Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kluci, nevim kde se pozeptat, tak zkusim tady a snad mi poradite a neukamenujete me.

Kdyz si najedu na profil, jsou u jmena nejake "hvezdicky" a jedna z nich mi sviti zlute. Co to znamena? Diky za postrehy starsich

Odesláno

Poraďte nějakou teleskopickou pilu na zkrácení tújí. Mám na zahradě přes 300 tújí a už mi nějak přerostly (kolem 5 m). 

Jedno jestli Aku, elektro, nebo benzín. Hlavně aby uřízla 4 - 5 cm větve. Aby šla sklopit pila horizontálně, abych mohl řezat ze země, nechci lézt 300x na štafle (budu řezat jenom svislý kmen túje. Nebo to nepůjde a budu muset vytáhnou klasickou motorovku a žebřík (brrrr to neee). 

Odesláno

Poraďte nějakou teleskopickou pilu na zkrácení tújí. Mám na zahradě přes 300 tújí a už mi nějak přerostly (kolem 5 m). 

Jedno jestli Aku, elektro, nebo benzín. Hlavně aby uřízla 4 - 5 cm větve. Aby šla sklopit pila horizontálně, abych mohl řezat ze země, nechci lézt 300x na štafle (budu řezat jenom svislý kmen túje. Nebo to nepůjde a budu muset vytáhnou klasickou motorovku a žebřík (brrrr to neee). 

Z vlastní zkušenosti ti dopuručuji klasickou motorovku a v půjčovně si půjčit plošinu. Teleskopická pila má krátkou lištu, pořád ti překáží ta tyč, zachytává se o větve, když se potřebuješ dostat ke kmenu. Thuje jsou většinou dost prorostlé. A po hodině necítíš ruce ani záda.

Odesláno

My, po republice republice využíváme fy. Ramirent, ale v každým městě je půjčoven několik. Google určitě napoví...

Odesláno

A to myslíš plošinu na autě? Nebo existují nějaké plošiny jako lešení? Aby ta plošina nestála 10 litrů.

Díky mrknu na ten Ramirent, u nás jsou taky.

Odesláno

Existuje léšení (i pojízdné) , existují plošiny tzv. vlečené. To je asi takový ideál. zapřáhneš místo vozíku za auto . Záleží taky jak máš pevný povrch okolo (stabilita)... Ramirent je osvědčený a poradí ti.

Odesláno

Ahoj,

Nejste někdo na Novém Zélandu, resp. nemáte tam někoho známého? Potřebuji něco koupit na NZ obchodě, ale neposílali do Evropy. Hledám dobrovolníka co by to převzal a poslal sem.

Předem díky

Tomáš

Odesláno

Potřeboval bych radu pro drahou. Leta si nechává dělat gelový nehty, což je teď bůhví na jak dlouho pasé.

Řikala teda, že by si pořídila sadu uv lampy, a všeho ostatního, a začla to páchat doma (jen pro sebe).

Kdo máte doma taky takovou fintivku, co s tim má zkušenosti ? optejte se pls co se vyplatí koupit, a na co dát bacha?

Díkec!

Odesláno

At se na to vysere, moje devcata si to tez poridila a zadny terno. Kdyz nemas zkusenosti, de to blbe a sam sobe uplne napicu.. Jako uz davno, ze nebudou jezdit za nehtarkama a delat si to doma, ale nechytlo se to. Ted taky trpi, tak si je jen lakujou :)

Odesláno (upraveno)

Koronavlákno je locknutý, a hlavně tam se řeší výšší level, tak zkusim tady.

Brejlovci, jak řešíte mlžení s rouškou?

Dokážu bez brejlí fungovat, ale v autě ne. Teď je tlak na nošení i tam, ikdyž jede ček sám. Bez brejlí to nedam.

Zkusil sem jak std. roušku s drátkem, tak ušitou bavlnu.

Nikdy to na nose neutěsnim tak, abych si brejle při vydechování nemlžil.

PS: žádnej spešl optiko-preparát doma nemam, a teď asi těžko seženu.

Upraveno uživatelem Maxel

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...