xray33_11 Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna IT divize korporátu, 80% HO měsíčně, ale to máme jenom v CZ. U ostatních zemí je trend návratu do officu.
zacik Odesláno 19. srpna Nahlásit Odesláno 19. srpna (upraveno) velky korporat, Bratislava, IT, momentalne mame 12 dni HO mesacne, cize zbytok si bud v ofise alebo dovolenka, doktor, atd. Back to office bol po korone celkom narocny, v niektorych krajinach s tym este stale bojuju, hlavne tam kde su silne odbory. Boli tlaky na znizenie HO, ale "nastastie" v ramci optimalizacie nakladov sme zosekali velkost ofisu tak ze by sme sa proste 3x do tyzdna do ofisu cela firma nevosli (vsetci mame flex-desky). V mojom blizkom okoli vidim zopar stredne velkych korporatov v BA, kde za posledny rok vyrazne sprisnili pravidla HO. Upraveno 19. srpna uživatelem zacik grammar
zceyee Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Nevite nekdo jak se dostanu ke kokntaktu na oficialniho distributora Yamaha Motor? Zadne z cisel co jsem dohledal nefunguje, na mail nereaguji a oficialni kanal na CZ strankach (formular "napiste nam"), nejde odeslat protoze tam maji chybu, zkousel jsem pres en stranky poslat formular s dotazem na kontakt a to bylo bez odezvy. Na STK chteji dolozit zatizeni naprav a to umi jen oficialni distributor.
geometr Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Jestli znáš firmu, která je tím distributorem, zkus ještě datovou schránku. 1
lamizol Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 23 minutami, zceyee napsal: Nevite nekdo jak se dostanu ke kokntaktu na oficialniho distributora Yamaha Motor? Zadne z cisel co jsem dohledal nefunguje, na mail nereaguji a oficialni kanal na CZ strankach (formular "napiste nam"), nejde odeslat protoze tam maji chybu, zkousel jsem pres en stranky poslat formular s dotazem na kontakt a to bylo bez odezvy. Na STK chteji dolozit zatizeni naprav a to umi jen oficialni distributor. Normálně bych kontaktoval autorizovanýho prodejce, Kabourek v Písku, Ymoto ve Vrbovce a probral bych to s nima. Kdyby sami nevěděli, tak by určitě poskytli nějaký "živý" kontakty. 1
zceyee Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) @geometrprávě odesláno datovkou, děkuju, tento kanál mě nenapadl. Tak uvidíme. @lamizolkontaktoval jsem nějaké prodejce a všichni mi řekli že s tím nemají nic společného, možná kdybych byl víc průbojný a otravoval víc tak mi nějaký fungující kontakt poskytnou .. jak z toho nemají peníze tak tim nechtějí pochopitelně ztrácet čas ... Upraveno 20. srpna uživatelem zceyee
warann Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Ještě než začnu hledat na googlu, zkusím to tady :-). Poslední dobou, celkem pravidlně, mi volají různý neznámý čísla. Poněvadž nemám čas furt telefonovat, tak hovory vyřizuju až je na to klid. No a když volám zpět na tyhle čísla, vyskočí na mě, že volané číslo neexistuje. Wtf?
geometr Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Já zpátky nevolám. Kdo chce zavolá znovu. Taky nemohu kolikrát telefonovat. Nicméně, když mám podezření, že je to číslo, se kterým jsem už volal (třeba zákazník), kouknu se u toho čísla na historii, když nenajdu, nevolám na něj. Pak taky třeba vezmu to neznáme číslo a zkusim vygooglit na netu - ukážou se takový ty různý stránky typu "kdo volal" nebo "mohu to zvednout" a často se ukáže, že je to nějaký telemarketing nebo teleprodej, tak na to prdim. No a taky mi už dost často ukazuje sám telefon (používám google telefon aplikaci), že jde pravděpodobně o spam, jistý spam pak rovnou blokuje. Ještě dodám, že já, jak je to spam, tak to po ukončení hovoru (ten rovnou pokládám bez jakékoliv odpovědi, často rovnou po té nátrénované uvítací frázi) v telefonu označím jako spam a blokovat a pošle se to do databáze spamu. Je ale fakt, že dneska se dá asi s těma číslama asi dost kouzlit. 1
filltos Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Teď nedávno mi volalo slovenské číslo, pak za chvíli jiné, a jiné a nakonec i z pevné slovenské - takže zkouší to různě
warann Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Tomu co píšete samo rozumím, jen mě překavpilo, že číslo, které mi před pár minutami volalo NEEXISTUJE.
filltos Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna To bohužel nevím, a čekám na vyjasnění. To moje bylo jen postěžování Navážu ještě na dotaz, SMS dojde?
warann Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna (upraveno) SMS jsem nezkoušel. Kdyby to bylo jednou, tak to neřeším, ale v poslední době je to opakované. Tak je mi to celkem divný. Tak jo, přemohl jsme lenost a zapojil IA: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. srpna uživatelem warann 1
Paw Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Mám aplikaci Zvednout to?, která má docela rozumnou databázi čísel a umí to kdyžtak rovnou i zablokovat. Jinak to dělám jako geometr 1
Kotlick Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna před 2 hodinami, warann napsal: Ještě než začnu hledat na googlu, zkusím to tady :-). Poslední dobou, celkem pravidlně, mi volají různý neznámý čísla. Poněvadž nemám čas furt telefonovat, tak hovory vyřizuju až je na to klid. No a když volám zpět na tyhle čísla, vyskočí na mě, že volané číslo neexistuje. Wtf? Nevím jak to funguje dnes, ale před pár lety často prozváněly automaty. Generoval náhodná tel. čísla nebo to bral z nějaké staré databáze a prozváněl to, jestli je číslo aktivní. 2-3 to prozvonilo a nic. Zpátky se nešlo dovolat.
Tittus Odesláno 20. srpna Nahlásit Odesláno 20. srpna Nemáte náhodou někdo kontakt ve Vojenské zdravotní pojišťovně? Přítelkyni by moc pomohlo rychlejší schválení rehabilitace a lázní po operaci zlomeniny kotníku. Samozřejmě bude mít napsané doporučení od lékaře. Pokud ano, prosím SZ. Děkuji
Dave123 Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Dobrý den všem, plánuji koupi Škody Elroq, najde se mezi námi prodejce ze Škodovky. Děkuji a přeji všem klidný den. Ozvěte se klidně do PM. David
FantasticFabio Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Poprosím vás , jestli mi někdo poradí oficiální stránky pro nákup dálniční známky Rakousko a Itálie ….. jedu tímto směrem poprvé….. tak se ptám. Díky všem
zceyee Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna Italii platis na miste myto, doporucuju mit v zaloze EURa kdyby se banka zrovna rozhodla zablokovat EURovou kartu. https://www.asfinag.at/en/toll/vignette/ koukni kudy pojedes, pravdepodobne budes potrebovat 2 ruzne dalnicni znamky pro AT. 1
Prochy68 Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna před 29 minutami, FantasticFabio napsal: Poprosím vás , jestli mi někdo poradí oficiální stránky pro nákup dálniční známky Rakousko a Itálie ….. jedu tímto směrem poprvé….. tak se ptám. Díky všem A zkontroluj si datum at nedopadnes blbe jako ja 1 1
FantasticFabio Odesláno 26. srpna Nahlásit Odesláno 26. srpna před 47 minutami, zceyee napsal: Italii platis na miste myto, doporucuju mit v zaloze EURa kdyby se banka zrovna rozhodla zablokovat EURovou kartu. https://www.asfinag.at/en/toll/vignette/ koukni kudy pojedes, pravdepodobne budes potrebovat 2 ruzne dalnicni znamky pro AT. Pojedeme z Klatov k Lago di Braies( tak AT budem jen projíždět ) tak snad bude stačit 1 známka. jinak děkuju za link !!!!!!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se