Moty Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Zdar, potřebuju nějaký info k Turecku, máme tam parťáka, poletím do Istambulu a pak asi 2,5h autem, potřebuju tam něco extra, jako mezinárodní řidičák a tak? NAšel jsem, že ho nepotřebuju, ale je lepší ho mít, to je info k prdu.
vanderB. Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Když je to do 6 měsíců, tak by měl stačit EU: https://en.wikipedia.org/wiki/Driving_licence_in_Turkey Já měl IDP i v USA a nikdo ho nikdy nechtěl....
Jeronimo Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května (upraveno) Hoši, su v pasti a než s tím půjdu za holkama na eMimino, tak zkusím ještě tady. Nějaké drobné zednické práce si dělám sám. Bourání, betonování, penetrováví, hrubá, fajnová, zapucovat, vymalovat, atd. Ale jsem trochu nakřivo z této pásky. Je to údajně nějaká novota. Co s tím. Asi chápu, že pod ní uvedu omítku do top stavu, ale co dál. Páska má po stržení ochranné folie z vnitřní strany ke zdi lepící vrstvu. To mám jako po zapravení kolem dveří přilepit a znovu přefajnovat nebo dát nějakou stěrku? Edit: Na Youtube jsem viděl snad vše od výroby dveří, bourání, vsazení, ale tím to končí. Upraveno 24. května uživatelem Jeronimo
maama Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května (upraveno) No ono to ma byt prioritne v nice, ale i kdyz to mas uvnitr naplocho, tak pouzit postup od 3:30. Byt tebou, oboucham oskrabu omitku, nalepim, pretru valeckem, zapravim. Blby je, zes mel nejdriv z jedny strany lepit, potom davat penu. Ale tragedie to nebude. Jeste me napadlo, protoze ty po obouchani omitky nebudes mit podklad cisty, cerstvy a nezapraseny, tak bych po obouchani napenetroval, pak az lepil tu pasku. Upraveno 24. května uživatelem maama 1
Jeronimo Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května (upraveno) Hm, nadšený nejsem, ale už asi vím co s tím. Takto jak vidíš mi to předala firma. Edit: Dík Upraveno 24. května uživatelem Jeronimo
maama Odesláno 24. května Nahlásit Odesláno 24. května A jsou ty dvere na nektery strane do exterieru? Podle fotek to vypada, ze mozna ani ne. Pak bych se na pasku vykaslal. Bez takovych vyfikundaci jsme umeli zit az do ted. Zase pokud jsou to v interieru prvni dvere mezi mistnosti bez vytapeni a treba i pruvanem (garaz) a uz temperovanym prostorem, tak tam bych si s paskou tu praci dal. 1 1
Maro Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května (upraveno) Vlakno ke starozistnostem jsem, mám poct, kdysi viděl, ale už se mi nedaří ho dohledat, tak to zkusím tady, snad to nikoho neurazí. Dokázal by prosím někdo kvalifikovane identifikovat/odhadnout co by se dalo dělat se Selskou Izbou z pozůstalosti? Měla by být kompletní (postel, skříně, stůl, židle, dětská kolébka, noční stolky, jestli tam ma být ještě něco dalšího, téměř jistě to tam je taky). Všechno je původní originál z nevím kdy Moje otázka zní, co s tím? Pro dnešní potřeby je to poněkud zastaralé tuší prosím někdo, v jaké relaci cca se tenhle nábytek pohybuje a kam se případně obrátit s prodejem? Upraveno 25. května uživatelem Maro
Hudson10 Odesláno 25. května Nahlásit Odesláno 25. května No, pěkná souprava na chalupu ze začatku minuleho století. Dal bych to asi jako celek na Bazoš. Na tom umyvadlovém stole s mramorovou deskou je soška harlekýna asi z Bechyně, tu bych do toho celku nedával. S nábytkem buď trpělivý, neprodává se to rychle a snadno. Doba chalup je pryč.. 1
Maro Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Díky moc, dokázal bys prosím říct, v jakých relacích se to cca pohybuje? Klidně prosím do SZ, já nemám absolutně představu a to, co nacházím je buď nekompletní nebo určitě novější výroba.
lub Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května V 24. 5. 2025 v 8:24, Jeronimo napsal: Hoši, su v pasti a než s tím půjdu za holkama na eMimino, ono na tyhle dotazy je tady šikovné vlákno. parotěsnicí páska se lepí na hrubou omítku a zakryje. to je super u novostaveb, kdy je na to ostění připravené, ale u výměny starých oken za nová je to opruz, protože se spěchá a navíc je to samozřelmě pracnější, otlouct omítku, začistit ostění... jde o to, aby vnitřní vlhkost nelezla do spáry mezi zdivem a oknem/dveřmi. my jsme měnili okna si před 10 lety a tehdy páska nebyla samozřejmost, výrobce oken nedodal ani jsem to neřešil, nemáme ji. sice to vše jako funguje, ale s ní bych byl asi spokojenější. 1
Jeronimo Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Díky, tak budu holt na to muset obětovat jednu sobotu nebo neděli.
Klotzman Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května Nehnízdí někdo z přítomných členů ve Francii..? Strašně rád bych si tam cosi koupil ale prodejce to posílá jen přes místní zásilkovny či co to je. Shop2Shop by Chronopost, Relais Colis nebo Mondial Relay. Hledám cestu jak to dostat do ČR.
African Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Kluci, prošel jsem Eur z cest a jedna, ta spodní je volajaká jiná, není to faleš?
kuko Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května před 8 minutami, African napsal: Kluci, prošel jsem Eur z cest a jedna, ta spodní je volajaká jiná, není to faleš? JE O.K., je to prvé vydanie
African Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Právě teď, kuko napsal: JE O.K., je to prvé vydanie Tak to může mít dvojnásobnou cenu, nebo?
Micey Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Je mi to divny, posli mi ji, raci ji spalim, at s tim nemas starosti. 1 1
Gustaf Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května před 2 minutami, Micey napsal: Je mi to divny, posli mi ji, raci ji spalim, at s tim nemas starosti. Napadlo mě úplně to samý
Micey Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Tak tobe posle tu druhou, ta se mi taky nezda.
Gustaf Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května Jj, je otázka, která z nich je ta falešná. Pošli nám @African raději obě
Prochy68 Odesláno 29. května Nahlásit Odesláno 29. května A na mě preved celej ucet v bance, já ti to pro jistotu překontroluju všechno 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se