Jehlan Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Poštou křehké věci... 【Easy way to pack fragile items!】Polyurethane foam packaging solution! (youtube.com) ? Zkusil to tak někdo reálně ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června před 42 minutami, Klotzman napsal: Pošta ručí za cenný balík do milionu, akorát to chce spešl plastovou obálku. Jen nevím, jak a zdali se to dá křížit s křehkým, primárně je to asi určeno na peníze, zlato, šperky, diamanty Já s ním tedy nikdy žádný problém neměl a použil jsem ho mnohokrát, tak bych řekl, že není důvod k obavám. Ok, pojistím a pošlu...dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 18. června Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června Tak vymena skla objednana na za 10dni, coz by melo byt pred dovolenou, tak snad ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 20. června Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června Kluci potřeboval bych nasměrovat na pásek ke kalhotám. Koupil jsem si letní (slabý) kaťata s polovičním poměrem lnu a potřeboval bych k tomu odpovídající pásek. Něco univerzálního. Přepokládám, že černej koženej 4,5cm se stříbrnou sponou asi nebude to pravý vořechový, tak si nechám poradit kudy jít. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Pásek má ladít buď s tričkem/košilí nebo botama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Barevně určitě, to bych asi sladil, ale spíš jakej druh pásku jestli něco lehčího atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června ... tak podle toho, co na tom opasku bude viset ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Myčka nás opustí, po 20 letech. Po druhý už v ní oběhové čerpadlo měnit nebudu, už jí nefunguje ani otvírání krabičky na tablety. Takže otázka je, jakou značku dneska? Chci co nejjednodušší, žádnej milion ekoprogramů, hromady displejů apod. Nebo je to fuk, při tom všem spotřebáku dnešním? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června před 1 hodinou, Strocek napsal: Barevně určitě, to bych asi sladil, ale spíš jakej druh pásku jestli něco lehčího atd. Určitě bych šel do užšího, jeansy 3,5-4cm a takovýhle pláťáky bych to dal tak do 3cm a spíš bez výraznějšího prošití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Úzkej pásek v širokých poutkách zrovna dobře taky nevypadá, navíc se tam pak může divně kroutit/posouva - někde dole, někde nahoře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Americkej Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Volnočasovka? Hedvábnou šerpu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června před 2 hodinami, geometr napsal: Myčka nás opustí, po 20 letech. Po druhý už v ní oběhové čerpadlo měnit nebudu, už jí nefunguje ani otvírání krabičky na tablety. Takže otázka je, jakou značku dneska? Chci co nejjednodušší, žádnej milion ekoprogramů, hromady displejů apod. Nebo je to fuk, při tom všem spotřebáku dnešním? Já bral domů bosch (identický jsou Siemens, jen se dávají do sítě řemeslníkům, pro eshopy je právě Bosch, ale je to stejná technika) na základě testů - kvalita mytí, sušení a taky protože jsem chtěl sufle na příbory. Kolega třeba tvrdí, že všechno do čeho mu doma jde voda musí mít Miele a i podle servisáků jsou na tom pořád líp. Hodně záleží na tom, jaký máš na to budget. Jinak na pračky/myčky je tu solo vlákno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června Dík. Sorry to vlákno jsem ani nehledal, poučení pro příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června před 14 hodinami, Strocek napsal: Kluci potřeboval bych nasměrovat na pásek ke kalhotám. Koupil jsem si letní (slabý) kaťata s polovičním poměrem lnu a potřeboval bych k tomu odpovídající pásek. Něco univerzálního. Přepokládám, že černej koženej 4,5cm se stříbrnou sponou asi nebude to pravý vořechový, tak si nechám poradit kudy jít. Díky Já do podobných kalhot (a nejen do nich) dávám nylonový opasek od Helikonu. Má asi 3,5cm, a díky speciálnímu prošití se nekroutí, nedeformuje a nepovoluje. Dělají víc barev. Opasek Helikon Urban Tactical Belt | Toptactical.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 21. června Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června před 6 hodinami, Vorel napsal: Já do podobných kalhot (a nejen do nich) dávám nylonový opasek od Helikonu. Má asi 3,5cm, a díky speciálnímu prošití se nekroutí, nedeformuje a nepovoluje. Dělají víc barev. Opasek Helikon Urban Tactical Belt | Toptactical.cz Vidíš, dobrej tip. Kouknu na to. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června (upraveno) před 12 hodinami, Strocek napsal: Vidíš, dobrej tip. Kouknu na to. Díky Kouknout muzes, ale k těm kalhotam nejde vubec. Upraveno 22. června uživatelem vwtyp11 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ragu Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června (upraveno) Lneny kalhoty můžou být v pohodě bez opasku, často se tak i dělají, se šňůrkama na utažení. Koženej tenčí opasek je ok, pokud je člověk odvážnej, může zkusit nějakej textil nebo úplet. Ale fakt ne military styl, to je jak hodit VC Patrimony na Nato. Upraveno 22. června uživatelem ragu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Šňůrky nesnášim na jakýchkoliv kalhotách, kromě tepláků a kraťasů na sport. Zrovna na zelenejch letních kalhotách by mi lehce army styl nevadil, ale já mám ty kalhoty víc takový světlejší (pískovější) Dark Stone tomu říkaj . Dobrej tip byl myšlenej kouknout na opasky od Helikonu, nedělá jenom ortodoxní nylony s Cobra přezkou (pár jich taky mám). Ten textilní "perlonovej" BOSS, taky nevypadá špatně. Zrovna koženej pásek ať už jakejkoliv by mi tam moc neseděl. Né že by to asi nešlo, ale nějak mi to k letním slabejm kalhotám nesedí. Objednal jsem tenhle. Není moc drahej, takže může pak bejt prostor pro další pokus . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kolky87 Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června Ten istí mám. A otvára sa mi. Neviem či to bude kusom, alebo zlým riešením pracky. Napíš ako bude na tom tvoj... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno 22. června Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června před 23 hodinami, Lamiczka napsal: Já bral domů bosch (identický jsou Siemens, jen se dávají do sítě řemeslníkům, pro eshopy je právě Bosch, ale je to stejná technika) na základě testů - kvalita mytí, sušení a taky protože jsem chtěl sufle na příbory. Kolega třeba tvrdí, že všechno do čeho mu doma jde voda musí mít Miele a i podle servisáků jsou na tom pořád líp. Hodně záleží na tom, jaký máš na to budget. Jinak na pračky/myčky je tu solo vlákno To šuple na příbory funguje dobře? Má nahoře v tý myčce nějakej rozstřikovač? Když jsem pročítal recenze, přišlo mi, že to taková hitparáda není - stížnosti na špatné umytí, potřeba se s příbory vyskládávat, když jsou blízko sebe, špatně je to meje... Navíc mi přijde, že to vlastně ubírá prostor na výšku. Budu to muset omrknout v nějakým krámu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se