Maxel Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Je vynikající. Sice nemam tolik srovnání, ale je akorát silnej, ne moc sladkej a chuťově jemnej. Navíc super flaška Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 (upraveno) Taky jsem si ho zakoupil a teďka mám Plantation XO na nejvyšší příčce mezi rumy Upraveno 1. dubna 2016 uživatelem dabelM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 Něco na tom bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 1. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2016 APA Philipp z Frýdlantu, dá se Etiketa pěkná, jen to Hoši v koši zní trochu přihřátě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Dnes jsem si udělal krátkou vyjížďku do HK, v kempu na Stříbrňáku jsem měl rande s majitelem jedné amatérské vestavby do dodávky Peugeot. Náhodou jsem někde našel fotky a byl jsem tak ohromen profesionalitou, že jsem majitele kontaktoval a dnes byl shodou okolností v našich končinách. Před výsledkem hluboce smekám, snad jedinou připomínku bych měl k zavěšení postelí, to mi přišlo o něco víc amatérské než zbytek, který je dokonalý. Pán to chtěl nechat udělat v několika profesionálních firmách, ale žádná nebyla ochotna to udělat přesně podle jeho požadavků, tak si to udělal sám a výsledek je úžasný! Fantasticka je jediná úprava, kterou udělal pro manželku, které vadilo otevírání těžkých odšupovacích dveří - udělal do nich ještě běžné, křídlové, zpracování by se u něj mohl učit i výrobce auta... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Eeeee.....a z coho toho vlastne pijes ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michelin Odesláno 2. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2016 Tady takovy nedavny vyber.Tohle Diplomatico horsi, jak uz jsme diskutovali.Presidente je muj oblibenec.A Pyrat velmi prijemne prekvapeni. To citrusove aroma je okouzlujici. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 5. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. dubna 2016 Konečně se dá sedět na zahradě. Začátek Aperol sezóny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace.Rimmer Odesláno 6. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2016 Já jsem si dnes načal Dimple 15 - kterou jsem asi před rokem dostal jako dárek a mužu vám pánové říci, udělal jsem dobře... je božská :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 (upraveno) cachaca Upraveno 9. dubna 2016 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 tak dnes u telky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Točené Starobrno a hruškovici ve slovenské krčmě. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Večeře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Ještě fotka a dnes fandíme Zlínu. B-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Večeře.Karkulka výborná...mám tu 3 červený ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Ještě fotka a dnes fandíme Zlínu. B-)fandíme Plzni :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eklektik Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 tak dnes u telky...Jak to vidim, hned si vzpomenu na stare dobre casy v DK. Bohuzel ten exportni se dela i v Polsku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guzmic Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 fandíme Plzni :-PPlzeň..... To je nějaká dědina u prahy ne?Fandí radši Zlínu, tam je pořádný hokej aj fotbal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Jak to vidim, hned si vzpomenu na stare dobre casy v DK. Bohuzel ten exportni se dela i v Polskuto nevím, co je to made of...ale distribuce Budvar...ale šmakuje dobře guzmič: mno nevím..v obojím jsme dál ;-) ale na to ser...na zdraví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 9. dubna 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2016 Dneska lidovku - RumBakoule. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se