Maxel Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 buď rát, že to babička nevotevřela .... možná bys nebyl na světěJo, taky jsem si oddychl když jsem jí uviděl. Bylo to určitě vofous. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Roura : Hmm, to neděláš dobře ("Jaromíre") Míchat to , to není zrovna moc dobrééé.....To budu vědět až ráno. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Njn,to už je obvykle pozdě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 prazdroj a pak přijde na řadu na chutovka v podobě panacku Glenlivet 21yo archive... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Ježíšek přines nějaký medajle.. pitný je to... Až skoro škoda pro plzeňskej jazyk... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Tak HAPPY NEW YEAR! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Ježíšek přines nějaký medajle.. pitný je to... Až skoro škoda pro plzeňskej jazyk... Jen si dej. Taky si dnes nestěžuji. Já Moravan, původem ze Slovácka chlemtám dnes Plzničku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Není nad to ,když krásně řetízkuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Už jsem to Tu dnes dával, Bernard, Plzeň a slivovici. :-) Možná aj víno lupnu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Dej pokoj,taková kombinace by mě dnes asi usmrtila .Možná tak před 15 léty .... , a níže .... - Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 Tak jsem to načal se sousedkou, která je koňaková a říkala, že dobrý. Za mě taky dobrý, takový jemný. Ale rum je rum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 31. prosince 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2015 No do p*dele a jak tohle asi může dopadnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bladerunner Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 No, do p*dele snáď nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobi Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Hmm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Je mi dnes dobře, páč jsem dal jen tohle a sklenku sektu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DavidLC Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Rýňák od Kolby jsem kdysi (za Sazky) měl často a byl luxusní.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Po 6 letech ve sklepu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Najvyssi cas otvorit a vypit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 No, mozno ten cas uz aj pominul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vwtyp11 Odesláno 1. ledna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2016 Nene optimální doba až 8 let, tahle je OKPřekvapil me ryzlink s dobou až 20 let Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se