Geodet Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Hm, tak to vyzkoušíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 @Gustaf Vím, že už si objednal, ale jako alternativa k Diplomatico nikdy neurazí Don Papa podle mě. Navíc dělají krásný balení a jako dárek je to moc fajn. Většinou chutná i nerumařům. A mezi rumy do 1k ho mám fakt rad. Dos Maderas 5+5 je super rum, kterej by normálně stál 2x tolik a je to fakt bargain. Ta společnost koupila zkrachovalou výrobnu a aby se dostali dobře na trh, dali super cenu. Ale je to pro lidi, co už mají něco rumu upito. To samý jsou rumy s X na flašce..to je další z těch, co dosahují kvality 2x dražších rumu. Speciálně Bumbu XO 18y. Jinak já teď srkám tohle a mohu taky doporučit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Heffron je fajn na takový to posezení u táboráku nebo s kámošema, kde to rychle koluje. Dobrá náhrada plachetnice a republiky..aspoň trochu je to rum. Ale jako ze by to bylo nějaký fajnový pití, to zas nee.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geodet Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 Tak já nejsem moc vybíravej. A dobrý rumy trochu lezou do peněz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickie Odesláno 21. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2020 hefron za 199,90 v akci není špatný. zůstává tam v dozvuku trochu ostrá chuť alkoholu, ale přesně jak píše dawe009. rychlý pití s partou kamarádů cajk. netvrdím, že je lepší než republika, ale rozhodně není horší. a za ty prachy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Prej máme podporovat domácí podnikatele Tak to máme růžové, červené, bílé, šedé, zelené. Bublinky a Svatomartinské dorazí ve středu Jj. Taky jsem podpořil domácí producenty. Ještě čekám na 10 litrů meruňkovice a zima je zachráněná.Už to byl smutný pohled na ten vypitý sklep.Foto před a po Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 před 9 hodinami, dawe009 napsal: @Gustaf Vím, že už si objednal, ale jako alternativa k Diplomatico nikdy neurazí Don Papa podle mě. Navíc dělají krásný balení a jako dárek je to moc fajn. Většinou chutná i nerumařům. A mezi rumy do 1k ho mám fakt rad. Dos Maderas 5+5 je super rum, kterej by normálně stál 2x tolik a je to fakt bargain. Ta společnost koupila zkrachovalou výrobnu a aby se dostali dobře na trh, dali super cenu. Ale je to pro lidi, co už mají něco rumu upito. To samý jsou rumy s X na flašce..to je další z těch, co dosahují kvality 2x dražších rumu. Speciálně Bumbu XO 18y. Jinak já teď srkám tohle a mohu taky doporučit.. On už má něco napito... tuším, že vlastní rumoteku nebo tak něco... je to pro toho sefika, co nám stavěl domek. V pátek bude předání, tak to bude mít jako pozornost k těm milionům, co jsem do toho vrazil tak snad mu Presidente bude chutnat...a když ne, tak ho třeba posune dál. To už je jeho věc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 před 57 minutami, Kotlick napsal: Jj. Taky jsem podpořil domácí producenty. Ještě čekám na 10 litrů meruňkovice a zima je zachráněná. Už to byl smutný pohled na ten vypitý sklep. Foto před a po Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Sklep Ti závidím my máme sklep na prd i to víno tam vydrží jen přes zimu, v létě je tam teplo meruňky raději v knedlících jinak můžu skoro všechny ...ice, ale ta meruňka mi prostě nesedí mám slíbenou hruškovici a pro Marky malinovici a mandlovici. Bohužel se mi nepovedlo sehnat slušnou slivku, no ale ještě není všem dnům konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Obnovil jsem starý sklep pod stodolou, teď předělanou na garáž. Ještě je tam spousta práce. Teplota je v pohodě ale je tam 90% vlhkost. Až dokončím barák tak se na to musím vrhnout a pořešit to.Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Tak takovouhle starost Ti, relativně, závidím Když se tady řešili ty rumy, jsem jediný, komu chutná Ophyum ? Na takovéto denní rumování tedy taky raději Republiku, než Hefron. Ne že by špatný, prostě mi ta Republika přijde taková hutnější Teď si tedy Marky koupila to Espresso, a to mi tedy nejede. Moc z něj cítím kafe:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Cheers. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 (upraveno) Heffron je fajn, na takový to domácí chlastání. Akorát kamarád z něho kromě kocoviny brutálně olezl, naskákaly mu po celém těle červený fleky... . Ale za pár dní bez následků. Upraveno 22. listopadu 2020 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Nesmí se v tom koupat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dawe009 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 @Irwinek ty bydlíš s @kuncák7 nebo si u něj jen studoval fotografii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 [mention=40533]Irwinek[/mention] ty bydlíš s [mention=12324]kuncák7[/mention] nebo si u něj jen studoval fotografii? Jsem si říkal u té první fotky proč má k lahvi rumu půl platíčka brufenu Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 před 25 minutami, dawe009 napsal: @Irwinek ty bydlíš s @kuncák7 nebo si u něj jen studoval fotografii? Oba fotí parádně, nic naplat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 22. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2020 Sleduju vás bedlivě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Irwinek Odesláno 23. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2020 před 12 hodinami, dawe009 napsal: @Irwinek ty bydlíš s @kuncák7 nebo si u něj jen studoval fotografii? před 12 hodinami, Kotlick napsal: Jsem si říkal u té první fotky proč má k lahvi rumu půl platíčka brufenu Odesláno z mého F2 pomocí Tapatalk před 12 hodinami, Gustaf napsal: Oba fotí parádně, nic naplat Odpověď je jen jedna - bleskové kotě za krkem , to že jsem tu fotku dal dál to už je zas o jiném Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tally7 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 28. listopadu 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2020 Dnes na ty narozeniny Hefron jako přípitek,no moc mě nadchl, myslím tak srovnatelně s Republikou.A potom dobré moravské vínko a Rulandské a teď Pálava,dost pitelné víno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se