Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Kluci, když telka nemá scart vstup, má tři vstupy na dráty RGB a dva na AV, ale co tak koukám tak scarty, co prodávají, mají jen tři dráty, bude fungovat zvuk? Dývko je starý, nemá hdmi, jen jeden scart.

Já jen co mám koupit...

Děkuju

A tohle ?

https://www.conrad.cz/kabelovy-adapter-speaka-professional-scart-cinch-tv-cerna-2-5-m.k325158?gclid=CjwKCAjw0JfdBRACEiwAiDTALueleEvn_aIhlzuJSgzUkNgA60G3owd1sXYt61rVs1KFE_rMRYVKSxoCQHUQAvD_BwE

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mechanicky to neni problem propojit (scart -> RGB+stereo zvuk (5x cinch)), je ale otazka, jestli tohle DVD ma ve scartu aktivni RGB vystup. Tj. ve scartu je plno moznosti a ne vsechny zarizeni maji ty scarty osazeny komplet (vsechny PINy). Je zvlastmi, ze ta telka nema obyc. kompozitni (michany) vstup.

Odkaz ke komentáři

Objednal jsem si neco z ikea a pry, ze to dojde postou. Ted se mi smskou ozvalo DHL, ze je to na ceste ze Svedska, a ze to zrejme dorazi tehdy a tehdy.

Mam ale problem, ze jsem s poukazem na tu postu dal adresu k sobe domů, kde se pochopitelne v prac. dny nevyskytuju. Dalsi problem je, ze i trvale nejsem na pracovisti.

Koukal jsem, ze DHL on-line nabizi zmenu dodaci adresy ci vyzvednuti v nejakem jejich service pointu (jeden mam hned vedle). Vyzvedavali jste to tam nekdo?

Resp. davali jste si to poslat do prace? Pokud ano, kdy cca prijedou (jsem v praci 8-17h)?

Odkaz ke komentáři

Mechanicky to neni problem propojit (scart -> RGB+stereo zvuk (5x cinch)), je ale otazka, jestli tohle DVD ma ve scartu aktivni RGB vystup. Tj. ve scartu je plno moznosti a ne vsechny zarizeni maji ty scarty osazeny komplet (vsechny PINy). Je zvlastmi, ze ta telka nema obyc. kompozitni (michany) vstup.

Tak přestože na dývku je napsáno u scartu "RGB" a zapojil sem správně tu pětižílu z Conrada (na tom samci jsou všechny piny), tak jde jen zvuk. Na telce jsem navolil kompozitní vstup a prostě nic. Dývko jinej výstup nemá a telka má už jen dva vstupy HDMI.

Teď ale koukám do návodu, že zelenej vstup z RGB možná slouží jako Video.

Odkaz ke komentáři

Koukal jsem, ze DHL on-line nabizi zmenu dodaci adresy ci vyzvednuti v nejakem jejich service pointu (jeden mam hned vedle). Vyzvedavali jste to tam nekdo?

Celkem pravidelne vyuzivam PPL point, a uplne v pohode. Predpokladam, ze to bude totez. Jen nevim o jak rozmernou vec se jedna (IKEA) na mensi balicky super.

Odkaz ke komentáři

Objednal jsem si neco z ikea a pry, ze to dojde postou. Ted se mi smskou ozvalo DHL, ze je to na ceste ze Svedska, a ze to zrejme dorazi tehdy a tehdy.

Mam ale problem, ze jsem s poukazem na tu postu dal adresu k sobe domů, kde se pochopitelne v prac. dny nevyskytuju. Dalsi problem je, ze i trvale nejsem na pracovisti.

Resp. davali jste si to poslat do prace? Pokud ano, kdy cca prijedou (jsem v praci 8-17h)?

Me DHL express vozi pres den, mezi desatou a druhou, DHL pozemni dorucuje PPL.

Odkaz ke komentáři

synci potřebuju pomoct

zrušil sem předplatné apple music, protože mi nepřijde uživatelky přívětivé a vrátil se ke spotify, které mně taky sere, ale trochu míň

nainstaloval jsem spotify do ipadu, iphonu a pc (windows)

noa z pc mi to nejde spárovat přes BT do hifi ...... respektive spárovat obě zařízení jde, ale spotify (aplikace) na to sere ...... takže musím pustit spotify na telefonu nebo tabletu a pak to z hifi hraje a ovládat se to dá z PC ....... já se zblázním

co mám dělat ? ...... zabít se ?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...