Přejít na obsah

Dotazy - pelmel

Doporučené příspěvky

Kolegové, kteří máte alespoň základní znalosti IT, mám na Vás dotaz. Koupil jsem si lepší paměti RAM (2x4GB namísto 2x2GB). Oboje samozřejmě DDR3 a notebook by měl dle specifikace 2x4GB i 2x8GB podporovat. Dal jsem to do slotů, notebook zapnu, ale cca 2 vteřiny po zapnutí (jakmile začně bootování), notebook zamrzne. Nové 8GB jsem vyndal, vrátil jsem původní a vše funguje. Dám tam nové 8GB zapnu notebook a ten hned zamrzne :-(.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ozvala se mi firma (Votum), že by mne zastupovala ohledně náhrad za škody (materiální + na zdraví) po loňské bouračce ze zákonné pojistky viníka. Myslel jsem, že prostě napíšu, jaká byla materiální škoda + doktor vypíše doklady o bolestném a trvalkách, dostanu dle tabulek peníze a hotovo. Oni tvrdí, že dokáží více než já sám a že se mi těch 30%, o které si řekli, určitě vyplatí.

Nevíte někdo jak to je?

Odkaz ke komentáři

Nezná někdo firmu Pineal s.r.o? mam tam jít na pohovor na práci, ale podle referencí co jsem čet jsou to pěkní podvodníci ...

Asi trochu pozdě - nebyls tam mezitím?

Pineal je náborovou firmou pro finanční MLM, mě takhle zkoušeli dostat do Strattonu Prague. Partners (for Life Planing), ZFP, OVB, AWD = všechno podobná "práce", prostě v MLM na živnosťák jako vázaný finanční zprostředkovatel. Jsou lidi, kteří si tím fakt slušně vydělají, ale jak to dělají, na to se mě neptej...

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Jako tradičně s příchodem zimy nastává u nás doma problém se zamlžováním oken (Vekra). Nemáte někdo nějaký tip, jak tomu předejít? Samozřejmě kromě rad jako je pravidelné větrání, (ne)sušení prádla v místnosti, kytky na parapetu apod. Pomůže výměna skel za ty s termoizolační fólií, případně její samotné nalepení bez měnění skel?

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...