Zmizík Odesláno 3. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2012 Nevíte někdo, proč jsem měl minulej rok na lísce vořechy a teď tam mám todle???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Nevíte někdo, proč jsem měl minulej rok na lísce vořechy a teď tam mám todle???? Lískám nerozumím ale google mi našel tohle takže jako vždy a u všeho je probém v sexu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Takže už i na zahrádce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bedan Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Nevíte někdo, proč jsem měl minulej rok na lísce vořechy a teď tam mám todle????Pravděpodobně Ti na jaře jehnědy zmzly a teď se zbláznila a myslí si , že je jaro a znovu kvete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zmizík Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Pravděpodobně Ti na jaře jehnědy zmzly a teď se zbláznila a myslí si , že je jaro a znovu kvete.Jj, to vypadá dost pravděpodobně. Se/re mě to, protože minulej rok jsem z ní měl dvacet deka voříšků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 4. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2012 Nebo jsi na koksu Venku ještě zdaleka nepučí jehnědyA uhlí dochází ačkoliv je hnědýShořely brikety i mapa SinajePřikládá tikety ve tváři sinaje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 Zdravímnemáte někdo tip kde sledovat na netu on-line box Lukáš Konečný - Zaurbek Bajsangurov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 6. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2012 (upraveno) nikdo nic? o chvilku to začíná .....pls tak nic,našel jsem Upraveno 6. října 2012 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jacob Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 Kolegové, kteří máte alespoň základní znalosti IT, mám na Vás dotaz. Koupil jsem si lepší paměti RAM (2x4GB namísto 2x2GB). Oboje samozřejmě DDR3 a notebook by měl dle specifikace 2x4GB i 2x8GB podporovat. Dal jsem to do slotů, notebook zapnu, ale cca 2 vteřiny po zapnutí (jakmile začně bootování), notebook zamrzne. Nové 8GB jsem vyndal, vrátil jsem původní a vše funguje. Dám tam nové 8GB zapnu notebook a ten hned zamrzne :-(. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 10. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2012 (upraveno) Sice ti asi neporadím, ale hodilo by se asi napsat co je to za ntb a i přesněji co jsou to za paměti. Upraveno 10. října 2012 uživatelem adamo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Nezná někdo firmu Pineal s.r.o? mam tam jít na pohovor na práci, ale podle referencí co jsem čet jsou to pěkní podvodníci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 Nezná někdo firmu Pineal s.r.o? mam tam jít na pohovor na práci, ale podle referencí co jsem čet jsou to pěkní podvodníci ... asi tak nějak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zrno Odesláno 11. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. října 2012 (upraveno) no něco podobnyho jsem taky četl.. takže nas*at a rozmazat... Upraveno 11. října 2012 uživatelem zrno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 14. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2012 Ozvala se mi firma (Votum), že by mne zastupovala ohledně náhrad za škody (materiální + na zdraví) po loňské bouračce ze zákonné pojistky viníka. Myslel jsem, že prostě napíšu, jaká byla materiální škoda + doktor vypíše doklady o bolestném a trvalkách, dostanu dle tabulek peníze a hotovo. Oni tvrdí, že dokáží více než já sám a že se mi těch 30%, o které si řekli, určitě vyplatí.Nevíte někdo jak to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 15. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2012 Nezná někdo firmu Pineal s.r.o? mam tam jít na pohovor na práci, ale podle referencí co jsem čet jsou to pěkní podvodníci ... Asi trochu pozdě - nebyls tam mezitím?Pineal je náborovou firmou pro finanční MLM, mě takhle zkoušeli dostat do Strattonu Prague. Partners (for Life Planing), ZFP, OVB, AWD = všechno podobná "práce", prostě v MLM na živnosťák jako vázaný finanční zprostředkovatel. Jsou lidi, kteří si tím fakt slušně vydělají, ale jak to dělají, na to se mě neptej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Nevíte náhodou někdo, kde se dají sehnat klasické pohádkové hity jako Mrazík, Tři oříšky pro popelku, Pat a Mat a další pecky v Anglickém jazyce? Děkuji za každou radu" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 26. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2012 Zrovna u toho pata a mata je to asi šumák.Kua už mi ta melodie zní v uších i po nocích. Je to momentálně u nás doma hit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 28. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 Jako tradičně s příchodem zimy nastává u nás doma problém se zamlžováním oken (Vekra). Nemáte někdo nějaký tip, jak tomu předejít? Samozřejmě kromě rad jako je pravidelné větrání, (ne)sušení prádla v místnosti, kytky na parapetu apod. Pomůže výměna skel za ty s termoizolační fólií, případně její samotné nalepení bez měnění skel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 28. října 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 nejsem obobrník ale pomohl by leda odvlhčovač nebo stejná teplota uvnitř a venku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 28. října 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2012 nejsem obobrník ale pomohl by leda odvlhčovač nebo stejná teplota uvnitř a venku..Stejná teplota bude asi problém, jinak používáme Ceresit (víceméně k ničemu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se