Qvido Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Vzít si sebou na dovolenou desatery hodinky může být celkem sranda při návratu na celnici. Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 Nevím, jestli jsem to sem už nepsal - stav baterie na mobilu pod 90% je pro mě diskomfortní, musím furt nabíjet. Pod 50% už se cejtim fakt špatně, nejveselejší jsem když mám 100% a zapojenou nabíječku. Je to hrozný, protože většinou vymrdám za den celou baterii, už jsem přemýšlel nad nějakou power bankou, u NTB ale tenhle problém nemám. U auta mi taky vadí když mám pod půl nádrže. Konečně úchylka, kterou mám taky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 28. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2014 U auta mi taky vadí když mám pod půl nádrže. S tou nádrží to mám stejně. Jak je to pod půlkou pořád to sleduju. Ale trénuju. Překonám se a jedu až po rezervu. Samozřejmě jen tam, kde to znám a vím, že budu moct natankovat a nezůstanu někde na suchu. Na D1 ve směru na Zlín, je to ovšem od odbočky na Olomouc celkem napínavá záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karki Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 Dneska mi to cinklo do oka.Nebýt toto vlákno ani bych to neregistroval. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 30. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2014 tak s tou nadrzi vas chlapci nechapu. Sva studentska leta jsem mel presne naopak,sve Punto 1.1 jsem plnil zasadne za 150 ( i kdyz jsem mel nahodou vice volneho obeziva ). S kazdym natankovanim jsem nuloval scitac a oranzove svetlo s ruckou jsem mel zmakle na setinky! Kdyz jsem tam nahodou musel nabrat nad pul nadrze,tak me braly mdloby...pravda tak 4x jsem se sekl,jednou v Ove u sadu Boz. Nemcove na nejhloupejsi krizovatce v centru...ale aspon to byl adros Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 2. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2014 Tak toto je první vlakno, které jsem přečetl celé a nekoukal jen na obrázky. Docale mě překvapilo co mate za zvyky a fobie. U mě nic zvlaštního, knofliky na povlečení, toaletak je jasnej, nemám rád kdyz někdo u nás doma z návštěvi nechá záchod otevrenej, že nepoužije vrchni poklup, všichmi doma to mame naučeny a nemame s tim problem. Taky musím mit u sebe aspon jeden nuž někdy se mě povedlo že jsem si ho zapoměl a svého milaška jsem nemohl použít a to jsem byl pak na sebe naštvaný, ale to se stane tak dvakrát za rok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Tak mi teď přítelkyně lehce přeorganizovalu kuchyň a nemůžeme se shodnout, jestli do dřezu patří taková ta plast. mřížka, co se dává na dno a chrání ho před poškrábáním. U nás v rodině to je všude, u nich nikde... podotýkám, že dřez je z nerezu, ne smalt, ne keramika, tj. je pravda, že se mu tak zase ublížit nemůže, ale i tak mě to štve. Takže ji večer nanadám, ona ji ráno zase vyndá a tak jsme to už dělali asi 10x. Diskuze na toto téma bylo asi 5x... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Tak to naprosto chápu. My teď válčíme na téma, zda švýcarský nůž patří do příbroníku či ne. Já bych ho chtěl mít v obýváku někde na očích, ona mezi vidličkami a noži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 nesnasim, kdyz nemame dostatecnou zasobu toaletaku.. nejlip tak 20+.. .. jinak mam aktualne 4 kartacky, 3 druhy pasty na zuby... nemuzu prece pouzivat stejny kartacek a stejnou pastu dvakrat po sobe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Tak mi teď přítelkyně lehce přeorganizovalu kuchyň a nemůžeme se shodnout, jestli do dřezu patří taková ta plast. mřížka, co se dává na dno a chrání ho před poškrábáním. U nás v rodině to je všude, u nich nikde... podotýkám, že dřez je z nerezu, ne smalt, ne keramika, tj. je pravda, že se mu tak zase ublížit nemůže, ale i tak mě to štve. Takže ji večer nanadám, ona ji ráno zase vyndá a tak jsme to už dělali asi 10x. Diskuze na toto téma bylo asi 5x... je to tam k prdu, tak to vyhoď do koše, můžeš si říkat "moudřejší ustoupí" a ženskou vždycky potěší, když si myslí, že má pravdu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcus Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Tak mi teď přítelkyně lehce přeorganizovalu kuchyň a nemůžeme se shodnout, jestli do dřezu patří taková ta plast. mřížka, co se dává na dno a chrání ho před poškrábáním. U nás v rodině to je všude, u nich nikde... podotýkám, že dřez je z nerezu, ne smalt, ne keramika, tj. je pravda, že se mu tak zase ublížit nemůže, ale i tak mě to štve. Takže ji večer nanadám, ona ji ráno zase vyndá a tak jsme to už dělali asi 10x. Diskuze na toto téma bylo asi 5x... To bych doma nesnesl. Připadal bych si jak někde na dělnické ubytovně. A nerez opravdu něco vydrží. Praktické věci jsou většinou hrozně hnusné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 A nejen, že to tam je hnusné, ono to je za chvíli špinavé, drží se tam mastnota a bakterie. Pokud chceš mít zdravější domácnost, zbav se toho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 (upraveno) My máme plastovou síťku. Je mi to jedno, nádobí nemyju. Ona mi taky nesahá na Nespresso K tématu: Poslední půlrok jak magor zamykám auto dálkou dvakrát, jednou při výstupu, pak u branky. Nejlepší je, že jsem sice vždycky zamknul, ale už dvakrát jsem nechal přes noc ztažený okýnka... Upraveno 3. dubna 2014 uživatelem organic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 K tématu: Poslední půlrok jak magor zamykám auto dálkou dvakrát, jednou při výstupu, pak u branky. Presne. A delam to uz i na parkovisti u obchodu v praci vsude. Vystoupim, zamknu a po deseti metrech se otocim a cvaknu to jeste jednou, i kdyz zrcatka jsou sklopena a auto je ocividne zamknute. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Tak mi teď přítelkyně lehce přeorganizovalu kuchyň a nemůžeme se shodnout, jestli do dřezu patří taková ta plast. mřížka, co se dává na dno a chrání ho před poškrábáním. U nás v rodině to je všude, u nich nikde... podotýkám, že dřez je z nerezu, ne smalt, ne keramika, tj. je pravda, že se mu tak zase ublížit nemůže, ale i tak mě to štve. Takže ji večer nanadám, ona ji ráno zase vyndá a tak jsme to už dělali asi 10x. Diskuze na toto téma bylo asi 5x... do dřezu ten plastový bazmek patří, aspoň se ten nerez tolik nepoškrábe. Tak to naprosto chápu. My teď válčíme na téma, zda švýcarský nůž patří do příbroníku či ne. Já bych ho chtěl mít v obýváku někde na očích, ona mezi vidličkami a noži. dát švýcara do příborníku je jeho absolutní degradace, takže je jasné kam patří: na výstavku do obýváku, třeba za sklo do vitríny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JTulis Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 do dřezu ten plastový bazmek patří, aspoň se ten nerez tolik nepoškrábe. dát švýcara do příborníku je jeho absolutní degradace, takže je jasné kam patří: na výstavku do obýváku, třeba za sklo do vitrínyTo pak pro ten švýcarák chodíš do obejváku když ho chceš použít? nebo ho máš jen na koukání? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 3. dubna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 (upraveno) Prostě a jednoduše. Špinavý nádobí patří rovnou do myčky. Mřížka netřeba. btw mřížku v umyvadle jsem viděl naposled snad na nějakym pyjonýrskym táboře Co se nože týče, tak jakej švýcarák? Pokud zavírák, tak ten patří do kapsy, nebo do pouzdra, pokud kuchyňák, tak na magnetickou lištu, samozřejmě v kuchyni, né v obýváku. Upraveno 3. dubna 2014 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 do dřezu ten plastový bazmek patří, aspoň se ten nerez tolik nepoškrábe. Souhlasim - stejne jako patri na zachodove sedatko chemlonovy chlupaty potah / nestudi to ILOVEYOU TAPATALK ?PO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 3. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2014 Jo a dřevěnej stůl potahnu ubrusem. Nejdřív látkovým a pak ještě igelitem. Švýcarák tam, kam patří, tedy na poličku, je taky pěkný Co tady řešíte s dřezem? Kde asi vznikl zdejší princip, jeden ze svatého desatera "broušené části přebrousíš zelenou stranou houbičky" - nebo snad máte dřezy pískovaný? Kluci, obecně kulturu autopotahů hoďte za hlavu, ty věci totiž doslouží / okoukají se dřív, než se stihnou dojebat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 4. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2014 Včera jsem se o tom bavil s kolegou a další argument je, že se neomlátí jenom dřez, ale i nádobí. Navíc to nedělá takovej ten hnusnej zvuk porcelán/sklo na kovu. :-) Jo, na dřevěnej stůl zásadně ubrus, nepropustnej a na něj ještě takový ty "podtalířky" z PVC, jako maj v čínskejch restauracích.Teď mám stůl z masivu, tak navíc aby ho případně neukradli zloději, kdyby mě vykrádali... :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se