warann Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 před 2 hodinami, Americkej napsal: Bahco, jednoznačně. Mám za to, že kdysi spolkli i Sandvika. Nic lepšího nenajdeš. Když si budeš chránit čepel a nedáš jí z ruky, bude nafurt. Díky. Já - ještě než napsal @pebe - jsem koukal na tyhle dvě: https://www.bahco-naradi.cz/www-bahco-naradi-cz/eshop/0/0/5/3648-Rucni-pila-ocaska-BAHCO-144-22-8DR-HP https://www.bahco-naradi.cz/www-bahco-naradi-cz/eshop/16-1-NARADI-PRO-OPRACOVANI-DREVA/129-2-RUCNI-PILY-PRIZECUT/5/1844-Rucni-pila-BAHCO-PrizeCut-NP-19-U7-8-HP Jak jsem psal, je to na občasný doříznutí, když nemůžu/nechci používat maflíka nebo pokosku. A jedná se zpravidla o věci na zahradu, žádná jemná práce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 OK, tak vezmi základní zuby. Já mám čepovku, základní na dořezy a jemnou na příčný řezy a dýhy. Bejvalá Americká si tu základní vzala na zahradu, upicla s tím bez těsně pod zemí, přes hlínu. Pila na vyhození, šel jsem pro novou. Proto říkám: nedat z ruky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 24. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2021 (upraveno) OK, každopádně díky, o víkendu jsem potřeboval ručně doříznout roh v nějakým zádlabu a stará pilka mě málem dovedla k šílenství. Upraveno 24. května 2021 uživatelem warann Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 V 24. 5. 2021 v 9:54, Americkej napsal: Bahco, jednoznačně. Mám za to, že kdysi spolkli i Sandvika. Nic lepšího nenajdeš. Když si budeš chránit čepel a nedáš jí z ruky, bude nafurt. Dnes dorazila, zatim nebyl prostor ji zkusit, ale pusobi perfektne. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Taky neuškodí jí jednou za rok namastit zuby. Já je přejedu vyjetým olejem. Podle stavu cajku dycky poznáš, co je chlap zaČ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 Jasne souhlas a jeste jednou diky. Btw jsem zjistil, ze jejich firemni prodejna, resp. eshop ma sidlo u nas za humny, takze tam lze pro zbozi po domluve zajet. A nabidku maji fakt rozsahlou, takze je z ceho vybirat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 1 hodinou, warann napsal: Dnes dorazila, zatim nebyl prostor ji zkusit, ale pusobi perfektne. Diky. Starsiu verziu tejto pily (trocha inak robili rucku) uzivam k maximalnej spokojnosti uz asi 10 rokov. Na presne rezy, preciznu pracu. Spickova pila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 27. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2021 před 1 hodinou, eskimak napsal: Starsiu verziu tejto pily (trocha inak robili rucku) uzivam k maximalnej spokojnosti uz asi 10 rokov. Na presne rezy, preciznu pracu. Spickova pila. Já to neznal, ale díky kolegovi jsem si rozšířil obzor a za ty prachy mi přijde fakt super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Chlapi, ku..va co toto je? málem jsem se po...al Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Užovka stromová Zamenis longissimus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 10 minutami, vwtyp11 napsal: Užovka stromová Zamenis longissimus Díky mohlo by bejt....ale aj tak jsem si dal čisté trencle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 @guzmic- poznas to jednoduse. Kdyz to chytnes za ocas na napnute ruce, tak zmije se zvedne pouze o tretinu tela. Uzovka cela, takze se ti kolem ruky obmota Takhle me to aspon ucili v mladi. Ale nikdy jsem se neodvazil to vyzkouset Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 @Ajaj Moja mě nedávno vzala taky za ocas a zvednul se celý..... takže jsem užovka. Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 3 hodinami, Ajaj napsal: @guzmic- poznas to jednoduse. Kdyz to chytnes za ocas na napnute ruce, tak zmije se zvedne pouze o tretinu tela. Uzovka cela, takze se ti kolem ruky obmota Takhle me to aspon ucili v mladi. Ale nikdy jsem se neodvazil to vyzkouset Neplati to o vsetkych uzovkach. Asi len pri stromovej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 @eskimak- takže jsi to už zkoušel? Nebavíme se ale o @guzmicmetode Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 před 1 hodinou, Ajaj napsal: @eskimak- takže jsi to už zkoušel? Nebavíme se ale o @guzmicmetode Iste :). Nebavime sa o guzmicovej metode. V case svojej mladosti som par uzoviek choval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ajaj Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 No jooo, ale to jsou domaci! Ty jsou líný, proto se neotočí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 2. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2021 před 7 hodinami, Ajaj napsal: No jooo, ale to jsou domaci! Ty jsou líný, proto se neotočí Dej domácí užovku cizí chovatelce a zase se zvedne celá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se