Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Heh, zrovna v sobotu jsem oba ochutnal na pivě s otcem. Don Papa mi přišel výrazně voňavější a než jsem se napil, měl jsem obavu z chuti podobné 7yo Legendario = hodně sladké. Ale nastalo se, chuťově to bylo velmi příjemné a vyvážené pití. Naproti tomu Pyrat má už na počuch větší alkoholovou stopu a ta se projeví i na chuti, je trochu "drsnější" než Don Papa. Oba bych ale zařadil na seznam dobrého pití, jen kdybych si měl vybrat, šel bych do Dona.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Heh, zrovna v sobotu jsem oba ochutnal na pivě s otcem. Don Papa mi přišel výrazně voňavější a než jsem se napil, měl jsem obavu z chuti podobné 7yo Legendario = hodně sladké. Ale nastalo se, chuťově to bylo velmi příjemné a vyvážené pití. Naproti tomu Pyrat má už na počuch větší alkoholovou stopu a ta se projeví i na chuti, je trochu "drsnější" než Don Papa. Oba bych ale zařadil na seznam dobrého pití, jen kdybych si měl vybrat, šel bych do Dona.

Pyrat je s hodně pomerančovou dochutí...oproti tomu Don Papa je takový "klasičtěší" rum...ale dobrý podle mě. Každopádně Pyrat se určitě vyplatí ochutnat a pokud ho budeš pít s přítulkyní/manželkou, bude tě mít ještě radši. Ženským Pyrat chutná.

Odkaz ke komentáři

Když už jsme u těch rumů - někomu, pro koho je prozatimní TOP Plantation 20th Aniv. XO doporučíte zkusit 23yo Zacapa Centenario?

Nedávno jsem 2x po sobě na Zacapu neslyšel zrovna chválu, ale sám jsem ho ještě neochutnal.

No Zacapa 23 průser určitě není IMHO...spíš ho pomlouvají proto, že byl hodně zmiňován jako "nejlepší" rum na světě a pak se asi trochu podle některých recenzí zhoršil, ale pití je to určitě dobré. Pro mě je P20 senzoricky trochu příjemnější. Zacapa v Makru v akci za nějakých 1100,- Kč/Lt. Dobrý kauf myslím.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...