Přejít na obsah

Co pijete?

31682

Doporučené příspěvky

Kluci, budu doplňovat zásoby. Spíš rutinní záležitosti, ale zkusil bych nějakej (nižší) střední rum - řekněme plus mínus sedmikilo, možná litr, mimo standardní proud, tam mám celkem napito. Obecně mám slabost pro Guyana/Demerara, Kolumbii a Peru, ale vlastně se nebránim ničemu.

Takže pokud máte někdo nějakou značku, o který jste přesvědčený, že to je bomba, ale furt to lidem neúspěšně cpete, sem s tím :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci, budu doplňovat zásoby. Spíš rutinní záležitosti, ale zkusil bych nějakej (nižší) střední rum - řekněme plus mínus sedmikilo, možná litr, mimo standardní proud, tam mám celkem napito. Obecně mám slabost pro Guyana/Demerara, Kolumbii a Peru, ale vlastně se nebránim ničemu.

...

Já bral teď v poslední várce trochu na blind tuten ? Quorhum Ron solera 12yo.

https://destilaty.heureka.cz/quorhum-ron-solera-12y-0_7-l/

Zatim jsem to nekřápnul, ale moje patro stejně nejni vypovídající, tak na to jen kdyžtak mrkni ;)

061fa1720ad28f9429b69fab6bc7e533.jpg

Odkaz ke komentáři

Takže pokud máte někdo nějakou značku, o který jste přesvědčený, že to je bomba, ale furt to lidem neúspěšně cpete, sem s tím :)

Ja ted piju blue mauritius gold a neni to spatny, doporucuji.
Odkaz ke komentáři

To je jiné pití, než levný "gruziňák" ... Ararat Nairi 20yo

Jestli ti chutnalo tohle, tak vřele doporučuju Old Kalheti 10YO za babku, nebo Sarajishvilli XO, ci levnejsi VSOP. Tyhle tri mam stabilne v baru. Nejlepsi pomer cena/vykon ma Kakheti ;) jenom mi to upiji pritelkyne. Upraveno uživatelem cuborg
Odkaz ke komentáři

Jestli ti chutnalo tohle, tak vřele doporučuju Old Kalheti 10YO za babku, nebo Sarajishvilli XO, ci levnejsi VSOP. Tyhle tri mam stabilne v baru. Nejlepsi pomer cena/vykon ma Kakheti ;) objednavam ho tady: https://www.geovino.eu/epages/62122839.mobile/?ObjectPath=/Shops/62122839

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vřelé díky za tipy! Neznám...
Odkaz ke komentáři

Ještě je brzo, oťukáváme se, ale vypadá to na sukces.

Jemná, nevtíravá chuť, lehce ovoněná, ale ne příliš.

Voltáž pocitově akorát, nemá to přepálenej alko-ocas.

Sladkost minimální, resp. akorát vyvážená.

Zatim dobrý.

f06bfeacf3f67f244306f3553c9d5b79.jpg

Upraveno uživatelem Maxel
Odkaz ke komentáři

Dnes to bylo v práci při pátku trochu náročný, tak si dám odměnu. No a k drsné skupině patří drsné hodinky a drsné pití :) 0937ed6d25cbfbe21497ecedff54daff.jpg

Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk

Edit:hmm, tak to vůbec není špatný :)

Upraveno uživatelem Fordik
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...