pikec Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 RŮŽOVÉ SVATOVAVŘČINECKÉ 2009 LOBKOWICZKÉ ZÁMECKÉ. Dobroučké studeňoučké Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 nic neslibuju 100%, ale pokud by se to vyvíjelo dobře, mohli by jsme na jedno mezi svátkama zajít sousede, pakliže neodjíždíš hned do heimat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zid Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 Portske 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 + Portske Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 + +1, ukecali jste mě Ale zítra: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 23. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2010 dosud v Gate na srazu sudovou Müllerku /když je žízeň, tak slušné/ a teď doma dál Veltlín 09 PS od Balouna, docela dobré... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libunda Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Žízeň po jéžíškovi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xlaque Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Sekt Pálffy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Suché Martini s tonikem. Jen taková malá rozcvička předněčím ostřejším. Mám nachystanou dýmku, takže bych to časem viděl na zde tolikrát zmiňovaný a opěvovaný Laphroaig. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Pirrrátský rrrum + cola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carpaccio Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Grappu.. Tusim, ze z Chardonnay.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sava Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Gotberg, Pálava 2009 výběr z bobulí. Mohu vřele doporučit jako dezertní víno... S. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmako Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Vodku, kterou jsem dostal darem od výzmaného člena. Extra Elit - na chronomagu kdysi velmi populární. Po vychlazení výborná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 dnes je slavnostní večer takže právě Merlot výběr z hroznů 2006 a 15% volume a musím říct že je to opravdu lahůdka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cindy Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Hmmmm každý tu pije nějaké extra pití..... Já pod stromeček dostal pětilitrovou bečku 13ky Svijany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 nemusí to být přeci nic extra,stačí jen když nám to chutná,ale já chtěl dnes něco trošku více "kulturního" k dnešnímu dni,navíc když se mojím dvěma babám tolik dnešní den líbil je to jen taková třešnička na dortu.....mám jen obavu že u jedné dnes asi nezůstane jak mi to chutná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 24. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. prosince 2010 Vánoční bowli lehký grog a Pelíškovku od Maršála Malinovského,vcelku krásný večer.Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dzedek Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Pivo Klasik , pro někoho humus,ale já ho piju i na vánoce no ...jinak piju vodu z vodovodu=sodastream ,už mě nabavilo se s tím furt tahat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jakubisko Odesláno 25. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. prosince 2010 Svařený Jaegermaister s citronem. Luxusní pití na zahřátí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se