Gustaf Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Je lepší sonickej nebo rotační el zubní kartáček. Pro dítě mám vybrané Philips sonicare nebo oral B. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Nejlepší je ruční, aby se dítě naučilo si pořádně vyčistit zuby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paw Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Máte někdo tip, kde udat porcelán (jídelní servis, nějaká ta soška) a starý sklo (skleničky, vázy, mísy)? Nejsou to přímo starožitnosti, ale něco už to pamatuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Nejlepší je ruční, aby se dítě naučilo si pořádně vyčistit zuby.tak o tom žádná. To preferuji já... Ale prostě dcera ho viděla u kámošky a bude mít narozky, tak ji ho chceme pořídit. A jak já preferuji ruco fuco, tak se v tomhle nevyznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 tak o tom žádná. To preferuji já... Ale prostě dcera ho viděla u kámošky a bude mít narozky, tak ji ho chceme pořídit. A jak já preferuji ruco fuco, tak se v tomhle nevyznám...Philips sonicare, velka spokojnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Ok, díky. On má i nějakou appku že se dá spojit přes BT jsem koukal a ukazuje to, jak čistit zuby atp... Škola hrou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 ano maju to tie vyssie levely, kolegovci to maju, pri pvych pokusoch cistenia si zaprskali komplet mobily, zrkadlo, kupelnu:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Liqid Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Ještě před koupí si zjisti, jaká je cena a dostupnost náhradních hlavic, občas s tím přijdou lidi do lékárny a je problém (neznají typ, nemá dodavatel, atd.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Sonicare pre deti sa da kupit za asi 50e, vie to aj BT s apkou. A pre vsetky sonicare kefky pasuju vsetky sonicare hlavice, teda minimalne ja som vyskusal asi 5 druhov a vsetky ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Jj, tak objednán ten sonicare Kids... Za 11 stovek... Díky za informace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 AC mám ve všech rodovych řadách holky, autíčka, vojácky a k nim i pevnost, poctivě uchovávám. Co kdyby.U nás se zase rodí samí kluci, tak co už mě seznámíš s neteří ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 U nás se zase rodí samí kluci, tak co už mě seznámíš s neteří ? NEE.Momentálně jsem i bez bouchačky a moc mi to neběhá, takže teď mají neteře zákaz vycházení :-))). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 NEE.Momentálně jsem i bez bouchačky a moc mi to neběhá, takže teď mají neteře zákaz vycházení :-))).se hned nerozčiluj, se to tady jmenuje dotazy pelmel ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 se hned nerozčiluj, se to tady jmenuje dotazy pelmel ne Jsem teď lehce vykolejenej, viz.nastvavaci vlákno. Takže pomalu na mě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 A komu jsi to vlastně zaplatil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 A komu jsi to vlastně zaplatil?Místo FIO kod 2010 , Hypotéční banka kod 2100. Hlavně že jsem na to opatrnej a kontroluju si to 5x. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Heleho, a já myslel, že to nejde. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 Je lepší sonickej nebo rotační el zubní kartáček. Pro dítě mám vybrané Philips sonicare nebo oral B. Díkya to se ptá zubní laborant, tedy pokud se nepletu........ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 a to se ptá zubní laborant, tedy pokud se nepletu........ :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 26. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2019 a to se ptá zubní laborant, tedy pokud se nepletu........ Možná kolaborant :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se