pebe Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 a ráno si dát Ibalgin na bolest hlavy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Včerejší ochutnávka dodávky od Wrcha, dikyAkorát mi tam chybí Double Dutch Indian TonicJá moc děkuji. A co říkáš na Marconiho? A tak celkově.. Ten tonic Ti chybí jen na fotce, nebo nedojel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 (upraveno) Samo jen na fotce. Hendrick?s je jasné nejjemnější. Marconi ma vic jehlicnatou chut, chutnál hodne, ale je vic klucici, holky pily H. Baoruco paradni, akorát odpadla ta kovová 21, ale na chut to nemělo vliv Btw. Viděl sem 1,75l Hendrick?s, to je nějaká limitka? Upraveno 15. ledna 2018 uživatelem Moty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 15. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2018 Heh, ta jednadvacítka mi taky upadla, hned po vybalení Každopádně skvělej rum! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 18. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2018 Včera jsem byl v Hradci na degustaci rumů. Rumy jsem nikdy nepil, ale tohle mne tak nakoplo, že začnu. Presidente, Dictador, Bávaro, Ophyum, Real McCoy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Na splín je nejlepší pokecat si se strejdou nimrodem a jít spat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Plzeň, nefiltrovaná+nepasterzovaná, přímo z pivovaru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škardík Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Já si včera pošmák:) A tenhle jsem si nejspíš zamiloval, ale uvidím až zdegustuju celou lahvinku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 19. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. ledna 2018 Kokosové šílenství Já spíš pokukuju po těch Millonario 15 a XO co tam máš Takhle se mi už hned tak nesejdou. Jameson Black Barrel je hodně jednorozměrnej, možná za to můžou ty vypálený sudy.Redbreast 12 mi v současnosti ze všech irskejch, který nečarujou s ležením v ex-cokoli sudech, vyhovuje snad nejvícTeeling Small Batch úplně kouzelně reaguje na rozkápnutí (přijde o nezvyklé tóny ex-rumu ze sudů, ale uchová si charakter)Z Teeling Single Grain jsem úplně na větvi, mj. díky tomu až koňakovému tělu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
škardík Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 (upraveno) No Millonario XO vedlo žebříček než jsem si dal Plantationa. Ale je dost možný že už jsem byl ovlivnenej tím, že to byl poslední vzorecek před odchodem a už mi to nemyslelo úplně jasně Upraveno 20. ledna 2018 uživatelem škardík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Vždyť to je dobrej rum, dřív jsem na něj přísahal, nějak mi ale časem přestal šmakovat, což je spíš můj problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunman Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Tak jsem neodolal a něco na domácí pití koupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wrch Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Samo jen na fotce.Hendrick?s je jasné nejjemnější. Marconi ma vic jehlicnatou chut, chutnál hodne, ale je vic klucici, holky pily H.Baoruco paradni, akorát odpadla ta kovová 21, ale na chut to nemělo vliv Btw. Viděl sem 1,75l Hendrick?s, to je nějaká limitka? Heh, ta jednadvacítka mi taky upadla, hned po vybalení Každopádně skvělej rum! Ahoj chlapi, sakra, to je mi moc líto a omlouvám se. Jde to nějak přidělat? Jinak ten rum je totální pecka a jsem moc rád, že chutná i Vám...Děkuji a přeji hezký víkend, Michal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Michale, no stress, na chut to nema vliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2018 Asi tak. Vůbec to neřeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Potkan Odesláno 21. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2018 Na zahrati Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VENDO Odesláno 22. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. ledna 2018 Neznám lepší pití než tequila stříbrná a hezký s citronkem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
walter10 Odesláno 23. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2018 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Otec a syn, nebo velkej a malej brácha? %) Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 28. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2018 Člověče spíš fotr - já tady tu 20 sice ohundrávam (tohle slovo je fakt virus), ale ten rozdíl bude velkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se