geometr Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami (upraveno) To já taky ne, ale kalkulace na stránkách pojišťoven a pak to srovnání si udělám sám. Lepší cenu, než jsem měl, mám pokaždý (auto je o rok starší a neboural jsem). Upraveno před 17 hodinami uživatelem geometr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami tak já nevím no....já to jinak nedělám. Hlavně že to mám levnější a stojí to nejméně usílí a času Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
geometr Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami Dyť jo. Díky! Myslel jsem jenom, jestli prostě někdo nemá zkušenost, že přes ten srovnávač dostane lepší cenu, než přímo od pojišťovny, resp. zprostředkovatele, když to nakliká přímo přes stránky pojišťovny. Jinak já toho neporovnávám tolik (nedělám těch kalkulací tolik, takže to zas tolik času nezabere, holt tomu dycky koncem roku chvilku věnuju), jsem ochoten vybírat tak z tří nebo čtyř pojišťoven a rozhodně nejdu po tom nejlevnějším, porovnávám si mezi sebou pojistky nastavený jak já chci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno před 17 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 17 hodinami jasný...já beru ždy POV a havarijko allrisk...vybírám mezi top pojišťovnama, abych měl záruku plnění. A podle nějakých podmínek, co preferuji (spoluucast, výše pojistného plnění atp.) nikdy jsem nezkoušel srovnávat nabíku z epojistení s nabídkou konkretní vybrané pojišťovny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno před 16 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 16 hodinami Auto mám vždycky pojištěný na 75% ceny odhadu pojišťovny v momentu pojištění. Při totálce prý víc nedostanu...říkal likvidátor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dez123 Odesláno před 15 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 15 hodinami před 3 hodinami, Gustaf napsal: dělám každoročně přes epojistení.cz. Vždy dají nejlepší nabídku...Většinou si nechávám zpracovat jen u těch lepsích pojišťoven. Stačí zabrousit k nim na stránky, udělati si sám srovnání, nechat kontakt a ozvou se ti do pár minut. Mně na tohle funguje dobře Rixo, nabídka lepší jak přímo od pojišťovny se "slevami". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se