Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

@Gustaf Jotak, ja myslel treba klidne nekde v nakupaku na tom Zlicine, nebo na tom tvym parkovisti.. Nejaky odstavny tam asi sou, u Zlicina? Ja to znam z druhy strany, od Cernaku.. takze jdu drzet hubu:)

Odesláno

Jen si dovolím podotknout, že během víkendů neplatí některé parkovací zóny. Tudíž je možné stát na těchto zónách zdarma, nebo za sníženou cenu.

Je to ale nutné zkontrolovat skrz aplikaci (např. Easy park nebo mapy.cz to umí také zobrazit), protože to neplatí všude (speciálně střed města to určitě nemá). 

Navíc o víkendu, když není nějaký velký koncert by se mělo dát zaparkovat v přilehlých ulicích okolo O2 arény. Samozřejmě, že MHD je nejlepší způsob, ale minimálně bych se přiblížil a kousek došel. Třeba v těch ulicích okolo arény stojí parkování o víkendu 5Kč/hodina.. 

Odesláno

Jj, mám vyřešeno...na Zličíně jsou dvě. Snad přijedu včas aby nebyly plný. Ale obsazenost jde naštěstí zkontrolovat on-line. Stáhnul jsem apku PID lítačka a koupím celodenní dospělý lístek na městskou za 140kc a bude vykydano 🤟

Odesláno
před 5 hodinami, Gustaf napsal:

Jj, mám vyřešeno...na Zličíně jsou dvě. Snad přijedu včas aby nebyly plný. Ale obsazenost jde naštěstí zkontrolovat on-line. Stáhnul jsem apku PID lítačka a koupím celodenní dospělý lístek na městskou za 140kc a bude vykydano 🤟

Da se podivat i do historie obsazenosti a podle toho to zhruba odhadnout

Odesláno

Když jedeš do O2 arény, tak mi přijde úchylný jet parkovat na Zličín, okolo jsou všude fialový zóny, parkování 30 Kč hodina a tuším, že pátek až neděle 5 Kč. Když si dáš na seznamu základní mapu a přiblížíš si ulici, tak vidíš, jaká je tam zóna a vo kolik Tě za hodinu voberou.

• Dát hlas 1
Odesláno

Jj, nechci se kodrcat přes Prahu autem. Takle sednu na Béčko a dojedu až na Českomoravskou. Koupím za 140kc celodenní PID a můžu trajdat jak chci. Právě, chceme s rodinou bejt tak nějak tam, co nás právě napadne. Jedinej plán je zajít do Koscomu 😂 takže tohle bude asi ideální.

Harfa mě taky napadla, je tam 3 hoďky zdarma a když tam utratis 500kc, tak máš celodenní stání zadaco. Ale pořád je to o ty cestě přes Prahu. A nevím, jak to tam bude ucpaný, když je tam ta akce. Takle to bude asi nejvíc na pohodu....

Odesláno

S dětmi jezdímě do Prahy docela často. P+R Zličín už delší dobu nevyužíváme. Je to pořád plný nebo když je tam ofiko ještě nějaké místo volné v reálu to není pravda, protože lidi parkujou jak dementi a na 10 místech stojí jen 9 aut. 

Kousek za P+R Zličín II v Ringhofferově je soukromé parkoviště a tam je místo vždy. 

A nebo je super Parkovací dům P+R Nové Butovice. O víkendu je tam dost místa celý den. Ve všední dny je to od rána narvaný. Metro taky kousek. 

• Like 1
Odesláno
před 4 minutami, bacil.357 napsal:

S dětmi jezdímě do Prahy docela často. P+R Zličín už delší dobu nevyužíváme. Je to pořád plný nebo když je tam ofiko ještě nějaké místo volné v reálu to není pravda, protože lidi parkujou jak dementi a na 10 místech stojí jen 9 aut. 

Kousek za P+R Zličín II v Ringhofferově je soukromé parkoviště a tam je místo vždy. 

A nebo je super Parkovací dům P+R Nové Butovice. O víkendu je tam dost místa celý den. Ve všední dny je to od rána narvaný. Metro taky kousek. 

Jj, o tom dalším soukromém parkingu na Zličíně taky vím...a beru to jako záložní variantu. Ještě mě napadlo to hodit na druhou stranu k Tescu...tam o víkendu bývají závory otevřený.

Odesláno
před 7 minutami, Gustaf napsal:

Jj, o tom dalším soukromém parkingu na Zličíně taky vím...a beru to jako záložní variantu. Ještě mě napadlo to hodit na druhou stranu k Tescu...tam o víkendu bývají závory otevřený.

Ringhofferova je v poho. 80,- na den. Nemusíš se lepit na ostatní auta. Na P+R Zličín jsou ty stání dost úzký. Butovice mají výhodu zastřešeného stání.

• Dát hlas 1
Odesláno
před 1 hodinou, Gustaf napsal:

Jj, nechci se kodrcat přes Prahu autem. Takle sednu na Béčko a dojedu až na Českomoravskou. Koupím za 140kc celodenní PID a můžu trajdat jak chci. Právě, chceme s rodinou bejt tak nějak tam, co nás právě napadne. Jedinej plán je zajít do Koscomu 😂 takže tohle bude asi ideální.

Harfa mě taky napadla, je tam 3 hoďky zdarma a když tam utratis 500kc, tak máš celodenní stání zadaco. Ale pořád je to o ty cestě přes Prahu. A nevím, jak to tam bude ucpaný, když je tam ta akce. Takle to bude asi nejvíc na pohodu....

No a Koscom je v podstatě taky na Béčku.

• Dát hlas 2
Odesláno

Aká je správna replika na vetu „Koza dojí krev“? Cez víkend budem v Prahe aj ja, tak keby som narazil na Gustafa... Spoznáme sa ľahko podľa profilových fotiek, ale nejako sa konverzácia začať musí :D

• Haha 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...