dan010 Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Bacardi Gran Reserva 8 letá v lounge na letišti v Las Palmas - docela příjemné překvapení, velmi jemný rum, trochu navoněný, ale celkově velmi dobrý, při čekání na let super. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Večer německo francouzského přátelství. Nevím, jestli jsem to napsal gramaticky sparávně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Džanek Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 V nedávno objevené vinotéce při menší detour po cestě z práce, jsem dneska našel luxusní nabídku Žufánka. Vzal jsem na košt Kontušovku a je skvělá!Krásné! Ve které vinotéce jsi to prosím našel ?Děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jimmy-Jimmy Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Kozlika v kozlovně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Krásné! Ve které vinotéce jsi to prosím našel ? DěkujiJe to ve Kbelích, na takovém malém náměstíčku naproti Bille. http://vinohruska.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sei Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Navnaděn místnimi borci jsem ochutnal rum Diplomatico Reserva Exclusiva a maximální chuťová spokojenost. Po dovolené si budu objednávat láhev (ve) s osmiletým domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Zlatej Bažant. Dobrej Bažant. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 (upraveno) Poprvé v tomhle vláknu, bohužel skoro nepiju ale teď jsem objevil Tatracaje a začíná mě zase pití bavit Zatím vede černý ale i ostatní super. Nevíte z hlavy kolik jich je? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 4. října 2016 uživatelem SCIFI Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Navnaděn místnimi borci jsem ochutnal rum Diplomatico Reserva Exclusiva a maximální chuťová spokojenost. Po dovolené si budu objednávat láhev (ve) s osmiletým domů.Chuti ti 12yo a ides objednavat 8yo? Radsej to predtym ochutnaj, aby si nebol sklamany. Rozdiel je obrovsky.Btw, nad 7yo ani neuvazuj, to je UM. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Poprvé v tomhle vláknu, bohužel skoro nepiju ale teď jsem objevil Tatracaje a začíná mě zase pití bavit Zatím vede černý ale i ostatní super. Nevíte z hlavy kolik jich je?Z hlavy ne, ale da se to snadno vygooglit.... Jj, cerny je nej... Chutove i voltove akorat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Nevíte z hlavy kolik jich je? Filipe, dělají se v 6 variantách.Buď ale opatrný, dokážou být hodně zrádný, když vypiješ o skleničku víc Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 V sesti? http://www.barfish.de/media/visuals/lp_tatratea_Banner.png Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 V sesti? http://www.barfish.de/media/visuals/lp_tatratea_Banner.png Ty voe, tak to mám hodně starou informaci. Koukám, že pracují na vývoji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 Dárek ze Slovenska, tak jsem zvědavej, jaký to bude Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Dneska na jistotu. Plznička. V pozadí to čekuje mini-me. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Kiwi, banan, jogurt, limeta (smoothie). Prekvapivo dobreeee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MR1990 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Charles & Duck, velmi dobree Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 6. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2016 Pracovná noc pri PC bude ešte dlha... Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 Abys ted rano od sebe odlepil rty, az si pujdes cistit zuby :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matt81 Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. října 2016 akurat ze toto ma daleko od likeru "lepaku"...jedna sa v podstate iba o velmi mierne ochuteny rum, 35% volume ale je pravda ze ked som tu u nas nedokazal zohnat Chamarel, kupil som akoze podobny vanilkovy New Grove...a to teda bolo hnusne nepitne lepidlo uz po prvom glgu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se