utrejch Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Ctyri flasky ruzneho shirazu. Budu degustovat ...
Muffik Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 svoji jabkovici ... viz PF 2009
New X-Bob Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 (upraveno) teď Becherovka, na slehnutí, uff a čumím na stránky Nomos... Upraveno 31. prosince 2008 uživatelem New X-Bob
mnovace Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 od oběda mojito pak cuba libre a sekt teda jestli se to tak píše
Ghill Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Ked uz mame ten silvester - Moet et Chandon ci co to je. Ale este sa len chladi, ma pred sebou este chvilku
giptrick Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 Nejdřív jsem měl flašku rulandu, pak veltlín a teď si dávám vlašáček. Vše domácí výroba.
New X-Bob Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2008 nýčko už Bohemka....nebudu to sušit do půlnoci
Aldo Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 Pro včerejšek a dnešek to byla metaxa*****. Zarazilo mě, kolik mých vrstevníků nad tím ohrnuje nos a přitom zelená nebo tuzemák jim nedělá problém. Holt asi budu z jiného těsta.
New X-Bob Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 hele, nekéruj do tuzemáka Komu smrdí rum, tomu smrdí práce!
David_B Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 hele, nekéruj do tuzemáka Komu smrdí rum, tomu smrdí práce! rum jsem si teď po dlouhé době koupil a chlemtám ho v čaji a kávě....silvestra ale trávím u nějaké whisky..jméno v tuto chvíli nevím
Conrad Odesláno 1. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2009 (upraveno) Jak je anatomicky známo člověk má tvrdé a měkké patro.Takže na to měkké Tarapaca sekt Chardonay grand reserva 2007 brut a aby to tomu tvrdému nebylo líto že přichází zkrátka prokládám to Cutty Sarkem Upraveno 1. ledna 2009 uživatelem Conrad
Olda Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 hele, nekéruj do tuzemáka Komu smrdí rum, tomu smrdí práce!
bandicoot Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Mám tu nenačatou šedesátiprocentní rýžovou pálenku Gekkeikan... Bez parťáka jí načínat nebudu. Možná na sraz bych ji vzal... Takže popíjím nízkotučný (dvacetiprocentní) kanárský medový rum. Doma obecně nemám s kým... Takže nadělenou rakouskou hruškovici a ukrajinskou samohonku jsem přidal k bombajskému safíru do baru v práci ;-)
Conrad Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Mám tu nenačatou šedesátiprocentní rýžovou pálenku Gekkeikan... Bez parťáka jí načínat nebudu. Možná na sraz bych ji vzal... Takže popíjím nízkotučný (dvacetiprocentní) kanárský medový rum. Doma obecně nemám s kým... Takže nadělenou rakouskou hruškovici a ukrajinskou samohonku jsem přidal k bombajskému safíru do baru v práci ;-) S kým se vždy najde,já občas piji s jezevčíkem.
Leo Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 LAUDERS fines scotch whisky + gigant zelené olivy s papričkou
Kalifx Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Já už zase portský... tentokrát Rozés Tawny.
GlenAffric Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Talisker 10yo Loni v létě jsem byl v Taliskeru v palírně na ostrově Skye. Prohlídka mimořádně zajímavá, a to i proto, že nám před jejím startem nalili panáka Taliskeru 10y.o., žena single malt nepije, a tak jsem měl dva nalačno a bylo to znát. Mají tam, bejci, ve vchodu do palírny schválně zvýšený práh a tam se ukáže.
Conrad Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Odesláno 3. ledna 2009 Já už zase portský... tentokrát Rozés Tawny. Hrdinové nevymřeli
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se