Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Mě zajímá jestli jde o zhrzeného zaměstnance, konkurenci nebo klienta. V některých případech se dá poučit.

A taky se podle toho zařídit :)

Jo a odepsal ti?

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Manželce se podařilo nevhodným čistidlem (zřejmě) poleptat nerezovej sporák - zůstaly na něm čmouhy a mapy, který nejdou dolů. Netušíte někdo, jestli se s tím dá něco dělat? Vzala nějakou srágoru na vápenatý usazeniny a ani to asi pořádně neopláchla :death:

Odesláno
  V 22. 9. 2015 v 12:50, tommas4 napsal:

Pokud mi do provozovny "někdo" pošle ČOI, která " v rámci šetření (kontroly) shledá podnět číslo xxxx neopodstatněný",

mám právo v rámci svobodného přístupu k informacím získat opis "podnětu číslo xxxx"?

Nebo mě pošlou do pérdele s tím že nemám možnost zjistit na co si stěžovatel stěžoval?

A kdo to byl, že áno . . . . :D

Jsi ucastnikem rizeni,mas pravo nahlizet do spisu a nemusis zadat ani dle 106 a platit za to. Toto je vyklad u nas.

Odesláno
  V 24. 9. 2015 v 8:51, Klotzman napsal:

Manželce se podařilo nevhodným čistidlem (zřejmě) poleptat nerezovej sporák - zůstaly na něm čmouhy a mapy, který nejdou dolů. Netušíte někdo, jestli se s tím dá něco dělat? Vzala nějakou srágoru na vápenatý usazeniny a ani to asi pořádně neopláchla :death:

Narušit nerez v domácích podmínkách půjde těžko, ale je pravda že kyselý prostředek tomu dobře neudělá. . .

Docela dobře by to mělo jít spravit něčím z prostředků na ošetření nerezu, hledej v profi gastru, většinou je to sprej nebo i rozprašovač, na nerezu se to používá po vyčištění a osušení a nechá to tam takový "mastný" ochranný film.

Kdyby jsi nenašel tak mi napiš sz mrknu se ti v pondělí ve fabrice co přesně používáme, jsem teď mimo základnu :)

@kuncák - pravda, účastník jsem, po návratu do kanclu žhavím datovku s dotazem kdopak je to ten stěžovatel

Odesláno

Zdravím

. Potřeboval bych radu ohledně výživného. Je tady,někdo, kdo se v tom vyzná, nebo zábava a byl by ochoten poradit, popřípadě něco sepsat? Nejlépe Ostrava a okolní. Když tak SZ. Děkuji

Odesláno z mého HM 1S pomocí Tapatalk

Odesláno

Já si tak zmrvil mikrovlnku. Zkoušel jsem vše možný i nemožný a nepomohlo nic.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Pánové, poradíte jak nejlépe věšet obrazy na zeď? Prvorepublikový činžák. Vrtání bych se rád vyhnul, v jednom ze čtyř případů vypadne kus omítky a bytostně nerad sádruju...

Díky.

Odesláno

Záleží na velikosti - váze. Pokud nejde něco (skoba) přilepit nějakým lepidlem na omítku (jakože si myslím, že ne), tak se podle mě bez vrtání nebo kladiva neobejdeš. Při troše šikovnosti s kladivem a nízké váze obrazu - hřebík (nebo jsem používal staré gramofonové jehly - mimochodem ty jdou cca 1 až 2 mm i do panelu / betonu a drží) do omítky, která bývá v silnější vrstvě. Když byly obrazy těžší, tak jsem to radši vrtal, což se bohužel téměř nikdy neobešlo bez sádry nebo tmelu, protože větší hřebík se taky neobešel bez sádry nebo tmelu (skoro vždy se "vyštíp" kousek nebo KUS omítky). Ale poměrně elegantní náhražkou sádry jsou tmely.

Odesláno

Když ty ocelový jehly neprojdou (což většinou jo), zkus tyhle háčky. Nejsou na rozdíl od jehel tak dlouhý, takže je menší šanc, že tu omítku vylomíš. Dřív jsem kalený jehly i štípal.

Odesláno

Jenom perlička. Jsme na víkend s rodinou na pronajaté chatě. Paní majitelka tu před námi měla dlouhodobý pronájem (asi půl roku) a hrozně se rozčilovala, že si nájemnice lepila obrázky na stěnu silikonem. Tož můžeš i tak:-)

Odesláno

Ahoj, měl bych dotaz na turistický batoh. Můj hlavní požadavek je, aby měl perfektně vyřešený zádový systém, tj. abych si při tůře i v horku (chystám se do Mexika) nezpotil celé záda a následně neprochladl. Stalo se mi to na Pravčické bráně, následně jsem dostal hexenšus a cestu z brány jsem šel v šílených bolestech v předklonu. Cena nerozhoduje. Chci v něm nosit zrcadlovku, goráčovku, nějaké pití a doklady. Počítám, že do 30L bude stačit. Můžete mi prosím poradit? Chápu, že si jej musím pak prakticky vyzkoušet jestli mi sedne. Rád bych slyšel nějaké rady dopředu. V těchto věcech se vůbec nevyznám. Zaujal mě Osprey Talon, Fjallraven Fanus, Bergans Rondane příp. Klattermunsen

Odesláno

Díky za rady pánové, dojedu zítra koupit háčky, skobičky a sádru :-D Ty omítky máme bohužel ve všech domech dost silné, je to zlo.

Já mám batoh Deuter Guide, je výborný. Upozoňuju že je koncipován jako lezecký a nejsou na něm všude přidělávací fičůrky.
Záda jsou výborná, chodil jsem s ním prvně v zimě v Krkonoších a se spocenými zády jsem problém neměl.

Odesláno

Stejně jako třeba pouzdro hodinek - mechanicky. Přeleštit, přebrousit, podle toho jaký povrch to má. A buď ručně, nebo nějakým elektrickým nástrojem...

Odesláno

Ahoj

Měl bych dotaz. Dostal jsem dopis (klasika,známka) žádný doporučený atd. Oslovu je mě za jistou firmu která se zabývá ůpadkem firmy kde jsem dříve dělal.(2002).

Něco ve smyslu,že bych mohl být odškodněn a chtějí po mě číslo účtu a podpis na odpovědním lístku,dá se to nějak zneužít? Je to už tolik let a někdo si vzpomene. V této době si člověk není ničím jistý,tak se raději ptám.

Jestli tomu někdo rozumí a pomůže pošlu kopii dopisu v SZ.

Díky

Odesláno

Jen posles cislo uctu a podpisovej vzor! To staci ne? A pak se ti objevi, zes nekde neco vybral, prevedl, podepsal. Posli, jestli chces v sz nazev chomutovske firmy, kouknu na to. Hasic

• Dát hlas 1
Odesláno

Jak tu bydlim uz tisic let a znam vsechny, tak uvidime. Jinak jen zpusob, jak prijit k cislu uctu a vzorovemu podpisu. Te stary....

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...