Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Jojo jeden z překladů může být i Opičí král :-). Ideální na kérku.

Zde je přepis v PC textu: ???? jestli s tím potřebuješ nějak pracovat, zkopíruj si to do Wordu. Mělo by jít měnit barvy a velikost.

Ručně to o moc líp nedám, na kaligrafii jsem nemehlo :-D.

MOC Děkuji!!!!

Ano mám na zádech již převážnou část toho výjevu. Hanumana ( Sun Wu Kong) jeho spolubojovníky také tu buchtu s tím diskem a chybí vybarvit pár barev a doplnit ta vlajka.

Super a ještě jednou moc děkuji!!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chemické okénko, prosím o radu:

v práci používáme čistidla co obsahují kyselinu orthofosforečnou

a k tomu je tam buď

- sodná sůl ethoxysulfátu mastného alkoholu

nebo

- ethoxylát mastného alkoholu

Co to je zhruba vím, netroufám si říct zda je oboje stejné?

A co se týká ekologie a dopadů na životní prostředí, dá se jeden

nebo druhý přípravek označit za horší nebo jsou oba na tom stejně?

Odkaz ke komentáři

Zdar chlapi!

Nasli jsme dneska na zastavce brasnu s notasem ... zrejme ji tam zapomnel nekdo pri nastupu do busu.

Resim ted, co je nejlepsi varianta, jak to dostat zpatky k puvodnimu majiteli. V brasne nebylo nic krome notasu (ani nabijecka), zadna vizitka, zadny doklad, nic ... 

Je samozrejme pod heslem, takze tam rovnez nedohledam zadny kontakt. Zkusil jsem jen nahodit info na fcb do nejakych skupin v dane lokalite a premyslim, kdyz by se nikdo neozval, zda to nosit na policajty?

Myslite, ze to ma smysl? Osobne mam totiz takovy pocit (ale nerad bych jim krivdil), ze kdyz to tam odnesu, ze to nekdo z nich stejne spakuje a vracet se realne bude prd (viz kdysi testy s penezenkami, ktere navic obsahovaly i kontaktni udaje).

Diky za pripadny nazor!

Odkaz ke komentáři

Jj, toho jsem si vedom, ze je to prestupek ... nic takoveho ani nemam v planu, osobne neco ztratit, byl bych vzdycky moc rad, kdybych narazil na nekoho feroveho (byt ja takove stesti nemel).

Ale jde mi prave hlavne o to, aby se to opravdu dostalo k majiteli ... a u tech policajtu si nejsem moc jist, zda by to prave nebyla slepa cesta. Mam v okoli par znamych z jejich rad a oni zrovna nejsou vzor cestnosti a ferovosti :D

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...