Jeronimo Odesláno 28. června 2015 Nahlásit Odesláno 28. června 2015 Mňam Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník dabelM Odesláno 1. července 2015 Nahlásit Odesláno 1. července 2015 Včera jsem si dal v Central Parku tento Summer Ale... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Liqid Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 plech Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 (upraveno) Matouše z Černé hory, z pípy od pivovaru Litovel se štítkem Bernard v zavřené hodpodě od které mám naštěstí klíče. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 4. července 2015 uživatelem roura74
mondeo2 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Tak panáček má klíče vod hospody a neřekne ...........přijeďte............
roura74 Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 Příště . Akorát je to prdel světa a policie se sem odváží jen s Urnou. Sent from my iPhone using Tapatalk
geometr Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 To nepiješ. To sis dal jednoho panáka.
Návštěvník dabelM Odesláno 4. července 2015 Nahlásit Odesláno 4. července 2015 (upraveno) plechPo všech těch IPAch a americkéch lagrers mě právej točenej českej ležák chybí, snad mě ve Výčepu na stojáka přivítají s Beskydským ležákem na čepu :-) Upraveno 4. července 2015 uživatelem dabelM
Ondras_CZ Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 domácí mojito přišlo vhod! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Maxel Odesláno 7. července 2015 Nahlásit Odesláno 7. července 2015 (upraveno) Snad nebude vadit, když to tentokrát odlehčím jedním nealko - domácí citrónovo-pomerančová limonáda.Skoro 3 litry - včera spácháno, jen zasyčela a už je fuč. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. července 2015 uživatelem Maxel
Murphy97 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Tak jsem se odhodlal ji vcera otevrit. Po 31 letech. RETRO jak svina :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
guzmic Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Tak jsem se odhodlal ji vcera otevrit. Po 31 letech. RETRO jak svina :-)Tohle je paráda, něco takovýho bych rád ochutnal. :-D Jaká je? Nebo byla...:-D
roura74 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Loňská zásoba ořechovky je pryč. Čas založit na novou várku. Sent from my iPhone using Tapatalk
Murphy97 Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 Tohle je paráda, něco takovýho bych rád ochutnal. :-D Jaká je? Nebo byla...:-DKdyz reknu, ze mi chutna a neni na ni nic rusiveho, tak to jeste neznamena, ze to tak je, neb nejsem zrovna znalec.U stolu se ale vsichni shodli, ze je OK. Je ji stale 3/4 litru, mas-li cestu do Prahy a okoli, rad se podelim!
guzmic Odesláno 11. července 2015 Nahlásit Odesláno 11. července 2015 (upraveno) Kdyz reknu, ze mi chutna a neni na ni nic rusiveho, tak to jeste neznamena, ze to tak je, neb nejsem zrovna znalec.U stolu se ale vsichni shodli, ze je OK. Je ji stale 3/4 litru, mas-li cestu do Prahy a okoli, rad se podelim!Bude dobrá to je jasné. Koštoval bych rád ale bohužel to mám 400km. Já to dělím jednoduše: parádní, dá sa vypit a nedá se ani řitů piť. :-D Upraveno 11. července 2015 uživatelem guzmic
Maxel Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Tak jsem se odhodlal ji vcera otevrit. Po 31 letech. RETRO jak svina :-)Dobrej ročník (můj)
DavidLC Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 To je ale velka dobrota, asi jsem nasel novyho favorita!Jsem ho měl v této lahvičce, už několikrát, zatím jsem nenašel lepší. Ale hledám :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
roura74 Odesláno 13. července 2015 Nahlásit Odesláno 13. července 2015 Na doporučení kamaráda jsem testl v baru tenhle, pro mne neznámý, rum a musím říct, že se poohlédnu po po flašce. Hodně dobré pití se zajímavou hisorií. Sent from my iPhone using Tapatalk
warann Odesláno 14. července 2015 Nahlásit Odesláno 14. července 2015 Když jsem teď trávil 2 týdny v Bretani a Normandii, byl jsem úplně nadšenej z jejich ciderů, zatímco ty u nás mi přijdou dost hnusný. Teprve dodatečně jsem zjistil, že zatímco francouzská varianta musí být vždy vyrobená z čerstvé lisované jablečné šťávy a není možné používat koncentráty, tak u anglického typu je povoleno používat jablečný koncentrát, přidávat vodu, aromata nebo další náhražky. Takže u nás se běžně prodávají cideru anglického typu, navíc ještě ne moc povedené. Jen pro úplnost, ve Francii jsou takřka výlučně v lahvích na sekt, vč. "bouchacího" uzávěru. Vůně i chuť jablek je velmi výrazná. Škoda, že u nás nejsou tyto varianty moc dostupné. Jinak dále viz zdroj: http://ekonomika.idnes.cz/prumyslove-cidery-v-testu-mf-dnes-propadly-fkv-/test.aspx?c=A150713_162826_test_nio
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se