Gustaf Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Jj, tak to zjistíš letos třeba jj, taky jsem pro pohodlnost a rychlost. Si vždy říkám, když vidím ty fronty na mytu, proč si to ty lidi nezařídí.... když zeleným pruhem projedes krásně plynule... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března Zdravím. Nedělá tady někdo bílou techniku popřípadě zařízení kuchyňské linky (trouba, deska, digestoř, lednice atd.)? Potřebuji vybavit dvě linky. Myslím, že to tady kdysi někdo nabízel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 3. března Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března před 3 hodinami, Gustaf napsal: Jj, tak to zjistíš letos třeba jj, taky jsem pro pohodlnost a rychlost. Si vždy říkám, když vidím ty fronty na mytu, proč si to ty lidi nezařídí.... když zeleným pruhem projedes krásně plynule... Mytnice v Chorvatsku a krabičky ENC, když jedeš kolem několikakilometrové kolony, tak nechápeš.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března (upraveno) V 3. 3. 2025 v 9:16, Gustaf napsal: Jj, tak to zjistíš letos třeba jj, taky jsem pro pohodlnost a rychlost. Si vždy říkám, když vidím ty fronty na mytu, proč si to ty lidi nezařídí.... když zeleným pruhem projedes krásně plynule... Tak pořád bouda s obsluhou nebo automatem 4 € Upraveno 4. března uživatelem geometr 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března před 28 minutami, geometr napsal: Tak pořád bouda s obsluhou nebo automatem 4 € Někdo dělat musí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března před 2 hodinami, geometr napsal: Tak pořád bouda s obsluhou nebo automatem 4 € Pockej to je ten sjezd z A13 na Neustift? Tam je uplne levej pruh FLEX. Overeno opakovane, naposledy letos v lednu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Člověče, tak to jsem úplně blbej, já tam dneska nedával teda úplně bacha a máš pravdu ten nájezd do něj je už o kousíček dřív než k tý kase. A 4€ seděj. Škoda, žes to nepostnul včera. Neva. Registruju si FLEX a zpátky vyfrčím s Flexem. Takže omluva za mystifikaci. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Sorry, vcera jsem byl offline FLEX, je super pouzivam ho uz par let. Jinak ten pruh na Neustift je neprijemne uzkej a zataci, je tam treba docela davat bacha. Zpatky je to myslim v pohode, ale to ridila zena, ja sem se zmlamanou rukou videl vsechny svaty. Tak davejete pozor a uzijte si lyzovani. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března Jojo, navíc teď dělaj nějaký opravy na A13 a je to tam svedený do dvou pruhů, omezená rychlost a jak jedou nahoru ty kamiony, tak jedou pomalu ve štrůdlu a musíš se mezi nima protáhnout na ten výjezd. No a taky tam jezdím roky a zvyk je železná košile. A díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 4. března Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března před 1 hodinou, geometr napsal: Člověče, tak to jsem úplně blbej, já tam dneska nedával teda úplně bacha a máš pravdu ten nájezd do něj je už o kousíček dřív než k tý kase. A 4€ seděj. Škoda, žes to nepostnul včera. Neva. Registruju si FLEX a zpátky vyfrčím s Flexem. Takže omluva za mystifikaci. Drobná chybka v zaměření a podívej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno čtvrtek v 13:04 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:04 Máte nějaký tip a zkušenost s domácí meteostanicí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno čtvrtek v 13:28 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:28 Už léta používám GoGEN ME 3900, pro domácí použití úplně dostačující. Kdybych něco sháněl v budoucnu tak učitě od společnosti Ecowitt. https://gogen.cz/cs/products/meteorologicka-stanice-gogen-me-3900-wifi-cerna-gogme3900 https://www.hadex.cz/_31meteostanice-mereni-regulace-hodiny-meteostanice/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno čtvrtek v 13:32 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 13:32 Mám doma roky Netatmo, měří běžný věci (teplota, vlhkost, CO2, hlavní jednotka měří i hluk). Má to jednu hlavní jednotku, k tomu se daj připojit až další tři vnitřní, jedna venkovní a srážkoměr s windmetrem. Nevýhodou je, že to nemá vlastní displej, musí se to sledovat přes web, mobil, případně to umí sdílet data do dalších služeb. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno čtvrtek v 19:13 Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 19:13 (upraveno) Roky používam spoľahlivý Fine Offset/Ecowitt (klon brandovaný Froggitom) a idem kupovať druhý, tentokrát s piezoelektrickým a ultrazvukovým snímačom. Upraveno čtvrtek v 19:15 uživatelem wawrik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wawrik Odesláno sobota v 06:49 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 06:49 V 6. 3. 2025 v 14:28, xray33_11 napsal: Už léta používám GoGEN ME 3900, pro domácí použití úplně dostačující. Kdybych něco sháněl v budoucnu tak učitě od společnosti Ecowitt. Btw, asi to vieš, ale ten Goggen, čo linkuješ, je rebrandovaný Ecowitt. Nie je tam žiadny rozdiel, Ecowitt je obchodná značka výrobcu hardwaru - Fine Offset. Zrejme sa - rovnako ako ja s Froggitom - môžeš pripájať na cloud Ecowittu a používať jeho služby. Senzorové pole mám rovnaké ako ty, len inú konzolu - ale stále je všetko Fine Offset/Ecowitt. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xray33_11 Odesláno sobota v 10:10 Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 10:10 Btw, asi to vieš, ale ten Goggen, čo linkuješ, je rebrandovaný Ecowitt. Nie je tam žiadny rozdiel, Ecowitt je obchodná značka výrobcu hardwaru - Fine Offset. Zrejme sa - rovnako ako ja s Froggitom - môžeš pripájať na cloud Ecowittu a používať jeho služby. Senzorové pole mám rovnaké ako ty, len inú konzolu - ale stále je všetko Fine Offset/Ecowitt.To jsem teda netušil, připojený na Ecowitt to mám, ale nepřišlo mi to divný, díky za info Taky bych rád časem upgrade na ty novější čidla, ale nevim jestli by si to rozumělo se stávající konzolí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se