neuromancer Odesláno 29. května 2025 Nahlásit Odesláno 29. května 2025 Afri, tady to máš i s obrázky https://www.ecb.europa.eu/euro/banknotes/current/denominations/html/index.cs.html#es2-100
African Odesláno 29. května 2025 Nahlásit Odesláno 29. května 2025 Kamarádi, nechcete vy mě náhodou vojebat?
African Odesláno 29. května 2025 Nahlásit Odesláno 29. května 2025 před 3 minutami, neuromancer napsal: Afri, tady to máš i s obrázky https://www.ecb.europa.eu/euro/banknotes/current/denominations/html/index.cs.html#es2-100 Děkuji, a mrknu na to Vypadá strašidelně oproti ostatním 1
Micey Odesláno 29. května 2025 Nahlásit Odesláno 29. května 2025 před 12 minutami, African napsal: Kamarádi, nechcete vy mě náhodou vojebat? Tady ses mezi gentlemanama vole, tady se nevojebava! 2
Jehlan Odesláno 29. května 2025 Nahlásit Odesláno 29. května 2025 Přiznejte se. Kdo si šel pro jistotu zkontrolovat € ? Já jo ....
Gustaf Odesláno 29. května 2025 Nahlásit Odesláno 29. května 2025 před 4 minutami, Jehlan napsal: Přiznejte se. Kdo si šel pro jistotu zkontrolovat € ? Já jo .... Já nemám ani cent... 1
African Odesláno 30. května 2025 Nahlásit Odesláno 30. května 2025 Jsme měli ubytovaných šest Korejců a od začátku byli strašně podezřelí, tak jsem si říkal že to vcelku dobře natiskli
Prochy68 Odesláno 30. května 2025 Nahlásit Odesláno 30. května 2025 To vis, korejci maj dobry technologie, pokud to teda nebyli ti severni 1
jkba Odesláno 30. května 2025 Nahlásit Odesláno 30. května 2025 Neví tu náhodou někdo, na jaký brand byla taková ta devádesátková reklama, ve které pěnou od kapučína propadne kostka cukru jen velmi zvolna? Nemůžu to najít a trochu mě to mučí, dík Honza
Josef01 Odesláno 30. května 2025 Nahlásit Odesláno 30. května 2025 Vzkaz od AI: Ptáte se na velmi ikonickou reklamu! Ta reklama byla na kávu Douwe Egberts, konkrétně na jejich instantní cappuccino. Scéna, kterou popisujete — jak kostka cukru pomalu propadá hustou pěnou — se stala symbolem kvality a hebkosti této kávy. Reklama běžela i v Česku v 90. letech a byla poměrně známá díky své pomalé, elegantní atmosféře a silnému vizuálnímu efektu.
jkba Odesláno 30. května 2025 Nahlásit Odesláno 30. května 2025 No, on je tady gpt dost nejistej, zkoušel sem to taky viz Omlouvám se za předchozí záměnu a děkuji za trpělivost. Po důkladnějším prozkoumání jsem zjistil, že reklama, kterou popisujete – kostka cukru pomalu propadající kávovou pěnou – byla součástí kampaně na instantní kávu Nescafé z 90. let.Tento vizuální motiv symbolizoval jemnost a snadné rozpouštění cukru v kávě, což mělo podtrhnout kvalitu a chuť produktu.
Pandera Odesláno 30. května 2025 Nahlásit Odesláno 30. května 2025 On Chat GPT je dost prolhanej, a naslibuje i to co neumí. 2
nickolas Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 Sodastream Je to chujovina, neni to chujovina? Je jedno který, nebo je některý jakože lepší? Dík
Harwey Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 Netreba sa drbat s flaskami, spravis si sodovku, vyuzivame kazdy den. Bombicku vymenis kazde 3 -4 tyzdne.
EpsteinBarr Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 Suhlas. Sifon je super. Mam dve bombicky, menit chodim do nejakeho elektra, stoji to myslim 9 eur.
nickolas Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 Záměr je jasný. Hlavně jestli se to nějak nesere, nebo jestli je jedno který. Ale cajk, díky
Ajaj Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 a pak to dáš za rok do sklepa jak já a za 2 roku do sběrnýho dvoru. Od ty doby co máme lednici a ledovačem (nebo jak se ta ptákovina jmenuje) už nic jinýho
Ajaj Odesláno 2. června 2025 Nahlásit Odesláno 2. června 2025 Jo, byli jsme do toho strašně zažraný. Všechny ty příchutě a serepetičky okolo, než jsem si uvědomil, že jezdím do města jen měnit podělaný bombičky. Ale asi to je věkem….
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se