Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Po čtyřtýdenním alkoholovém půstu je toto mana nebeská. (Byla by to pecka i bez toho půstu. :) )

Monstra jako dekorace.

post-27479-0-09539100-1456146561_thumb.jpg

Odesláno

Po čtyřtýdenním alkoholovém půstu je toto mana nebeská. (Byla by to pecka i bez toho půstu. :) )

Monstra jako dekorace.

attachicon.gifDSC_0621.JPG

BTW Po jednom už to cítím v hlavě. :)

Odesláno

Tak tohle je hroznej sajrajt, koupil jsem to ve výprodeji v makru za nejakejch 240 Kč litr. S velkým sebezaprenim to teda vypiju, ale vřele nedoporučuju.

post-8501-0-31047300-1456168172_thumb.jpg

Odesláno

Tak tohle je hroznej sajrajt, koupil jsem to ve výprodeji v makru za nejakejch 240 Kč litr. S velkým sebezaprenim to teda vypiju, ale vřele nedoporučuju.

Průmyslový rum,dobarvený lihovarnickým karamelem,vyrobený z vedlejších produktů.Nebrat. :devil:

Odesláno

Taky si pochutnávám na šeďáku, ročník 2015 od Zechmaistra z Velkých Bílovic. Poslední ročník se parádně vydařil, v sobotu jsme tam chutnali hromadu vzorků a co vzorek, to zážitek.

Odesláno

Jj, dvojka to byla :D

Celkem dobrý pivko. Pak teda ještě jednu pětku, Břevnovský Benedict, sázka na jistotu.

Klub je i můj lokál, vždycky když jsem v Praze je nezbytný se tam stavit. Kartu máš? :)

Návštěvník dabelM
Odesláno

Zastávka v pivotéce. Večer bude ve znamení Matuškových dobrot.

Zítra se budu stavovat v Brněnské pivotéce a dobroty od Matušky jsou na mém whilistu  :)

Navíc, majitel nosí Panerai :notworthy:  

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...