Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Poslední týden Svijany 11" v plastovém kelímku... Hospody zavřený, tak aspoň něco...

Jinak Plzeň v plechu nic moc, Krušovice 12" mi chutnají víc... Zlatý Bažant 73" sladší ale fajn, klasická 12" lepší jak Plzeň.

Jinak ta 11" Svijany když to trochu slušně natočí...tak je nejchutnější, aj přes ten plast.

Návštěvník Oplt
Odesláno
  V 9. 4. 2020 v 17:59, Gustaf napsal:

Já teď jedu Braník 12 ležák. Dobrý to je, za ty prachy...

no fuj
Odesláno

Já si teď v rámci zachraň pivo, potažmo zachraň hospodu dělám ozdravné procházky se psem do oblíbeného Osseggu pro pivo, i jídlo a další dobroty, se kterými přijdou. Dnes nějak takto https://www.instagram.com/p/B-wSzF_Hyyb/ vlastní foto nemám, bo jsem skvělej mazanec sežral a pivo vypil asi před hodinou :D No ještě, že ten pes potřebuje chodit ven :D

Odesláno

Velikonoce budou fajn, od Vacku 12 klasika a 15 IPA.

Krome toho jsem si overil, ze vyber auta z kategorie kolem komina dopadl dobre. Na 2 soudky a jeden malej kanystr akorat.

post-29493-0-60595900-1586516484_thumb.jpg

Odesláno
  V 4. 4. 2020 v 5:40, marosh napsal:

nickolas: "jestli v Karvine fakt vari pivo..."

Niko, vaří a dobré.

Však někdy přijeď a zajdem "Na bečky", kde se čepuje. Až to pude samozřejmě...

Ta hospoda má svoje kouzlo.

Můžeš přespat u mě, Honza půjde taky.

No, pokud neco budete planovat, tak bych se rad potom taky pridal. A myslim si, ze by i Valderek byl pro. ;)

Dlouho jsem tam nebyl, ale jde jeste videt z wecka primo na zachytku? B)

Odesláno

Hardslimer: Na záchytku jde vidět z horní restaurace U Barona, z Beček ne. A u Barona už není tak dobré pivo, jak na Bečkách, ač čepují stejné, tam vyrobené.

Až to bude aktuální, dáme vědět. Jsem ani netušil, že tu mám nějaké rodáky z Černo ďury.

Odesláno
  V 10. 4. 2020 v 13:12, marosh napsal:

Hardslimer: Na záchytku jde vidět z horní restaurace U Barona, z Beček ne. A u Barona už není tak dobré pivo, jak na Bečkách, ač čepují stejné, tam vyrobené.

Až to bude aktuální, dáme vědět. Jsem ani netušil, že tu mám nějaké rodáky z Černo ďury.

:D

Jsem z dury hnedka od vedle.

K vam jsem chodil do skoly.

Pak se zaslo do Kaktusu, z tama do Krivane, nasledne do Alfy a pak na Becky. Jak jsem se dostal do Barona na hajzlik toz to uz nevim. :)

Ale rad opet zajdu. Ten osumtely napis Frystatska pivnice + dedci uvnitr s ohrivakama v pive tomu davalo tu spravnou atmosferu.

Toz navidenou. ;)

Odesláno

Naprosto luxusní Hibernal z malého místního vinařství. Tak mile mě překvapil, že jsem to sem musel napsat.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...