Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nacaty sou uz oboje, rozdil tam je prevlikej. Ta Grande reserve je takova svezi a ovocna. Zadnej klenot, ale vzhledem ke sve cene velice dobry piti. 20 je jina liga, jako dle meho chutoveho nazoru spolu s Danish Navy od A.H.Riise asi nejlepsi rumy co sem zatim pil.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Pánové, jedu o víkendu do Punta Cana, Dominikánská republika .............. co, dobrého doporučujete přivézt v láhvi, nějaké tipy co přivézt ( na rozdávání i na osobní spotřebu) ? Budu rád za každou odpověď.

• po 2 týdnech...
Odesláno

To jsou samý mazácký pití tady... Co říkáte na Božkov Republica? Na mě to vykouklo v Makru, na pohled povedenou sexy půllitrovku jsem hned vzal a rum je to dobrej. Budu za křupana, ale pro mě je to takovej takovej stolní Zacapa bez přívlastku. Voňavej, sladkej a na chuti příjemnej rum.

Odesláno

Taky jsem na to v krame koukal, ale pockam na reference. Shazuje to, ze to ma jen 38 %. Samozrejme je to v realu zanedbatelne, ale pocitove je to jako nosit Seiko 5 :-)

Odesláno

Teď jsem ho koupil v Bille, ale ještě musím řídit večer zkusím. ;-)

parada a hned napis jaky je :-). Zrovna jsme se o nem s kolegou dnes bavili... stale mi tvrdi, ze to bude blend s nasim bramborovym, ja mu tvrdim, ze ne... Ze by mel byt sice blend, ale pouze trinovy. Udajne ze 3 - 8 letych rumu...

Odesláno

parada a hned napis jaky je :-). Zrovna jsme se o nem s kolegou dnes bavili... stale mi tvrdi, ze to bude blend s nasim bramborovym, ja mu tvrdim, ze ne... Ze by mel byt sice blend, ale pouze trinovy. Udajne ze 3 - 8 letych rumu...

A z jakých rumu, odkud?? Kdo to míchal? Ale za 3 kila budiž

Odesláno

A z jakých rumu, odkud?? Kdo to míchal? Ale za 3 kila budiž

Mrkni sem - https://retailek.mediar.cz/2018/02/20/plzensky-stock-uvadi-trtinovy-rum-bozkov-republica-exclusive-hlavne-pro-mlade/

Kdo a kde to míchá netuším.... ale za 0,5 l cena 260,- není špatná. Uvidíme jaký bude. Prubnu ho.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...