Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Dnes jsem si udělal krátkou vyjížďku do HK, v kempu na Stříbrňáku jsem měl rande s majitelem jedné amatérské vestavby do dodávky Peugeot. Náhodou jsem někde našel fotky a byl jsem tak ohromen profesionalitou, že jsem majitele kontaktoval a dnes byl shodou okolností v našich končinách. Před výsledkem hluboce smekám, snad jedinou připomínku bych měl k zavěšení postelí, to mi přišlo o něco víc amatérské než zbytek, který je dokonalý. Pán to chtěl nechat udělat v několika profesionálních firmách, ale žádná nebyla ochotna to udělat přesně podle jeho požadavků, tak si to udělal sám a výsledek je úžasný! Fantasticka je jediná úprava, kterou udělal pro manželku, které vadilo otevírání těžkých odšupovacích dveří - udělal do nich ještě běžné, křídlové, zpracování by se u něj mohl učit i výrobce auta...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady takovy nedavny vyber.

Tohle Diplomatico horsi, jak uz jsme diskutovali.

Presidente je muj oblibenec.

A Pyrat velmi prijemne prekvapeni. To citrusove aroma je okouzlujici.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...