Jeronimo Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Pivo :-DBohuš už toho jarka nechej, pro alkáča je aj plast dobrý... :-DV pohodě, už jsem si včera vybil zlost na limitce Karla IV, petky stejně došly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 24. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. května 2016 Nocuju v Opavě, tak Opavský čtyřboj ve Sladovně:Opavský korbel 11 %Ginger ALE 12 %Nakuřované 14 %Columbus IPA 15 % Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 26. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. května 2016 stále něco po ruce, teda....na ruce http://www.novinky.cz/muzi/404116-hodinky-s-kapkou-nejstarsiho-a-nejdrazsiho-rumu-na-svete.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 27. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. května 2016 Tož tak.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Leffe može byť . U nás ho v jednej krčme majú aj čapované asi si tam skočím . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 jj, je dobry, cepovany muze byt supr, to jsem nikdy nemel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 ejla Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 (upraveno) jj, je dobry, cepovany muze byt supr, to jsem nikdy nemel..cepovany leffe měl tchán v restauraci. Smakulada jako prase jen bylo drazsi trochu. Tak to lidi moc nepili. tak teď tam má hoegaarden, Stellu a Staropramen. Upraveno 28. května 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 28. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2016 Opět pivo. A slivku. Tu nefotím, je bezbarvá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
honzyk Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Dneska montánu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Pivo :-DBohuš už toho jarka nechej, pro alkáča je aj plast dobrý... :-DJsem to objevil až teď,vyloudilo mi to úsměv na tváři.Dnes Radegasta ,pochopitelně ze skla :-) A samozřejmě že dvanáctku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dabelM Odesláno 29. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2016 Nachmelená Opice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olson21 Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Dají se k sobě chuťově srovnávat rumy Pyrat a Don papa??? Potřebuju něco, co by bylo zhruba stejné jak chuťově, tak i cenově jako pyrat. Upraveno 30. května 2016 uživatelem olson21 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 (upraveno) Heh, zrovna v sobotu jsem oba ochutnal na pivě s otcem. Don Papa mi přišel výrazně voňavější a než jsem se napil, měl jsem obavu z chuti podobné 7yo Legendario = hodně sladké. Ale nastalo se, chuťově to bylo velmi příjemné a vyvážené pití. Naproti tomu Pyrat má už na počuch větší alkoholovou stopu a ta se projeví i na chuti, je trochu "drsnější" než Don Papa. Oba bych ale zařadil na seznam dobrého pití, jen kdybych si měl vybrat, šel bych do Dona. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 30. května 2016 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 30. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. května 2016 Když už jsme u těch rumů - někomu, pro koho je prozatimní TOP Plantation 20th Aniv. XO doporučíte zkusit 23yo Zacapa Centenario?Nedávno jsem 2x po sobě na Zacapu neslyšel zrovna chválu, ale sám jsem ho ještě neochutnal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Heh, zrovna v sobotu jsem oba ochutnal na pivě s otcem. Don Papa mi přišel výrazně voňavější a než jsem se napil, měl jsem obavu z chuti podobné 7yo Legendario = hodně sladké. Ale nastalo se, chuťově to bylo velmi příjemné a vyvážené pití. Naproti tomu Pyrat má už na počuch větší alkoholovou stopu a ta se projeví i na chuti, je trochu "drsnější" než Don Papa. Oba bych ale zařadil na seznam dobrého pití, jen kdybych si měl vybrat, šel bych do Dona.Pyrat je s hodně pomerančovou dochutí...oproti tomu Don Papa je takový "klasičtěší" rum...ale dobrý podle mě. Každopádně Pyrat se určitě vyplatí ochutnat a pokud ho budeš pít s přítulkyní/manželkou, bude tě mít ještě radši. Ženským Pyrat chutná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lihard Odesláno 31. května 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. května 2016 Když už jsme u těch rumů - někomu, pro koho je prozatimní TOP Plantation 20th Aniv. XO doporučíte zkusit 23yo Zacapa Centenario?Nedávno jsem 2x po sobě na Zacapu neslyšel zrovna chválu, ale sám jsem ho ještě neochutnal.No Zacapa 23 průser určitě není IMHO...spíš ho pomlouvají proto, že byl hodně zmiňován jako "nejlepší" rum na světě a pak se asi trochu podle některých recenzí zhoršil, ale pití je to určitě dobré. Pro mě je P20 senzoricky trochu příjemnější. Zacapa v Makru v akci za nějakých 1100,- Kč/Lt. Dobrý kauf myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooosta Odesláno 1. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. června 2016 pred obedom dajaky ten dobry vyprostovak... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Dneska je to jasné. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimak Odesláno 3. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. června 2016 Ten glenlivet ani neotvaraj, nestoji za moc. Ale ked sa posunies trocha dozadu tak to uz je ina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se