long Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Jojo jeden z překladů může být i Opičí král :-). Ideální na kérku. Zde je přepis v PC textu: ???? jestli s tím potřebuješ nějak pracovat, zkopíruj si to do Wordu. Mělo by jít měnit barvy a velikost. Ručně to o moc líp nedám, na kaligrafii jsem nemehlo :-D. MOC Děkuji!!!!Ano mám na zádech již převážnou část toho výjevu. Hanumana ( Sun Wu Kong) jeho spolubojovníky také tu buchtu s tím diskem a chybí vybarvit pár barev a doplnit ta vlajka.Super a ještě jednou moc děkuji!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Za málo :-). Ozvi se, až budeš rozdávat diamanty :-D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Za málo :-). Ozvi se, až budeš rozdávat diamanty :-D.Opravdu děkuji a ta mytologie je stejná například v Indii nebo třeba v Thajsku. Jsou to veliké eposy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Snad to Míra nechce jako kerku Já bych si hned představil tuhle chujovinu - Opičí král. Napíšu jen ano a ano :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdaMoss Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Jj ještě si to pamatuju ze školy, ale tohle jsem si musel najít protože po přečtení těch znaků, jsem nevěděl oč jde :-). Konečně se mi taky jednou hodila Čínština na chronomagu . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 2. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. května 2018 Ja opiciho krale jako decko zral. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 9. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2018 Chemické okénko, prosím o radu:v práci používáme čistidla co obsahují kyselinu orthofosforečnoua k tomu je tam buď- sodná sůl ethoxysulfátu mastného alkoholunebo- ethoxylát mastného alkoholu Co to je zhruba vím, netroufám si říct zda je oboje stejné? A co se týká ekologie a dopadů na životní prostředí, dá se jedennebo druhý přípravek označit za horší nebo jsou oba na tom stejně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Napiš jejich název, dohledam více Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Dle bezpečnostních listů to vychází dost podobně, možná trochu lepší je ethoxylát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 10. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. května 2018 Klasická Fixinela - bezpečnostní list v pdf zdevs.Vermop kyselý čistič - bezpečnostní list v pdf zde děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 12. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2018 Máte někdo zkušenost s touhle kartou? http://www.simusa.cz/vsechny-sim-karty/11-predplacena-sim-karta-lycamobile-t-mobile-s-kreditem-29-na-1-mesic.html Volání + SMS v USA a do ČR. Nerad bych na místě zjistil, že v tom je nějakej zádrhel. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Zdar chlapi! Nasli jsme dneska na zastavce brasnu s notasem ... zrejme ji tam zapomnel nekdo pri nastupu do busu.Resim ted, co je nejlepsi varianta, jak to dostat zpatky k puvodnimu majiteli. V brasne nebylo nic krome notasu (ani nabijecka), zadna vizitka, zadny doklad, nic ... Je samozrejme pod heslem, takze tam rovnez nedohledam zadny kontakt. Zkusil jsem jen nahodit info na fcb do nejakych skupin v dane lokalite a premyslim, kdyz by se nikdo neozval, zda to nosit na policajty?Myslite, ze to ma smysl? Osobne mam totiz takovy pocit (ale nerad bych jim krivdil), ze kdyz to tam odnesu, ze to nekdo z nich stejne spakuje a vracet se realne bude prd (viz kdysi testy s penezenkami, ktere navic obsahovaly i kontaktni udaje).Diky za pripadny nazor! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mari Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Spíš na zastávku vylep nějaké info, že jsi našel noťas a majitel ať se ti ozve. Samozřejmě bez uvedení podrobností nebo se o něj přihlásí první vychcánek, co tvůj letáček uvidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Jo, dobry napad, vidis! To me nenapadlo, hodit nejake info primo tam ... Diky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Nebo to odnést na dopravní podnik.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Dal bych to na policajty nebo na městský úřad. Kdybych já něco ztratil, tak tam volám. Dostaneš od nich protokol, pokud si požádáš a nikdo nic neztopí. Zatajení nálezu je přestupek nebo dokonce přečin (dle hodnoty věci) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Jj, toho jsem si vedom, ze je to prestupek ... nic takoveho ani nemam v planu, osobne neco ztratit, byl bych vzdycky moc rad, kdybych narazil na nekoho feroveho (byt ja takove stesti nemel).Ale jde mi prave hlavne o to, aby se to opravdu dostalo k majiteli ... a u tech policajtu si nejsem moc jist, zda by to prave nebyla slepa cesta. Mam v okoli par znamych z jejich rad a oni zrovna nejsou vzor cestnosti a ferovosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Nejsou všichni stejní Tak to dej na MÚ nebo si hrej na detektiva,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 Nabootuj live linux, třeba tam budou nějaké soubory pro identifikaci majitele. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 14. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. května 2018 No kdyz najdem ve vlaku neco,davame to sem http://www.eztraty.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se