Jehlan Odesláno pondělí v 17:57 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:57 Zličín, nebo Galerie Butovice ...no a vždycky to můžeš nechat v Kauflandu naproti Hvězdě a seběhnout k Motolu na "A"
Micey Odesláno pondělí v 17:58 Nahlásit Odesláno pondělí v 17:58 @Gustaf Jotak, ja myslel treba klidne nekde v nakupaku na tom Zlicine, nebo na tom tvym parkovisti.. Nejaky odstavny tam asi sou, u Zlicina? Ja to znam z druhy strany, od Cernaku.. takze jdu drzet hubu:)
Gustaf Odesláno pondělí v 18:00 Nahlásit Odesláno pondělí v 18:00 Hele, co jsem teď koukal, tak jsou tam hned před Zličínem nějaké dvě P + R parkoviště a o víkendu tam bývá volno. To bude asi nejlepší volba. 1
Perkele Odesláno pondělí v 20:26 Nahlásit Odesláno pondělí v 20:26 Jen si dovolím podotknout, že během víkendů neplatí některé parkovací zóny. Tudíž je možné stát na těchto zónách zdarma, nebo za sníženou cenu. Je to ale nutné zkontrolovat skrz aplikaci (např. Easy park nebo mapy.cz to umí také zobrazit), protože to neplatí všude (speciálně střed města to určitě nemá). Navíc o víkendu, když není nějaký velký koncert by se mělo dát zaparkovat v přilehlých ulicích okolo O2 arény. Samozřejmě, že MHD je nejlepší způsob, ale minimálně bych se přiblížil a kousek došel. Třeba v těch ulicích okolo arény stojí parkování o víkendu 5Kč/hodina..
nettopejr Odesláno pondělí v 22:03 Nahlásit Odesláno pondělí v 22:03 Najdi si P+R parkoviště- za celý den dáš 50kč…
Gustaf Odesláno úterý v 09:12 Nahlásit Odesláno úterý v 09:12 Jj, mám vyřešeno...na Zličíně jsou dvě. Snad přijedu včas aby nebyly plný. Ale obsazenost jde naštěstí zkontrolovat on-line. Stáhnul jsem apku PID lítačka a koupím celodenní dospělý lístek na městskou za 140kc a bude vykydano
geometr Odesláno úterý v 09:21 Nahlásit Odesláno úterý v 09:21 PID lítačka je na tohle dobrá a dá se v ní pořešit i to parkování na Zličíně. Já ji používám na placení parkovnýho v zónách.
Prochy68 Odesláno úterý v 14:58 Nahlásit Odesláno úterý v 14:58 před 5 hodinami, Gustaf napsal: Jj, mám vyřešeno...na Zličíně jsou dvě. Snad přijedu včas aby nebyly plný. Ale obsazenost jde naštěstí zkontrolovat on-line. Stáhnul jsem apku PID lítačka a koupím celodenní dospělý lístek na městskou za 140kc a bude vykydano Da se podivat i do historie obsazenosti a podle toho to zhruba odhadnout
Gustaf Odesláno úterý v 15:19 Nahlásit Odesláno úterý v 15:19 před 20 minutami, Prochy68 napsal: Da se podivat i do historie obsazenosti a podle toho to zhruba odhadnout Koukal jsem a ráno se tam v sobotu snad vepchám 1
JR_2010 Odesláno včera v 11:14 Nahlásit Odesláno včera v 11:14 Když jedeš do O2 arény, tak mi přijde úchylný jet parkovat na Zličín, okolo jsou všude fialový zóny, parkování 30 Kč hodina a tuším, že pátek až neděle 5 Kč. Když si dáš na seznamu základní mapu a přiblížíš si ulici, tak vidíš, jaká je tam zóna a vo kolik Tě za hodinu voberou. 1
Koprisalov Odesláno včera v 11:21 Nahlásit Odesláno včera v 11:21 Jj. Na hlavní silnici českomoravská u O2 je fialová zóna většinou tam najdu místo a nebo parking hned na Harfě v nákupáku.
Micey Odesláno včera v 11:22 Nahlásit Odesláno včera v 11:22 Tak já to chápu tak že chtěj s rodinou i někam do centra, proto metro.. 2
geometr Odesláno včera v 12:06 Nahlásit Odesláno včera v 12:06 No, taky bych to nechal na Zličíně, kdybych jel od Plzně. Navíc k O2 aréně jede žlutý metro - je to na stejný lince, jako Zličín. 1 1
Gustaf Odesláno včera v 15:18 Nahlásit Odesláno včera v 15:18 Jj, nechci se kodrcat přes Prahu autem. Takle sednu na Béčko a dojedu až na Českomoravskou. Koupím za 140kc celodenní PID a můžu trajdat jak chci. Právě, chceme s rodinou bejt tak nějak tam, co nás právě napadne. Jedinej plán je zajít do Koscomu takže tohle bude asi ideální. Harfa mě taky napadla, je tam 3 hoďky zdarma a když tam utratis 500kc, tak máš celodenní stání zadaco. Ale pořád je to o ty cestě přes Prahu. A nevím, jak to tam bude ucpaný, když je tam ta akce. Takle to bude asi nejvíc na pohodu....
bacil.357 Odesláno včera v 16:10 Nahlásit Odesláno včera v 16:10 S dětmi jezdímě do Prahy docela často. P+R Zličín už delší dobu nevyužíváme. Je to pořád plný nebo když je tam ofiko ještě nějaké místo volné v reálu to není pravda, protože lidi parkujou jak dementi a na 10 místech stojí jen 9 aut. Kousek za P+R Zličín II v Ringhofferově je soukromé parkoviště a tam je místo vždy. A nebo je super Parkovací dům P+R Nové Butovice. O víkendu je tam dost místa celý den. Ve všední dny je to od rána narvaný. Metro taky kousek. 1
Gustaf Odesláno včera v 16:15 Nahlásit Odesláno včera v 16:15 před 4 minutami, bacil.357 napsal: S dětmi jezdímě do Prahy docela často. P+R Zličín už delší dobu nevyužíváme. Je to pořád plný nebo když je tam ofiko ještě nějaké místo volné v reálu to není pravda, protože lidi parkujou jak dementi a na 10 místech stojí jen 9 aut. Kousek za P+R Zličín II v Ringhofferově je soukromé parkoviště a tam je místo vždy. A nebo je super Parkovací dům P+R Nové Butovice. O víkendu je tam dost místa celý den. Ve všední dny je to od rána narvaný. Metro taky kousek. Jj, o tom dalším soukromém parkingu na Zličíně taky vím...a beru to jako záložní variantu. Ještě mě napadlo to hodit na druhou stranu k Tescu...tam o víkendu bývají závory otevřený.
bacil.357 Odesláno včera v 16:27 Nahlásit Odesláno včera v 16:27 před 7 minutami, Gustaf napsal: Jj, o tom dalším soukromém parkingu na Zličíně taky vím...a beru to jako záložní variantu. Ještě mě napadlo to hodit na druhou stranu k Tescu...tam o víkendu bývají závory otevřený. Ringhofferova je v poho. 80,- na den. Nemusíš se lepit na ostatní auta. Na P+R Zličín jsou ty stání dost úzký. Butovice mají výhodu zastřešeného stání. 1
geometr Odesláno včera v 16:54 Nahlásit Odesláno včera v 16:54 před 1 hodinou, Gustaf napsal: Jj, nechci se kodrcat přes Prahu autem. Takle sednu na Béčko a dojedu až na Českomoravskou. Koupím za 140kc celodenní PID a můžu trajdat jak chci. Právě, chceme s rodinou bejt tak nějak tam, co nás právě napadne. Jedinej plán je zajít do Koscomu takže tohle bude asi ideální. Harfa mě taky napadla, je tam 3 hoďky zdarma a když tam utratis 500kc, tak máš celodenní stání zadaco. Ale pořád je to o ty cestě přes Prahu. A nevím, jak to tam bude ucpaný, když je tam ta akce. Takle to bude asi nejvíc na pohodu.... No a Koscom je v podstatě taky na Béčku. 2
wawrik Odesláno včera v 18:11 Nahlásit Odesláno včera v 18:11 Aká je správna replika na vetu „Koza dojí krev“? Cez víkend budem v Prahe aj ja, tak keby som narazil na Gustafa... Spoznáme sa ľahko podľa profilových fotiek, ale nejako sa konverzácia začať musí 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se