Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Neví tu náhodou někdo, na jaký brand byla taková ta devádesátková reklama, ve které pěnou od kapučína propadne kostka cukru jen velmi zvolna?

Nemůžu to najít a trochu mě to mučí, dík Honza

Odesláno

Vzkaz od AI:

Ptáte se na velmi ikonickou reklamu! Ta reklama byla na kávu Douwe Egberts, konkrétně na jejich instantní cappuccino.

Scéna, kterou popisujete — jak kostka cukru pomalu propadá hustou pěnou — se stala symbolem kvality a hebkosti této kávy. Reklama běžela i v Česku v 90. letech a byla poměrně známá díky své pomalé, elegantní atmosféře a silnému vizuálnímu efektu.

Odesláno

No, on je tady gpt dost nejistej, zkoušel sem to taky😂 viz

Omlouvám se za předchozí záměnu a děkuji za trpělivost. Po důkladnějším prozkoumání jsem zjistil, že reklama, kterou popisujete – kostka cukru pomalu propadající kávovou pěnou – byla součástí kampaně na instantní kávu Nescafé z 90. let.Tento vizuální motiv symbolizoval jemnost a snadné rozpouštění cukru v kávě, což mělo podtrhnout kvalitu a chuť produktu.

Odesláno

a pak to dáš za rok do sklepa jak já 😂 a za 2 roku do sběrnýho dvoru. Od ty doby co máme lednici a ledovačem (nebo jak se ta ptákovina jmenuje) už nic jinýho

Odesláno

Jo, byli jsme do toho strašně zažraný. Všechny ty příchutě a serepetičky okolo, než jsem si uvědomil, že jezdím do města jen měnit podělaný bombičky. Ale asi to je věkem….

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...