Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyto dva kousky a zakusuju domácí slaninu. B-) Jak málo stačí ke štěstí...

Dobry vkus :),

tento pivovar mam co by kamenem dohodil

Odesláno

Hmm.  čaj se zázvorem.   Nachrchlanej... :giljotiini:

Návštěvník YPO
Odesláno

Jaký je?

co sem lemtal za posledních cca 14 dní bych seřadil takle (od nejlepčího) ---- ten první je bezkonkurenční ..... bych toho vypil ***ón

Odesláno (upraveno)

Máš vyšší frekvenci než já :). Diky za tip, vyzkousim :)

Kde kupujes?

Upraveno uživatelem Ondrej71
Odesláno

Dnes se mi, nevím proč, zdálo, že jsem pil pomerančové víno a bylo super :) . Tak jsem teď pohledal na internetu a nevyrábí se a když tak je to prý hrozný humel. Našel jsem ale nějaký pomerančový likér Cointreau a hned jsem na to dostal chuť. Pije někdo?

Odesláno

Dnes se mi, nevím proč, zdálo, že jsem pil pomerančové víno a bylo super :) . Tak jsem teď pohledal na internetu a nevyrábí se a když tak je to prý hrozný humel. Našel jsem ale nějaký pomerančový likér Cointreau a hned jsem na to dostal chuť. Pije někdo?

Zkus se podívat na Gran Marnier. Používám ho sice primárně na vaření-flambování (francouzké palačinky), ale asi by se to dalo i pít :)

http://destilaty.heureka.cz/grand-marnier-cordon-rouge-0_7-l/

Odesláno

Dnes se mi, nevím proč, zdálo, že jsem pil pomerančové víno a bylo super :) . Tak jsem teď pohledal na internetu a nevyrábí se a když tak je to prý hrozný humel. Našel jsem ale nějaký pomerančový likér Cointreau a hned jsem na to dostal chuť. Pije někdo?

to snad dává jen do michacek,ne?
Odesláno

Našel jsem ale nějaký pomerančový likér Cointreau a hned jsem na to dostal chuť. Pije někdo?

v lete to davam do margarity ked sa mi chce sejkovat. Skusal som aj ciste, no cely vecer sa to pit neda. Stamprla na chut ako maskrta je ok :)
Odesláno (upraveno)

Dneska 3 piva a 2,5 vína (0,7)... není to už alkoholismus.. ?

Zítra mám prac. pohovor, tak se mírním...

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Docela příjemný překvapení z Náchoda, po těžším večeru, jako příprava na vaření

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...