Xenomorfus Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 No, kdyby to nahodou vsude zkrachovalo, mohl bych to vyrobit. Ale vzhledem k tomu, ze mam prace pok..ot, beru to jako krajni reseni. A urcite by to nebylo driv, nez nekdy v cervnu... Akorat na ty "hmataci" drazky nemame masinu.
Gustaf Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 (upraveno) Nenasel by se tu nejaky sikovny konstrukter, ktery by dokazal vyrobit takovouhle ne uplne treadicni foto-redukci M68.8P0.75xM75P1.25redukce BORG_1.jpgIdealne hlinik/dural, ale asi bych nepohrdnul ani konstrukcni umelou hmotou, pokud by nebylo zbyti, protikusy na zkouseni muzu poskytnout.Byl bych za to neskonale vdecny a na cene se urcite dohodneme.co. 3d tisk? Někdo tu tisknul stojánky na hodinky, tak by šlo i tohle, ne Upraveno 16. května 2018 uživatelem Gustaf
OndraPod Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 (upraveno) No, kdyby to nahodou vsude zkrachovalo, mohl bych to vyrobit. Ale vzhledem k tomu, ze mam prace pok..ot, beru to jako krajni reseni. A urcite by to nebylo driv, nez nekdy v cervnu... Akorat na ty "hmataci" drazky nemame masinu.Ta fotka redukce je jen orientacni, hmataci drazky nejsou vubec potreba i bez eloxu se obejdu Gustaf: 3d tisk asi ne, tomu moc neverim a stejne by se to asi jeste muselo soustruzit. Upraveno 16. května 2018 uživatelem OndraPod
01axel01 Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Ta fotka redukce je jen orientacni, hmataci drazky nejsou vubec potreba i bez eloxu se obejdu Gustaf: 3d tisk asi ne, tomu moc neverim a stejne by se to asi jeste muselo soustruzit. Ja bych ten 3D tisk uplně nezatracoval, zkusil bych se poptat, jediné co tak možná by se pak museli doděla zavity.
Gustaf Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Myslíte, že 3d tiskárna ten závit nezvládne? Bych řekl že jo
Harwey Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 na to 3D tlacenie sa popytaj clena mireg_san, urcite ti poradi
OndraPod Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Ja nechci byt zbytecne pesimisticky, ale 3d tisk opravdu ne, potrebuju aby to bylo co nejpreciznejsi a co nepevnejsi, je to fakt jemny zavit a budou na tom viset skoro 3kg.
Xenomorfus Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Taky v praci tiskneme, ale vzhledem k charakteru dilu a zavitu zvlaste, bych tisk i plast jako takovy, vynechal. Kdyby se to melo 1x nasroubovat, pojistit lepidlem a navzdy nechat, proc ne. Optimalni nejaky dural. Pokud bych to ale delal ja, tak mam pristup jen k oceli. Respektive nejake zbytky hliniku, duralu, bronzu, atd. tady mame, ale nic v tomhle rozmeru.
Kapo Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Nejlepší to bude z duralu, na běžný hliník tak jemný závit nevyřežeš.
exBURN Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Ahoj. Možná bych to mohl nechat udělat u nás, zeptam se.
OndraPod Odesláno 16. května 2018 Nahlásit Odesláno 16. května 2018 Ok, diky!Jinak jsem dneska se sluplerou zjistil, ze katalogum se neda verit a ve skutecnosti potrebuju redukci M68.8P0.75xM77.6P0.75A jeste jsem lehce poupravil rozmery, ta fotka redukce nalevo je jen orientacni, pro predstavu, vroubkovani nepotrebuju. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
exBURN Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 (upraveno) Co to je za závit? Tohle přece nebude metrické v tomhle rozměru. Nebude to něco palcového? Tak jedině mít oba protikusy a připasovat to. Upraveno 17. května 2018 uživatelem exBURN
OndraPod Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 (upraveno) Predpokladam ze metricky, meril jsem to suplerou a souhlasi to.Vyrabi to japonci a takhle to znaci v katalogu M68.8P0.75 x M77.6P0.75 - P0.75 je predpokladam stoupani.http://sciencecenter.net/hutech/catalog/catalog-2010.pdfProtikusy na zkouseni kazdopadne mam v tom by nemel byt problem. EDIT:Strojarine ale vubec nerozumim, tak mozna placam nesmysly Upraveno 17. května 2018 uživatelem OndraPod
geometr Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 Už od japonskýho auta vím, že Japonci používají jinou stoupavost než je metrická. Samo to nebude vždy a všude, ale častokrát jsem na ten problém narazil.
Harwey Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 metricky zavit M a stupanie P aj ked pri takto jemnom stupani by to malo byt MF, ale to je jedno. tie zavity su aj tak dost specificke.
OndraPod Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Odesláno 21. května 2018 Tak to vypada, ze mi redukci vyrobi v servisu fotoskoda, takze asi vyreseno. Kazdopadne diky vsem za ochotu!
Tom4 Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Odesláno 21. května 2018 A co ta moje otázka z chemie, nikdo neví?
nettopejr Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Odesláno 21. května 2018 U jednoho :14.5 Nebezpečnost pro životní prostředíNe.A u druhého : 12.1 Toxicita: Směs nebyla zkoušena. Podle klasifikačních kritérií směs není klasifikována jako nebezpečná pro životní prostředí. Ale nerozumím tomu... ;-) takže to never jako odbornou radu .
ricous Odesláno 22. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 22. května 2018 Zdravím,od ledna jsem doma na neschopence, pobírám jako zaměstnanec nemocenskou od ČSSZ. Mám nyní možnost si z domova trochu přivydělat, a to formou dohody o provedení práce, za níž by byla odměna 10.000,- Kč hrubého měsičně, daněná 15%. Je to takhle oficiálně možné? Nerad bych kvůli osmičce přišel o nemocenskou...Díky za radu.
lykan Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Odesláno 25. května 2018 Mate nekdo prosim zkusenost s prazskymi parkovacimi zonami a autem z pujcovny (docasne za sluzebni auto)? Jde mi o to, ze mi u baraku udelali modrou zonu a presne od dne, kdy plati, dostanu auto z pujcovny na par mesicu. V metodice je: iii. žadatel má vozidlo nejméně na dobu platnosti vystaveného parkovacího oprávnění/karty zapůjčeno od právnické osoby nebo od fyzické osoby podnikající, která má oprávnění k půjčování věcí movitých (autopůjčovny). Kdyz bude ve smlouve platnost treba 4 mesice, muzou mi odmitnout vydat parkovaci kartu? Pokud tam platnost smlouvy nebude, muzou to rozporovat a zase kartu nevydat? Podminky kratkodobe karty nesplnuju, a pak budu hlavne potrebovat kartu na novy auto na trvalo. Diky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se