Geodet Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 (upraveno) Já mám Junkers, kondenzační. A i když jsem měl vyvložkovanej komín hliníkem, tak mi při instalaci tohohle kotle dali do komína plastovou trubku. Upraveno 27. března 2018 uživatelem Geodet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Ten hliník tam nechali a vrazili tam jen trubku navíc? A jsi s ním spokojenej, případně jak dlouho ho máš? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Jo ten hliník tam zůstal. Před tím se to muselo vložkovat hliníkem. Teď jsou zase nový předpisy. Tu trubku tam dali během chvíle při instalaci kotle. Mám ho asi 5-6 let. Oproti starýmu kotli spotřeba klesla. A to tam mám ještě navíc oproti starýmu kotli 40 litrovou nadrž na stálý ohřev vody do vodovodu. Akorát cena byla tenkrát trochu větší. Myslim, že stál tenkrát asi 80 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Teď jsem zjistil že u toho kondenzačního musí být k dispozici kanalizace na kondenzát a to nemám, mám kotel asi tak metr pod úrovní kanalizace. I kdybych tam dal čerpadlo, tak to nemám kam vytlačit, jedině bych rozbagroval půl baráku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klokan Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Nejenom problém s kondenzátem, kondenzační kotel většinou vyžaduje rekonstrukci celé topné soustavy - má úplně jiný teplotní režim. Vloni jsem to řešil a nakonec jsem se rozhodl pro atmosférický Protherm a vyšel celý na 30 i s instalací. Funguje dobře, je jednoduchý jako kafemlejnek a spotřeba šla určitě dolů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Když jsem před lety dával do bytu nové topení s kondenzačním kotlem, tak se k tomu naprojektovaly větší otopné plochy. Aby kotel jel co nejvíce v kondenzačním režimu v teplotách 40-60 stupňů aby byt vytopil i při tomto režimu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimple Odesláno 27. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2018 Klotzman: Loni jsem řešil stejný problém u mámy. Poté, co to asi 5 topenářských firem střední velikosti vzdalo (a to měli dodávat i kotel apod.), jsme to vyřešili spec. čerpadlem na kondenzát s neutralizačním granulátem, bratru za 5-6 tis i s instalací...Koukni třeba sem: https://www.precerpavacky.cz/SFA-Sanicondens-Best-precerpavacka-pro-kondenzat-d27.htm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Mohli byste mi prosím někdo napsat, jak vkládat obrázky tak, aby pod nimi pokračoval text? Chci udělat recenzi /srovnání dvou hodinek a umím obrázky nahrát jen do fóra tak, že se ukazují dole pod textem... A já bych ke každému chtel napsat komentář... Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 A ještě jestli není nějaký limit na počet vložených fotek do jednoho příspěvku. Díky za radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 jako takto? ale zadarmo to nebude 1 - zkus jiný prohlížeč, to je nepravděpodobnější příčina, některé v tom dělají chaos 2 - plný editor, vlevo nahoře je tlačítko co vypadá jako "vypínač"přepni ho - uvidíš příspěvek v bb kódu, tedy zformátovaný, to je další možnost cotě nepustí - tady uvidíš obrázky všechny dole pod textem, normálně si ten co potřebuješzkopíruješ na místo kam chceš v textu obrázek klasicky ohraničují hranaté závorkyaž budeš mít hotovo tak přepneš zpět tlačítko, zkontroluješ a je totakhle se to dá také obejít a obrázky pak zůstanou kde mají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Díky, zkusím... Odpoledne bych chtěl udělat takovouhle foto recenzi / porovnání rolexu a Grand Seika... Měl jsem oboje dnes v práci pod mikroskopem a nadělal jsem asi čtyřicet fotek... Tak bych to chtěl nějak zpracovat a podělit se... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 nedávno jsem strčil pod malej domácí mikroskop novodobé Prim a Omegu . . zajímavé to je,tak směle do toho.akorát omezení počtu fotek nevím zda tu je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 (upraveno) Jestli chceš vidět ochutnávku, koukni se do rolex vlákna : zajímavosti ze světa hodinek s korunkou (je to na zatím poslední stránce) ... Tohle mě právě nevedlo na tento nápad :-) Upraveno 30. března 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Solidní práce, těším se na pokračování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 jako takto? dil_tah_omega2.jpg ale zadarmo to nebude 1 - zkus jiný prohlížeč, to je nepravděpodobnější příčina, některé v tom dělají chaos 2 - plný editor, vlevo nahoře je tlačítko co vypadá jako "vypínač"přepni ho - uvidíš příspěvek v bb kódu, tedy zformátovaný, to je další možnost cotě nepustí - tady uvidíš obrázky všechny dole pod textem, normálně si ten co potřebuješzkopíruješ na místo kam chceš v textu obrázek klasicky ohraničují hranaté závorkyaž budeš mít hotovo tak přepneš zpět tlačítko, zkontroluješ a je totakhle se to dá také obejít a obrázky pak zůstanou kde majíHmm tak uz asi vim kde je problem... Do ted jsem pridaval obrazky stylem - pripojit soubor a obrazek se nahral. A byl na konci. Ale ted kdyz bych to chtel mit jako ty, tak to musim nekam upnout na net? bo kdyz kliknu na obrazek, chce to url cestu... Pripadne jestli ano, co pouzit? Tech obrazku mam cca 50, tak bych potreboval nejake user friendly reseni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Stači ked po pripojeni obrazku este kliknes na "přidat k príspěvku". Objavi sa ti potom v prispevku nieco ako [img4828.jpg]. To je ten obrazok. Toto mozes smelo presuvat tam, kde v texte chces aby sa obrazok umiestnil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
par-pa Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 (upraveno) to mAra_ 1/ použij rozšířený editor2/ nahraj fotky - připojit soubor3/ postav v textu kurzor tam kde chceš mít fotku4/ klikni u fotky na "Přidat k příspěvku" tam kde byl kurzor se objeví text v hranatých závorkách, přes "náhled příspěvku" zkontroluješ výsledek edit: Ivan byl rychlejší... Upraveno 30. března 2018 uživatelem par-pa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 (upraveno) Diky kluci, ted jsem udelal pokus a funguje to!!!Du smolit svoji prvni recenzi zde Diky Upraveno 30. března 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 30. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2018 Mara funguje, ze ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 5. dubna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2018 (upraveno) Kamarád hlava celnická pomazaná má dovolenou, takže dotaz zní - Kluci moji milý, když si nechám přímo ze Švýcarska poslat hodinky cca. za osm pětek, budu platit nějáké CLO nebo jiné poplatky? Děkuji za Vaše postřehy Upraveno 5. dubna 2018 uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se