geometr Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Akorát takovej nevěrohodnej v tom plechu. Takhle mu to sluší víc: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Říkal tady někdo Ardbeg? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Kluci, budu doplňovat zásoby. Spíš rutinní záležitosti, ale zkusil bych nějakej (nižší) střední rum - řekněme plus mínus sedmikilo, možná litr, mimo standardní proud, tam mám celkem napito. Obecně mám slabost pro Guyana/Demerara, Kolumbii a Peru, ale vlastně se nebránim ničemu. Takže pokud máte někdo nějakou značku, o který jste přesvědčený, že to je bomba, ale furt to lidem neúspěšně cpete, sem s tím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Říkal tady někdo Ardbeg? Ideální pár. Jedna lepší, než druhá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dr.sphinx Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Jo, zrovna tyhle dvě je zajímavý mít paralalně. Tak daleko, tak blízko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 ?Má aroma zeminy, kouře i podehtovaného lana, nebo mokré škváry.? To by mi mohlo chutnat! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Kluci, budu doplňovat zásoby. Spíš rutinní záležitosti, ale zkusil bych nějakej (nižší) střední rum - řekněme plus mínus sedmikilo, možná litr, mimo standardní proud, tam mám celkem napito. Obecně mám slabost pro Guyana/Demerara, Kolumbii a Peru, ale vlastně se nebránim ničemu. ...Já bral teď v poslední várce trochu na blind tuten ? Quorhum Ron solera 12yo. https://destilaty.heureka.cz/quorhum-ron-solera-12y-0_7-l/ Zatim jsem to nekřápnul, ale moje patro stejně nejni vypovídající, tak na to jen kdyžtak mrkni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 16. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2019 Tarapaca Merlot Gran Reserva - stojí 2x tolik co klasická Tarapaca a už si ji nekoupím ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Freelander Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 máte prosím zkušenost s tímhle rumem?cubaney-centenarioPreferuji spíš lehce doslazované . Chci si udělat radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 To je jiné pití, než levný "gruziňák" ... Ararat Nairi 20yo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 To je jiné pití, než levný "gruziňák" ... Ararat Nairi 20yoMohu potvrdit.......už ho skoro nemám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blackhead Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Kluci, budu doplňovat zásoby. Spíš rutinní záležitosti, ale zkusil bych nějakej (nižší) střední rum - řekněme plus mínus sedmikilo, možná litr, mimo standardní proud, tam mám celkem napito. Obecně mám slabost pro Guyana/Demerara, Kolumbii a Peru, ale vlastně se nebránim ničemu. Takže pokud máte někdo nějakou značku, o který jste přesvědčený, že to je bomba, ale furt to lidem neúspěšně cpete, sem s tím Ja ted piju blue mauritius gold a neni to spatny, doporucuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuborg Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 (upraveno) To je jiné pití, než levný "gruziňák" ... Ararat Nairi 20yoJestli ti chutnalo tohle, tak vřele doporučuju Old Kalheti 10YO za babku, nebo Sarajishvilli XO, ci levnejsi VSOP. Tyhle tri mam stabilne v baru. Nejlepsi pomer cena/vykon ma Kakheti jenom mi to upiji pritelkyne. Upraveno 17. prosince 2019 uživatelem cuborg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Jestli ti chutnalo tohle, tak vřele doporučuju Old Kalheti 10YO za babku, nebo Sarajishvilli XO, ci levnejsi VSOP. Tyhle tri mam stabilne v baru. Nejlepsi pomer cena/vykon ma Kakheti objednavam ho tady: https://www.geovino.eu/epages/62122839.mobile/?ObjectPath=/Shops/62122839 Sent from my iPhone using TapatalkVřelé díky za tipy! Neznám... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
A_J Odesláno 17. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2019 Sipsmith sloe gin. Na takový to zimní večerní srkání k práci úplně ideální. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 18. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2019 Burgundský Pinot Noir ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxel Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) Ještě je brzo, oťukáváme se, ale vypadá to na sukces. Jemná, nevtíravá chuť, lehce ovoněná, ale ne příliš.Voltáž pocitově akorát, nemá to přepálenej alko-ocas. Sladkost minimální, resp. akorát vyvážená. Zatim dobrý. Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem Maxel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fordik Odesláno 20. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2019 (upraveno) Dnes to bylo v práci při pátku trochu náročný, tak si dám odměnu. No a k drsné skupině patří drsné hodinky a drsné pití Odesláno z mého LYA-L29 pomocí TapatalkEdit:hmm, tak to vůbec není špatný Upraveno 20. prosince 2019 uživatelem Fordik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Takove to domaci popijeni pro dva... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 21. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2019 Tak jsem vcera, z vedeckych duvodu, poridil Ardbeg 10. Uvidime jak se rozlezi (stihne-li to). Vune super, ale chutove se mi vic libi Laphroaig. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se