Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

ron millonario o pár postu výše...jen není do 1k...ale je je to lahudka

tak idem vyskusat

Edit: no jo, ale Diplomatico je lepsi :) aj Pyrat mi chutil viac.. Ale na druhe strane, pil som aj horsie.

Edit2: hm, vzdy ked si upijem sa mi zda nejaky lepsi :)

post-21258-0-00642700-1444502942_thumb.jpg

Upraveno uživatelem ivan_989
Odesláno (upraveno)

V posledni dobe jsem si oblibil rumicek Don Papa a Bucanero, nepohrdnu ale ani rumem Hradni gardy(kvuli eu demenci to prejmenovali na Bum hradni gardy), jelikoz jsem byl na vojne u Hradni straze.

Upraveno uživatelem pechino
Odesláno

Jnj paradoxně mi eldorado chutná víc 12 let než 15 let a na Zacapu jsem nedal dopustit, ale čím víc toho piju, tím víc mám z ní pocit, že to je takovej Moet mezi rumama no :), jako dá se to určitě vypít, ale fabrikovka ... ale asi patří do každý domácnosti :) .. 

Odesláno (upraveno)

Rozsekala mě tato recenze na rum :

Mám za sebou teprve dvě vypité láhve, ale v konzumaci budu určitě pokračovat. Pití se nehodí pro asociály, odborářskou lůzu a levicové voliče. Cílovou skupinou jsou naopak mladí, krásní, úspěšní a bohatí jedinci, kteří si přejí okouzlit dívku svých snů. Po několika skleničkách se dívka stává poddajná a nechá si bez zbytečných řečí cumlat veverku.   :lol2: 

Čerpáno zde :

http://destilaty.heureka.cz/ron-zacapa-centenario-x-o-25-yo-0_7-l/recenze/#section

Kluci čím,teda jakým rumem začít,rád bych nějaké rady do začátku s cenou cca do 700,dík.

Upraveno uživatelem bohus76
Odesláno

Rozsekala mě tato recenze na rum :

Mám za sebou teprve dvě vypité láhve, ale v konzumaci budu určitě pokračovat. Pití se nehodí pro asociály, odborářskou lůzu a levicové voliče. Cílovou skupinou jsou naopak mladí, krásní, úspěšní a bohatí jedinci, kteří si přejí okouzlit dívku svých snů. Po několika skleničkách se dívka stává poddajná a nechá si bez zbytečných řečí cumlat veverku.   :lol2:[/size] [/size]

Čerpáno zde :[/size]

http://destilaty.heureka.cz/ron-zacapa-centenario-x-o-25-yo-0_7-l/recenze/#section

Kluci čím,teda jakým rumem začít,rád bych nějaké rady do začátku s cenou cca do 700,dík.

Určitě začni s klasikou která se dobře pije - Diplomatico Reserva ( zelena flaska) nebo el dorado 12 let. Rozhodně se vyhni Legendariu a Pyratovi, nemá to s rumem moc společnýho - přeslazená mrdina která ti akorát skazí chuť a pak ti každej rum bude připadat málo sladkej :D

Odesláno

Jnj paradoxně mi eldorado chutná víc 12 let než 15 let a na Zacapu jsem nedal dopustit, ale čím víc toho piju, tím víc mám z ní pocit, že to je takovej Moet mezi rumama no :), jako dá se to určitě vypít, ale fabrikovka ... ale asi patří do každý domácnosti :) .. 

Pod tohle se můžu podepsat - souhlasim se všim. El Dorado 12ka je povedenější. O zacapě zasvěcení tvrdí že je to výborný rum do koktejlů ;) srovnání s moetem je naprosto přesný, v podobný cenový relaci mě nejvíc zaujal Perrier Jouet :-)

Odesláno

Přidám se žádostí... včera jsem si nalil do klávesnice nějaký  polosladkýChile patok z Kaufáče a klávesnice je na odpis... :-)

doporucite mi nejaky pitelny cerveny vino dostupne v normalnich obchodech (billa / lidl), jestli mate zkusenost? :-)

Odesláno

Přidám se žádostí... včera jsem si nalil do klávesnice nějaký  polosladkýChile patok z Kaufáče a klávesnice je na odpis... :-)

Nieco z rady Undurraga Aliwen Reserva (Cabernet, Carmenere a pod.). V nasich billach to vidavam a podla mna to je dost pitelne.
Odesláno

Dnešní akvizice z Makra. Zajímavej dominikánskej rumík Oliver&Oliver Exquisito 1995. Lehce nasládlý, sametový 40 vol. rumík. Musím říct velmi příjemné pití pro podzimní sychravé večery.

Ještě jsem se s ním nikdy nikde nesetkal.

6de4c6599e6f1bf9e7950ee083d13ce0.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...