Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ale tak se do toho nemusíš nutit :) Jestli se single začínáš, tak se neorientuj na tadyty kouřové, ale zkus něco lehčího. A pokud bys přesto chtěl kouřové, tak zkus toto Já jsem si sice flašku tadytoho nekoupil, ale koštoval jsem to a je to jemnější než ty whisky z Islay.

edit: ale ta tulipánová sklenička je naprostá nutnost, fakt je to rozdíl.

Upraveno uživatelem miccalek
Odesláno

Nejdřive jsem byl trochu naštvaný, protože je pátek a já musím být doma, ráno v sedm mám cvičák. A teď druhá flaška Porto Ruby u Sněženek a docela pohoda :wine:

post-364-009898500 1290198393.jpg

Odesláno

Ron Zacapa 23 Anos, mňam ....

Teď maji v jednom e shopu (nemůžu si vzpomenout kde) akci, že 7 kusů za cenu 6 a pak vychází litrová lahev na krásných 1100 kč, což je za tenhle kousek paráda :)

Jinak na večer se tu na mě směje lahev Matusalemu, tak se těšim jak malej kluk :)

post-4275-038543000 1290276891.jpg

• Dát hlas 1
Odesláno

Dnes zrovna Rulandské Šedé pozdní sběr. Je to fakt dobrůtka. Za chvíli začíná v televizi Bond a jeho Omegy...Quantum of Solace. Ale vodkou a Martini už dnes nebudu, asi zůstanu u toho bílého.

Odesláno

Teď maji v jednom e shopu (nemůžu si vzpomenout kde) akci, že 7 kusů za cenu 6 a pak vychází litrová lahev na krásných 1100 kč, což je za tenhle kousek paráda :)

Jinak na večer se tu na mě směje lahev Matusalemu, tak se těšim jak malej kluk :)

Zacapa : pre mňa naj... rum.

Odesláno

Beneš dělá dobrýho Aurelia, problém u něj je, že je strašně brzo vyprodanej...

Já dopíjím šrot- italskou směsku od Paladina- Cabernet a Malbec 2003, nic moc

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...