
Návštěvník km.kmk Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 (upraveno) Propadly jsrm nemel a dali mi prdlajs. Za 3 nedele si mam prijit a stary mi vratila.Ediz: stary byl stary asi rok... Upraveno 19. června 2018 uživatelem km.kmk
Americkej Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Měl by tu někdo tip na kvalitní hodinářskou lupu? Ideálně zvětšení 10-15x Na netu je plno všeho, rád vsadím na něco osvědčeného. Hlavně co nejčistší obraz, že :-)
Liqid Odesláno 19. června 2018 Nahlásit Odesláno 19. června 2018 Důležité je, aby čočka nebyla plast. Já mám z Dioptry (dělají i AR) a spokojenost maximální. https://www.dioptra.cz/hodinarske-a-sperkarske-lupy
Igicz Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 Pánové, řeším hav. pojištění na nový vůz. Oplatí se rozdíl 4tis ročně mezi 3letým nebo 5letým GAPem? To havarijko by bylo teda buď za 11 nebo 16 tis na nového Golfa. Mám tam od Toma dost velkou slevu, takže předpokládám, že i po těch 3 letech nebudu na "ceně obvyklé" moc tratit, pokud by se, nedejbože, cosi přihodilo.
Lakerss007 Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 Dotaz na lazne... Mel jsem nehodu v kvetnu a mam zlamanou nohu a panev, takze pohybove ustroji. Budu rad za pripadne reference / doporuceni lazni. Dekuji
OndraTce Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 Dotaz na lazne... Mel jsem nehodu v kvetnu a mam zlamanou nohu a panev, takze pohybove ustroji.Budu rad za pripadne reference / doporuceni lazni.DekujiTeplice. Jsou to nejlepší lázně na pohybové ústrojí na světě=)
Frostie Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 Dotaz na lazne... Mel jsem nehodu v kvetnu a mam zlamanou nohu a panev, takze pohybove ustroji. Budu rad za pripadne reference / doporuceni lazni. DekujiKonstantinky, opakovaně.
Gustaf Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Odesláno 20. června 2018 Konstantinky, opakovaně.ty sou na srdce, ne?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se