Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

před 1 hodinou, childe napsal:

Plavecké brýle raději v kamenném obchodu, kde je můžeš vyzkoušet

Přesně tak, né každý můžou sedět. Mám Aarény a obecně těma plaveckýma značkama nejde šlápnout vedle co se týče kvality. Jinak plavecký brejle nejsou na věky, ta guma se časem (i když teda za dlouho) vomačká a ty protizamlžovací ochrany časem taky pudou dopr... :default_smile:, takže je na zvážení jestli za to dávat ranec, ale neni to zas taková pálka, takže proč si nedopřát :default_wink:.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 2 minutami, Moty napsal:

A stačí Sportissimo nebo nejakej spěšl kram?

Klidně Sportisimo, Decathlon, Intersport. Obejdi a uvidíš které se ti budou líbit. Velikosti (vzdálenost oči či obvod hlavy) jde upravit, ale jde o to aby to seděli okolo očí. Když přiložíš a lehce zatlačíš měli by zůstat i bez uchycení za hlavou, tak poznáš, že ti do nich nepoteče

Odkaz ke komentáři

@Moty Arena Air Bold - jsou pohodlné, nemlží se a když začnou, tak mají technologii Swipe (promneš mezi prsty a aktivuješ vrstvu proti mlžení). Jo a drží i bez gumičky 🙂

Odkaz ke komentáři

@Moty overene plavecke bryle co se za 25 let co se v bazenu koupu a podepisu se pod ne jsou obyc skorapky. mam asi 4 druhy, funguji plus minus stejne. lisej se zrcadleni, barvou, nej do bazenu jsou asi cire.  vtipne je, ze stoji jen par korun.

je vcelku jedno kdo je dela, arena, speedo, swan nebo i noname. na zacatku mohou trosku tlacit, nez si zvyknes a nastavis vychytas pritlak gumy na hlavu pres vlasy, ktery paradoxne nemusi byt nijak znacny. skorapky funguji na principu podtlaku -oko a kuze je teplejsi nez voda v ktery plaves a tak se pricucnou k obliceji. a drzi.

dulezity a rekl bych klicovy prvek je moznost nastavit si presnou vzdalenost mezi ocnicemi, doporucuji ty s provazkem, ktery se protahne uzkou gumovou trubickou abys nemel otlaceny koren nosu. funguji lepe nez vymezovaci plastove a tvarovane nalitky, ktere nemusi byt tak precizne presne. 

jednoduchym otacenim krucenim a tedy prekrizenim spagatku zkracujes vzdalenost cocek.  https://www.swim-relax.cz/plavecke-bryle-dospeli/speedo-swedish-skorapky-plavecke-bryle/?srsltid=AfmBOor7uxrms-6vHCyhijWLnKZe6Fwxs4rTtiUvi0DIZ7QA8eaOpnuUYYc

jeste deti tyvch deti budou tvoje bryle pouzivat a velebit dobu, kdy se delaly veci z poradnyho materialu. vydrzi do smrti. nebo dokud je nezapomenes ve sprse na kouhotku. 

Odkaz ke komentáři

Tak to bych právě označil jakože nešly :default_smile:. Já hodinky tak cca jedou za tejden vezmu kartáčkem a mejdlem, ale i dezinfekcí... A říkal jsem si jestli by nešly vyčistit i pořádně, že se kartáčkem nedostaneš všude. Nemám vůbec zkušenost a říkal jsem si, že by tady některý mazáci mohli vědět. 

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Strocek napsal:

Tak to bych právě označil jakože nešly :default_smile:. Já hodinky tak cca jedou za tejden vezmu kartáčkem a mejdlem, ale i dezinfekcí... A říkal jsem si jestli by nešly vyčistit i pořádně, že se kartáčkem nedostaneš všude. Nemám vůbec zkušenost a říkal jsem si, že by tady některý mazáci mohli vědět. 

Jelikož jsme tady na fóru, tak radím koupit nové - voňavé 🙂

Odkaz ke komentáři

Taky mě to napadlo, ale sou v cajku, ale moje OuSíDý si říkalo, že bych je mohl nechat někde "propláchnout". Mám je s origo gumotahem a to by docela zalezlo do peněz. Zkusim se zepat někde v nějakým hodinářství. Spíš mě to zajímalo jestli to jako vůbec de. 

Odkaz ke komentáři

před 12 hodinami, Strocek napsal:

Taky mě to napadlo, ale sou v cajku, ale moje OuSíDý si říkalo, že bych je mohl nechat někde "propláchnout". Mám je s origo gumotahem a to by docela zalezlo do peněz. Zkusim se zepat někde v nějakým hodinářství. Spíš mě to zajímalo jestli to jako vůbec de. 

Ruda z @ONYX servis hodinek určitě poradí, ale za mě bych do ultrazvuku dal jen tah/gumu

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...