Happy88 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Nacaty sou uz oboje, rozdil tam je prevlikej. Ta Grande reserve je takova svezi a ovocna. Zadnej klenot, ale vzhledem ke sve cene velice dobry piti. 20 je jina liga, jako dle meho chutoveho nazoru spolu s Danish Navy od A.H.Riise asi nejlepsi rumy co sem zatim pil. Sent from my iPhone using Tapatalk
Happy88 Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Btw. ?Ohundravam? to co znamena? Sent from my iPhone using Tapatalk
dr.sphinx Odesláno 29. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 29. ledna 2018 Chytil jsem to od slovenských kolegů. Nedávno jsem se přistihl, že to normálně cpu do češtiny http://slovnik.azet.sk/pravopis/slovnik-sj/?q=hundra%C5%A5
svlack Odesláno 31. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 31. ledna 2018 Pánové, jedu o víkendu do Punta Cana, Dominikánská republika .............. co, dobrého doporučujete přivézt v láhvi, nějaké tipy co přivézt ( na rozdávání i na osobní spotřebu) ? Budu rád za každou odpověď.
Harwey Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 Nazdravie!Sladke je dobre Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 14. února 2018 Nahlásit Odesláno 14. února 2018 (upraveno) Bílé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. února 2018 uživatelem Jeronimo
Harwey Odesláno 16. února 2018 Nahlásit Odesláno 16. února 2018 Dnes taketoNazdravie! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 Dalsia malinovka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 pivko Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bandicoot Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 To jsou samý mazácký pití tady... Co říkáte na Božkov Republica? Na mě to vykouklo v Makru, na pohled povedenou sexy půllitrovku jsem hned vzal a rum je to dobrej. Budu za křupana, ale pro mě je to takovej takovej stolní Zacapa bez přívlastku. Voňavej, sladkej a na chuti příjemnej rum.
eskimak Odesláno 21. února 2018 Nahlásit Odesláno 21. února 2018 ...takovej takovej stolní Zacapa bez přívlastku... dik, som si poprskal telefon
odjinud Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Taky jsem na to v krame koukal, ale pockam na reference. Shazuje to, ze to ma jen 38 %. Samozrejme je to v realu zanedbatelne, ale pocitove je to jako nosit Seiko 5 :-)
cema Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Teď jsem ho koupil v Bille, ale ještě musím řídit večer zkusím. ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Argon Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Teď jsem ho koupil v Bille, ale ještě musím řídit večer zkusím. ;-) parada a hned napis jaky je :-). Zrovna jsme se o nem s kolegou dnes bavili... stale mi tvrdi, ze to bude blend s nasim bramborovym, ja mu tvrdim, ze ne... Ze by mel byt sice blend, ale pouze trinovy. Udajne ze 3 - 8 letych rumu...
Marfus Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Mám to rád Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lion Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 parada a hned napis jaky je :-). Zrovna jsme se o nem s kolegou dnes bavili... stale mi tvrdi, ze to bude blend s nasim bramborovym, ja mu tvrdim, ze ne... Ze by mel byt sice blend, ale pouze trinovy. Udajne ze 3 - 8 letych rumu...A z jakých rumu, odkud?? Kdo to míchal? Ale za 3 kila budiž
Honza Č. Odesláno 22. února 2018 Nahlásit Odesláno 22. února 2018 Matovej caj, teď aktualne úplně nejradši :-) Sent from my iPhone using Tapatalk
Argon Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 A z jakých rumu, odkud?? Kdo to míchal? Ale za 3 kila budiž Mrkni sem - https://retailek.mediar.cz/2018/02/20/plzensky-stock-uvadi-trtinovy-rum-bozkov-republica-exclusive-hlavne-pro-mlade/ Kdo a kde to míchá netuším.... ale za 0,5 l cena 260,- není špatná. Uvidíme jaký bude. Prubnu ho.
cema Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 http://www.atbars.com/2018/02/16/rada-bozkov-je-bohatsi-o-trtinovy-rum/ ...ještě jsem to nestih vyzkoušet, snad dnes...
cema Odesláno 23. února 2018 Nahlásit Odesláno 23. února 2018 Tak ten Bozkov je hodne sladkej, navonenej, karamelky.... nejvic mi asi pripomina Bucanero Elixir
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se