Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

před 42 minutami, Klotzman napsal:

Pošta ručí za cenný balík do milionu, akorát to chce spešl plastovou obálku. Jen nevím, jak a zdali se to dá křížit s křehkým, primárně je to asi určeno na peníze, zlato, šperky, diamanty 🙂

Já s ním tedy nikdy žádný problém neměl a použil jsem ho mnohokrát, tak bych řekl, že není důvod k obavám.

Ok, pojistím a pošlu...dík 👍

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci potřeboval bych nasměrovat na pásek ke kalhotám. Koupil jsem si letní (slabý) kaťata s polovičním poměrem lnu a potřeboval bych k tomu odpovídající pásek. Něco univerzálního. Přepokládám, že černej koženej 4,5cm se stříbrnou sponou asi nebude to pravý vořechový, tak si nechám poradit kudy jít. Díky

Kalhoty

Odkaz ke komentáři

Myčka nás opustí, po 20 letech. Po druhý už v ní oběhové čerpadlo měnit nebudu, už jí nefunguje ani otvírání krabičky na tablety. Takže otázka je, jakou značku dneska? Chci co nejjednodušší, žádnej milion ekoprogramů, hromady displejů apod. Nebo je to fuk, při tom všem spotřebáku dnešním?

Odkaz ke komentáři

před 1 hodinou, Strocek napsal:

Barevně určitě, to bych asi sladil, ale spíš jakej druh pásku jestli něco lehčího atd. 

Určitě bych šel do užšího, jeansy 3,5-4cm a takovýhle pláťáky bych to dal tak do 3cm a spíš bez výraznějšího prošití

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, geometr napsal:

Myčka nás opustí, po 20 letech. Po druhý už v ní oběhové čerpadlo měnit nebudu, už jí nefunguje ani otvírání krabičky na tablety. Takže otázka je, jakou značku dneska? Chci co nejjednodušší, žádnej milion ekoprogramů, hromady displejů apod. Nebo je to fuk, při tom všem spotřebáku dnešním?

Já bral domů bosch (identický jsou Siemens, jen se dávají do sítě řemeslníkům, pro eshopy je právě Bosch, ale je to stejná technika) na základě testů - kvalita mytí, sušení a taky protože jsem chtěl sufle na příbory. Kolega třeba tvrdí, že všechno do čeho mu doma jde voda musí mít Miele a i podle servisáků jsou na tom pořád líp. Hodně záleží na tom, jaký máš na to budget.

Jinak na pračky/myčky je tu solo vlákno ;)

Odkaz ke komentáři

před 14 hodinami, Strocek napsal:

Kluci potřeboval bych nasměrovat na pásek ke kalhotám. Koupil jsem si letní (slabý) kaťata s polovičním poměrem lnu a potřeboval bych k tomu odpovídající pásek. Něco univerzálního. Přepokládám, že černej koženej 4,5cm se stříbrnou sponou asi nebude to pravý vořechový, tak si nechám poradit kudy jít. Díky

Kalhoty

Já do podobných kalhot (a nejen do nich) dávám nylonový opasek od Helikonu. Má asi 3,5cm, a díky speciálnímu prošití se nekroutí, nedeformuje a nepovoluje. Dělají víc barev.

Opasek Helikon Urban Tactical Belt | Toptactical.cz

Odkaz ke komentáři

před 6 hodinami, Vorel napsal:

Já do podobných kalhot (a nejen do nich) dávám nylonový opasek od Helikonu. Má asi 3,5cm, a díky speciálnímu prošití se nekroutí, nedeformuje a nepovoluje. Dělají víc barev.

Opasek Helikon Urban Tactical Belt | Toptactical.cz

Vidíš, dobrej tip. Kouknu na to. Díky 

Odkaz ke komentáři

Lneny kalhoty můžou být v pohodě bez opasku, často se tak i dělají, se šňůrkama na utažení. 

Koženej tenčí opasek je ok, pokud je člověk odvážnej, může zkusit nějakej textil nebo úplet. Ale fakt ne military styl, to je jak hodit VC Patrimony na Nato.

IMG_4742.thumb.jpeg.1d95bd402db3d32c4acf6c0e53d6cd79.jpegIMG_4743.thumb.jpeg.999f1433eea5f6419eec488416ec9c6b.jpeg

Upraveno uživatelem ragu
Odkaz ke komentáři

Šňůrky nesnášim na jakýchkoliv kalhotách, kromě tepláků a kraťasů na sport. Zrovna na zelenejch letních kalhotách by mi lehce army styl nevadil, ale já mám ty kalhoty víc takový světlejší (pískovější) Dark Stone tomu říkaj :default_smile:. Dobrej tip byl myšlenej kouknout na opasky od Helikonu, nedělá jenom ortodoxní nylony s Cobra přezkou (pár jich taky mám).

Ten textilní "perlonovej" BOSS, taky nevypadá špatně. Zrovna koženej pásek ať už jakejkoliv by mi tam moc neseděl. Né že by to asi nešlo, ale nějak mi to k letním slabejm kalhotám nesedí.

Objednal jsem tenhle. Není moc drahej, takže může pak bejt prostor pro další pokus B).  

Opasek Helikon Logo Belt - Polyester

Odkaz ke komentáři

před 23 hodinami, Lamiczka napsal:

Já bral domů bosch (identický jsou Siemens, jen se dávají do sítě řemeslníkům, pro eshopy je právě Bosch, ale je to stejná technika) na základě testů - kvalita mytí, sušení a taky protože jsem chtěl sufle na příbory. Kolega třeba tvrdí, že všechno do čeho mu doma jde voda musí mít Miele a i podle servisáků jsou na tom pořád líp. Hodně záleží na tom, jaký máš na to budget.

Jinak na pračky/myčky je tu solo vlákno ;)

To šuple na příbory funguje dobře? Má nahoře v tý myčce nějakej rozstřikovač? Když jsem pročítal recenze, přišlo mi, že to taková hitparáda není - stížnosti na špatné umytí, potřeba se s příbory vyskládávat, když jsou blízko sebe, špatně je to meje... Navíc mi přijde, že to vlastně ubírá prostor na výšku.

Budu to muset omrknout v nějakým krámu...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...